Mobincube - Tanıtım

• Kullanıcı Mobincube
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Mobil Uygulamalar Android & IOS
play.google.com/store/apps/details?id=com.markaadı.uygulamaiçinözelisim
Google play linki bu şekildedir. :) Home hesabını kulladığınız için ''uygulamaiçinözelisim'' kısmını değiştirebilirsiniz.

Arkadaşlar bu konu aldı yürüdü. Hiç bakmadım nedir ne değildir. Yapılışı zor mudur? Biraz uğraşsak bi şeyler çıkartabilir miyiz? Kazanç sağlayan oldu mu?

Arkadaşlar bu konu aldı yürüdü. Hiç bakmadım nedir ne değildir. Yapılışı zor mudur? Biraz uğraşsak bi şeyler çıkartabilir miyiz? Kazanç sağlayan oldu mu?

Aynı soruların cevabını beklemekteyim yazan olursa beni de etiketlermisin sana zahmet

[MENTION=47810]Mobincube[/MENTION] Hocam şu audio loop olayını da bi resimli anlatsanız..

Mobincube çok basit kullanmasini bilene, asil sorun yapilan app uygulamayi tanitmak indirtmek reklam. Ben burada takildim sadece ne yapacagimi bilemedim :)

Mobincube çok basit kullanmasini bilene, asil sorun yapilan app uygulamayi tanitmak indirtmek reklam. Ben burada takildim sadece ne yapacagimi bilemedim :)

Uygulama yapması çok kolay ama site dilinin İngilizce olması ilk aşamada sistemi anlamayı zorlaştırıyor. Bu yüzden dili Türkçe yapmak için uğraşıyoruz. Uygulamayı indirtmek işin diğer bir boyutu,bu aşamada Google Play SEO devreye giriyor. Uygulamayı mağazaya uygun başlık ve açıklamalar ile eklemek çok önemli. Uygulamanın hitap ettiği sosyal medya platformlarında paylaşmak uygulamanın aramalarda ön sıralarda çıkmasına yardımcı oluyor. Tüm bunlarla ilgili taktiklerin yer alacağı yazılar hazırlamayı düşünüyoruz. Bunun için zaman gerekli :)
Şu an proje emekleme aşamasında olduğu için eksikleri mevcut :( zamanla çok daha iyiye gidecek inşallah :rolleyes:

nLDWPV.png

hazır şablonlardan web to app olan şablonu kullandım düzenleme ve demoda bu hata çıkıyor

AYRICA DEMODAN PROGRAMI APK OLARAK İNDİRDİM YÜKLERKEN UYGULAMA YÜKLENMEDİ HATASI GELİYOR

Doğru işlemleri yapmanıza rağmen böyle bir hata çıkıyorsa geçici bir hatadır.Sonra tekrar deneyin.

►İndirme,reklam gösterimi,reklam tıklaması sayesinde gelir elde edebilirsiniz.

geçici dediniz ama kaç gündür deniyorum aynı hata :)

Blogger çalışıpta mobincube yi merak edenler varsa size bir öneride bulunayım.
Blogranıza gelen trafiği blogger analytics ten kontrol edin, yoğunluk olarak mobil trafik görüyorsanız bloglarınızda, uygulama yapmaya da en müsait kategoriler elinizde demektir.

-Reklamlar en yüksek kazancı sağlayacak şekilde uygulamalara entegre ediliyor.Sizi hiç bir şekilde reklam koduyla uğraştırmıyoruz. demişsinizzz

tam olarak ne kdr indirme ne kdr kazandırıyor ?

sadece indirmelerden mi para kazanılıor ?

yt deki 1k izlenim 5 dolar mantıgı gbi bir şey söz konusu mu ?
bu konuda ayrıntılı bilgi beklyrz

...
-Şu an sadece paypal ile ödemeler yapılıyor ve ödeme alt limiti 100 Dolar olup ödemeler 2 ayda bir yapılıyor.
+İlerde banka hesaplarına da ödeme yapmaya başlayacağız.

-Site dili Türkçe değil.
+En kısa sürede güzel dilimiz de yer alacak.

İlerisi için :

...

20 sayfayı oturdum okudum ama kimse yazmamış :D
Ödemeler neden ayda bir değilde 2 ayda bir yapılıyor?
Bari ilk ay alacağımız ödeme hemen gönderilsinde sistemin güvenilir olduğu kesinleşsin.Forumdan birisi ödeme kanıtı paylaşırsa daha çok kişi kullanır bu sistemi sizinde işinize gelir yani.

Son düzenleme:
-Reklamlar en yüksek kazancı sağlayacak şekilde uygulamalara entegre ediliyor.Sizi hiç bir şekilde reklam koduyla uğraştırmıyoruz. demişsinizzz

tam olarak ne kdr indirme ne kdr kazandırıyor ?

sadece indirmelerden mi para kazanılıor ?

yt deki 1k izlenim 5 dolar mantıgı gbi bir şey söz konusu mu ?
bu konuda ayrıntılı bilgi beklyrz

Sadece indirmelerden değil. Tıklama ve reklam gösterimlerinden de gelir elde ediliyor. Diğer tüm reklam yayınlanan platformlarda olduğu gibi mobil reklamcılıkta da reklamdan elde edilen gelirler 1K gösterim başına bu kadar x lira kazanılır gibi genellenebilir . Ama bu her uygulama için kendine özeldir. YT dan tecrübe ettiğiniz üzere her video aynı kazancı getirmiyordu. Videonun uzunluğu,hedef kitlesi,dili,içinde bulunulan zaman(senenin ilk ayları kazançlar diplerde) gibi etkenler sonucu ortaya ortalama bir rakam çıkardı.YTdaki bu olay mobil uygulama içinde aynı biçimde işliyor :)

20 sayfayı oturdum okudum ama kimse yazmamış :D
Ödemeler neden ayda bir değilde 2 ayda bir yapılıyor?
Bari ilk ay alacağımız ödeme hemen gönderilsinde sistemin güvenilir olduğu kesinleşsin.Forumdan birisi ödeme kanıtı paylaşırsa daha çok kişi kullanır bu sistemi sizinde işinize gelir yani.
Ödemelerin 2 ayda ödenmesinin sebebi , Mobincube birden fazla reklam şirketiyle çalışıyor ve her reklam şirketi aynı sürede ödemiyor. Bir kullanıcı için konuşursak elde ettiği gelirler farklı firmalardan parça parça geliyor. Bunların birleştirilmesi ve kullanıcıya eksiksiz ve sorunsuz yollanması için zaman gerektirmesidir.Bu sürenin uzun olmasındaki diğer sebep Mobincube ana ofisinde işler çok yavaş yürüyor . İlerde Mobincube Türkiye olarak çok yüksek reklam gelirlerine ulaşırsak reklam şirketlerine ve Mobincube genel merkezine nazımız geçecek hale geliriz. Bu duruma geldiğimizde ödemeleri Mobincube Türkiye olarak direkt reklam şirketinden alıp Türk kullanıcılara zaman kaybı olmadan yollayabiliriz. Bunun için zamana ihtiyacımız var. İlk önceliğimiz siteyi Türk kullanıcılarımızın kendini yabancı hissetmeyecekleri bir görümü kazandırmak . Site Türkçeleştirme çalışmalarından sonra mobil uygulama piyasasının daha iyi anlaşılması için destek sağlayacağız.

Son düzenleme:
Bir arkadaş bu resmi atmış ;)
jVZ6kJ.png

Bu arada site Türkçeleştirme için çalışmalara başladık.Hayırlısı olur inşallah :)

Ekleme:
9 şubatta İspanyol bir arkadaşın yolladığı istatistikler.Geçen ay 210K BDT=7875 TRY kazanmış.
vn96pO.jpg

Son düzenleme:
@Mobincube o arkadaşın google play adresini alma şansımız var mı ? :D

Son düzenleme:
Peki hocam ne tür reklamlar yayınlanıyor. Cinsel icerik veya yaniltici reklamlar cikiyor mu

---------- Spam Engelliyici 05:08 ---------- Önceki Mesaj 05:04 ----------

Ayrica ispanyol arkadasin istatistiginde hesaba yatacak para hangisi erpm yazan yerdeki mi

Peki hocam ne tür reklamlar yayınlanıyor. Cinsel icerik veya yaniltici reklamlar cikiyor mu

---------- Spam Engelliyici 05:08 ---------- Önceki Mesaj 05:04 ----------

Ayrica ispanyol arkadasin istatistiginde hesaba yatacak para hangisi erpm yazan yerdeki mi

►Adsense tarzında reklamlar çıkıyor.
►e-RPM bin gösterim başına gelen elde edilen kazancı ifade eder. Ingresos estimados ise elde ettiği kazanç.

ispanyollar bu işe fena girmiş anladığım kadarıyla. sizin paylaştığınız bir hesabın bütün uygulamalarını inceledim hepsi çok basit uygulamalar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri