Mobincube - Tanıtım

• Kullanıcı Mobincube
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Mobil Uygulamalar Android & IOS
Çeviri işi tamamlandı amasunuculara yüklenmeyi bekliyor.Kısa süre sonra Türkçe olarak kullanılabilecek.İlk çeviri olduğu için fiil yerine isim,isim yerine fiil kullanılmış.Bu yüzden çok sağlıklı bir çeviri olmayabilir.İkinci çeviride ise bu hatalar da giderilip sitemiz sağlıklı bir Türkçe ile sizlere sunulacak.Bu arada sizlerin yanlış çevrilmiş kısımları bize bildirmesi çeviri işinin hızlanmasına katkısı olacaktır.

Her uygulama için hesap yükseltmenize gerek yok.Hesabınızı yükseltirseniz tüm uygulamalarınız bundan etkileniyor.Bir hesaptan sınırsız uygulama yapıp gelir elde edebilirsiniz.

Ne kadar sürede türkçe sürüme geçiş olur. Şimdiden teşekkürler

Ne kadar sürede türkçe sürüme geçiş olur. Şimdiden teşekkürler
Muhtemelen 1 hafta içinde.

Son 30 Gün:
9od1b9.png

Mesajım bulunsun tr dil desteğinden ve eğitim videolarından sonra buralardayım :D

Eğitim videolarını ben de bekliyorum. Sitenin türkçe olması da çok güzel olacak.

1-Hocam şimdi uygulamayı yaptık ama google play store yok facebook vs yerlerden tanıtımını yaptık başkası alıp reklamlarını değiştirip play store yükleyebilirmi?
2-Müzikte sıkıntı çıkarmı ?
3-Mb leri çok yüksek geldi sadece resimleri yerleştirdim 5-10 adet oldu kendisi 21 mb apk 11 mb nedir çözüm yöntemi?

Son düzenleme:
1-Hocam şimdi uygulamayı yaptık ama google play store yok facebook vs yerlerden tanıtımını yaptık başkası alıp reklamlarını değiştirip play store yükleyebilirmi?
2-Müzikte sıkıntı çıkarmı ?
3-Mb leri çok yüksek geldi sadece resimleri yerleştirdim 5-10 adet oldu kendisi 21 mb apk 11 mb nedir çözüm yöntemi?

►Apk dosyaları şifrelendiği için sıkıntı olmayacaktır.
►Dosyanın türüne göre riskler değişebilir.Ama şimdiye kadar müzikle ilgili bir sorunla karşılaşmadık.
►Uygulama boyutunu azalmak için Cloud hizmetimizi öneriyoruz.Bu yöntemle büyük boyutlarda resim,mp3,mp4 dosyalarınızı yükleyebilirsiniz. Böylece dosyalar sunucudan yükleneceği için uygulamanın boyutu ciddi oranda düşecektir. En önemli artısı ise kullanıcılar uygulamayı kullanabilmek için cihazın internet erişimini açmak zorunda kalacakları için reklam gösterimlerinizde ciddi oranda artış da olacak.Bildiğiniz üzere kullanıcılar reklamlı uygulamalarda reklamlar gözükmesin diye cihazın internet erişimini kapatırlar ve bu da uygulama geliştirici için çok ciddi gelir kaybına neden oluyor.Adblock'un website sahiplerine verdiği zarara benzetebiliriz.

Son olarak şunu belirtmek isterim.Her işe başladığımızda cebimizden harcama yapmak zorunda kalırız.Bu sektörde de başlangıçta ufak bir harcama yapmanız gerekmekte.Özelden de bazı arkadaşlara belirttim.Bu sektörde kazanmama riskimimiz YT'dan çok çok düşük.YT'da bazen kazandığımız parayı bile alamıyorduk, buna benzer onlarca farklı problemle karşılaşıyorduk.
Bu proje ise öyle değil. 3 basit adımdan oluşuyor.

1-Mobincube ile uygulama yap
2-Uygulama herhangi bir şekilde yay.(Uygulama mağazaları,Sosyal Medya)
3-Uygulamadan gelir elde et.

►Apk dosyaları şifrelendiği için sıkıntı olmayacaktır.
►Dosyanın türüne göre riskler değişebilir.Ama şimdiye kadar müzikle ilgili bir sorunla karşılaşmadık.
►Uygulama boyutunu azalmak için Cloud hizmetimizi öneriyoruz.Bu yöntemle büyük boyutlarda resim,mp3,mp4 dosyalarınızı yükleyebilirsiniz. Böylece dosyalar sunucudan yükleneceği için uygulamanın boyutu ciddi oranda düşecektir. En önemli artısı ise kullanıcılar uygulamayı kullanabilmek için cihazın internet erişimini açmak zorunda kalacakları için reklam gösterimlerinizde ciddi oranda artış da olacak.Bildiğiniz üzere kullanıcılar reklamlı uygulamalarda reklamlar gözükmesin diye cihazın internet erişimini kapatırlar ve bu da uygulama geliştirici için çok ciddi gelir kaybına neden oluyor.Adblock'un website sahiplerine verdiği zarara benzetebiliriz.

Son olarak şunu belirtmek isterim.Her işe başladığımızda cebimizden harcama yapmak zorunda kalırız.Bu sektörde de başlangıçta ufak bir harcama yapmanız gerekmekte.Özelden de bazı arkadaşlara belirttim.Bu sektörde kazanmama riskimimiz YT'dan çok çok düşük.YT'da bazen kazandığımız parayı bile alamıyorduk, buna benzer onlarca farklı problemle karşılaşıyorduk.
Bu proje ise öyle değil. 3 basit adımdan oluşuyor.

1-Mobincube ile uygulama yap
2-Uygulama herhangi bir şekilde yay.(Uygulama mağazaları,Sosyal Medya)
3-Uygulamadan gelir elde et.
Başlangıç için hangi paketi önerirsiniz?
Paypal gelecek mi?

Son düzenleme:
hocam bugün bir deneme uygulama oluşturayım dedim de kullanımı çok zor 1 saat uğraştım bir şey yapamadım.. bir de sistem çok ağır ya da bende öyle oldu.

Başlangıç için hangi paketi önerirsiniz?
Paypal gelecek mi?

Ücretsiz hesap ile uygulama yapmaya başlamanız yeterli.Önceki mesajımda da belirttiğim gibi Cloud hizmeti işine yarayacaksa ilk aşama için Standard Abonelik işini görecektir.

hocam bugün bir deneme uygulama oluşturayım dedim de kullanımı çok zor 1 saat uğraştım bir şey yapamadım.. bir de sistem çok ağır ya da bende öyle oldu.

Mobincube alternatifleri içinde en gelişmiş özellikleri sizlere sunuyor. Tasarım aşamasında hiçbir şekilde kısıtlama yapmıyor. Hatta diğerleri karşılaştırmamız bile yanlış olabilir. Diğer uygulama siteleri tamamen göz boyama yaparak kullanıcılardan gelir etmeye çalışıyor.Örnek veriyorum;çok kısıtlı özelliklere sahip bir şablonu yazdırıyorlar ve kullanıcılar sadece birkaç yerde değişiklik yapma şansına sahip oluyor.Bu sebeple bu sitelerden çıkan tüm uygulamalar birbirinin klonu gibi oluyor.Bu da uygulama mağazalarının gözünde ilerde spam sayılabilir.Mobincubedeki tasarım özgürlüğü sayesinde Google Play'in gözünde, Mobincube ile yapılan uygulamaların profesyonel bir geliştiricinin yaptığı uygulamalardan farkı olmuyor.İlk aşamada sistemin mantığını kavramak zor gelebilir.Bu yüzden sizler için örnek videolar, uygulama şablonları hazırlandı.Bunlar sistemi kavramak için çok büyük kolaylık sağlıyor.

Konu başındaki uygulamaları yapabilmeniz için sistemin tümünü bilmenize bile gerek yok.Eğer uygulamaları incelerseniz hepsinin çok basit uygulamalar olduğunu göreceksiniz.Yabancı Mobincuber'ler çok uygulama-çok kazanç taktiğini uyguladıkları için uygulamalara çok özen göstermemişler.Dilerseniz siz de bu taktikle çalışabilirsiniz.Biraz bu taktiği açayım:
Ali adında bir arkadaşımız 75 TL harcayarak bir develeoper hesabı açıyor.Ve bu arkadaşımız Mobincube ile günde 2 uygulama yapabiliyor. Ve SADECE 1 ay içinde 60 uygulamayı developer hesabına yükledi. Bu yüklenen 60 uygulamanın hepsi günde 15 TL bile bıraksa ayda 450 lira kazanmış olacak.Yani bu kişi aynı şekilde 3 ay bile çalışsa 1350 TL aylık kazancını garanti etmiş olacak.Bu rakamda aşağıdaki resimde göreceğiniz gibi asgari ücretle denk bir rakam.
1vGZJ1.png

Bu çalışma esnasında iş yükünüzü azaltmak için yada kazançlarınızın bir asgari ücret değil de 10-15 asgari ücret olması isterseniz de size ekip kurup çalışmanızı öneriyorum.Böylece hem birbirinizi şevklendireceksiniz hem de herkes bir bölümde uzmanlaşacağı için daha sağlıklı çalışacaksınız.Bu ekip işi de şöyle olabilir;Biriniz sadece Türkçe uygulamalar yaparak kısa vadede ekibinizin gelir etmesine yardımcı olacak.Bir diğeriniz sürekli farklı kategorileri deneyerek başka maden kategoriler bulabilir.Başka biriniz de uygulamaları mağazalara yükleme işini üstlenebilir.Çalışma taktiği tamamen sizin hedefinize ve imkanlarınıza bağlı.

Size örnek teşkil etmesi için bir Türk arkadaşımızın istatiklerini sürekli paylaşıyorum.Bu arkadaşımız sadece 2 aylık süre zarfında; günde 1-2 bazen 1 hafta hiç uygulama yapmayan bir arkadaşımız.Onun son istatiklerini tekrar sunayım;
RkOp5Y.png

Son düzenleme:
Şimdi biz ödeme almak için 100 dolar kesinleşmiş miktar mı olası lazım yoksa brüt mü 100 dolar kazanmış olmamız lazım?

[MENTION=47810]Mobincube[/MENTION]

- 3-4 ekrandan oluşan basit bir uygulama yaptım hocam 106MB tuttu normal mi ?
- telefona yüklediğimiz demoda ikon nasıl koyacağız ?
- elle büyültme küçültme neden yapamıyoruz free editionda yokmu ?

Son düzenleme:
Şimdi biz ödeme almak için 100 dolar kesinleşmiş miktar mı olası lazım yoksa brüt mü 100 dolar kazanmış olmamız lazım?

''Accumulated earnings of previous months'' Bu kısımdaki rakam 100 doları aştığı ay ödeme yapılır.

@Mobincube

- 3-4 ekrandan oluşan basit bir uygulama yaptım hocam 106MB tuttu normal mi ?
- telefona yüklediğimiz demoda ikon nasıl koyacağız ?
- elle büyültme küçültme neden yapamıyoruz free editionda yokmu ?

►Bol resimli ve müzikli uygulamalar yüksek boyutlar tutabiliyor.Bu gibi durumlarda cloud hizmetimizi kullanmanızı öneriyoruz.

►Uygulama düzenleme panelinde Infobölümünde uygulanızın iconunu değiştirebilirsiniz.

►Data view kısmını kullarak resimleri yakınlaştırabilirsiniz.

videoları illa upload etmek zorunda mıyız başka bir cloud taki videoları linkle izlettiremezmiyiz

---------- Spam Engelliyici 10:35 ---------- Önceki Mesaj 10:31 ----------

''Accumulated earnings of previous months'' Bu kısımdaki rakam 100 doları aştığı ay ödeme yapılır.

►Bol resimli ve müzikli uygulamalar yüksek boyutlar tutabiliyor.Bu gibi durumlarda cloud hizmetimizi kullanmanızı öneriyoruz.

►Uygulama düzenleme panelinde Infobölümünde uygulanızın iconunu değiştirebilirsiniz.

►Data view kısmını kullarak resimleri yakınlaştırabilirsiniz.

- cloud neden öneriyorsun içine mi gömüyor uygulamanın koyduğumuz resim,müzik yada videoları ???

- sadece resimleri değil sayfayı komple büyültme küçültmekten bahsediyorum.

- birde videoları geniş ekran göstertme ne zaman gelir ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri