http://puu.sh/p00Zu/c3c481f16e.png
Böyle bir hata alıyorum , ne demek istediğini de hiç anlamadım
Edit: Hallettim :d
Böyle bir hata alıyorum , ne demek istediğini de hiç anlamadım
Edit: Hallettim :d
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@Mobincube hocam 6 Haziranda Paypal Türkiyeden çekiliyor. Ödemeleri başka türlü alamayacak mıyız şimdi?
Alternatif ödeme yöntemlerini devreye sokmaya çalışacağız.
Maalesef. Sadece Mobincube ile yapılmış uygulamalarda Mobincube Reklam Servisini kullanabiliyorsunuz.Hazır uygulamamız için Mobincubenin sadece reklamlarını kullanabiliyor muyuz hocam . Yoksa illa mobincubede mi oluşturmak zorundayız
Paypal harici ödeme yöntemi bekliyorum.
[MENTION=47810]Mobincube[/MENTION] Türkiye için banka ödemesi konuşuluyordu bir kaç ay önce. Bu durumun hızlandırılması mümkün müdür? Sanırım şuanda Türkiye ödemelerini gerçekleştiremiyorsunuz. Bu durumda bende başlayacaktım çalışmalara ancak bu durumun kesinsizliği yüzünden şuanda maalesef başlayamıyorum. Konu hakkında açıklama bekliyorum.
Aynen paypal odeme harici odeme yontemleri lazim.
Ödeme konusunda bir endişeniz olmasın. Şu an için Türk kullanıcılarımız için en düşük komisyonlu ödeme yöntemlerini araştırıyoruz. Çok büyük ihtimalle yeni ödeme yöntemi Payoneer olacak.
Forum üyelerinden @adsenseci16'nin Mobincube hakkında yazdığı blog yazısı: Mobincube İle Kod Bilmeden Android Uygulama Hazırlayın! ~ Berkay'ın Atölyesi
Aracı firmalardan en düşük komisyon alan firma Payoneer.Çok büyük ihtimalle yeni ödeme yöntemi Payoneer olacak.Kesinleştirdikten sonra sizi tüm detaylarıyla bilgilendireceğiz.Sayın hocam ödeme yöntemi konusunda bir gelişme var mı acaba?
Aracı firmalardan en düşük komisyon alan firma Payoneer.Çok büyük ihtimalle yeni ödeme yöntemi Payoneer olacak.Kesinleştirdikten sonra sizi tüm detaylarıyla bilgilendireceğiz.
Şunu da belirteyim.Mobincube önümüzdeki aylarda yatırım desteği alacak.Önümüzdeki yıl Mobincube çok daha gelişmiş özellikleri ve basit arayüzüyle kullanımınıza sunulacak.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.