Moda Katagorisinde Ekmek Var Mı ?

Tunahan06

Yasaklanmış
Daha önceden test eden arkadaşlar vardır mutlaka ekmek çıkar mı modadan ? Hani kendiniz deneyin demeniz beni 1 ay geriye götürür daha önceden deneyenler varsa birşeyler söylerse sevinirim

Her kategoride ekmek var. Denemeden bilemezsin, ayrica her bebek yurumeyi ogrenirken ya geri adimlar atmak zorunda kalmistir yada dusmustur.

Her kategoride ekmek var. Denemeden bilemezsin, ayrica her bebek yurumeyi ogrenirken ya geri adimlar atmak zorunda kalmistir yada dusmustur.

Denemeden bilemezsin derken daha önceden deneyen tecrübesi olan birisinin bilgilerini almak varken neden en baştan başlayayım. Yürürken elinden tutan birisi vardır mutlaka.

Denemeden bilemezsin derken daha önceden deneyen tecrübesi olan birisinin bilgilerini almak varken neden en baştan başlayayım. Yürürken elinden tutan birisi vardır mutlaka.

Her zaman biri elinden tutarsa ona alirsin, biri tutmadigindada yuruyemezsin, tutsalar diye beklersin. Ben moda kategorisi calisirim ama beceremem, bi baskasi binlerce dolar kazanabilir. Videolarini kendin yapmayacaksin ya, alt tarafi video toplayip kendi kanalina atacaksin. 2 saatten fazla vaktini almaz, bu kadar tembel olmayalim.

Artık yok, an itibariyle 500 adet kanal açmıştır bizimkiler :D

Şaşkınlıkla okudum, kusura bakmayında bu kadarda hazırcı olunmaz.
Ben Modadan para kazanıyorsam gelip neden size söyleyim ki ? Ayrıntılarıyla araştırın bulun.

Daha önceden test eden arkadaşlar vardır mutlaka ekmek çıkar mı modadan ? Hani kendiniz deneyin demeniz beni 1 ay geriye götürür daha önceden deneyenler varsa birşeyler söylerse sevinirim

Para Kazananlar olsada söylemez neden sana söylesin ki ona rakip çıkar senin videolarını izlerler ;) akıllı olun

herkes aynı içerikten para kazanamaz bence.misal,bu işe ilk başladıgımda herkes maç görüntülerinden para kazandı ama ben 10tl bile kazanamadım üstüne o kadar kanalım kapandı :) sonra bi ara dizi işine bende bakayım dedim,1ay boyunca 2 kanaldan aldıgım para dizi sektöründe 24$ ve o 2 kanalımda kapandı.ama başka kategorilerde günde 600tl kazandıgım oldu.ben atıyorum mesela oyun kategorisinde günde 600tl kazandım diyelim,sen bu kategoride kanal açınca aynı parayı alacagın garanti degil.bu yüzden bencede herkes kendisi deneyip bakmalı.

yine klasik yorumumu yapıyorum bu kategori artık çöp :D :D

benim makyajla ilgili kanalım vardı ama sıkıntı kadınlar izlerken makyaj yapıyor tıklmayorlardı sildim 0 tıkta kaldı o kadar izlenme en sevmediğim kategoridir :D

bu katagoride iş var hatta benim var ama ismini vermiycem gunluk getirisi 20 25 tl arası
gosterim 5000 7000 arası 1 tek kanal parası .içinde 100 video var .bu kadar yeter.kolay gelsin

Şimdi moda kanallarında iş yok para kazanmıyor desek bırakıp gidecek misin?
Ne güzel İstanbul :) 1 ay boşa harcamayayım diyorsun ama eğer akıl aldığın kişi yanlışlar yaparak o kategoride başarılı olamadıysa bu sefer onla beraber sende kaybetmiş olacaksın.
Kendimden örnek vereyim bir zamanlar gözüme bir kategori kestirmiştim ve kategorideki diğer siteleri incelerken hitleri hiç iyi değildi o kadar emeğe karşı 2,3k hit beni kesmedi ve o sektöre girmedim, bugün ise o kategoriye benden sonra giren adam 100k hit yapıyor :) Bense sırf başkalarının tecrübelerinden faydalanıp zaman kazandığımı düşünürken aslında çok şey kaybettiğimi anladım. Bazı işlerde tecrübeli kişilerden destek almak iyidir ama bu tür işlerde kendin yaparak tecrübe edinmen gerekiyor. Burda ki 100 kişi girme desede ben yine inanıyorsam denerdim.

Söylediğin kategoride ekmek olmasa bile, herkesten farklı kendine özgün bir tarz yaratırsan ekmek çıkar.
- Kurallı yükleme.
- Özgün ve akıllı etiketler.
- Düzgün ve ilgi çekici başlıklar.
- Hd ve ilgi çekici küçük resimler.
- Özgün ve aranacak kanal etiketleri.

Yani bunlar ve daha farklı belli başlı şeylere ayrıntılı önem vermek gerekiyor.
Örneğin; Videonuzun başına güzel bir intro yapıp onun tanınmasını sağlamak.
O introda o kanala ait açtığınız Facebook sayfasının linkinin geçmesi vesaire...
Başarılar dilerim... :)

moda ya gidip spam yapacaksan hiç uğraşma,farklılığını ortaya koyabilirse kanalın o zaman iş yapar...modadan anlamıyorsan,stilist yada en azından makineci değilsen girme bu işe..

bu her kategoride böyle...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri