moda sistesi hakkında bilgi.

TolgaDemo

Kayıtlı Üye
günaydın öncelik ile,

moda sistesi acmayi dusunuyorum domainim modahaberleri.net
nasil bisey yapmayalim moda ile ilgili haberler olurmu olursa kaynak nerden bulucucam bi yerden alıp yapıstırsam olmuyor heralde site isinde daha cok yenıyımde.

Özgün makaleler yaz hocam ne olursa olsun :)

google kopyala yapıştırı hiç sevmez

instagram facede bol bol moda haberi var hocam kim ne giymiş kim ne dikmiş kim ne satmış ünlüler ne giymiş vs :)

günaydın öncelik ile,

moda sistesi acmayi dusunuyorum domainim modahaberleri.net
nasil bisey yapmayalim moda ile ilgili haberler olurmu olursa kaynak nerden bulucucam bi yerden alıp yapıstırsam olmuyor heralde site isinde daha cok yenıyımde.

Tolga hocam direk kopyala yapistir yaparsan youtube daki gibi bir sure sonra aramalardan silinir siteniz yani çöp olur.
Bu tarz haber yayinlayan sitelerdeki makaleleri kendnizce ozgunlestirin veya hazir makale alimi yapin bir makale yazari ile anlasin.
Guncel konular va ekleyin.
Makalelerin ozgun olmasi sart ama.
Makalenin ozgunlugunu google a yazarak malale ozgunluk kontrol sitelerinden yapabilirsiniz
Smartseotools du sanirim bunaite gibi veya kopyakontrol gibi

Tolga hocam direk kopyala yapistir yaparsan youtube daki gibi bir sure sonra aramalardan silinir siteniz yani çöp olur.
Bu tarz haber yayinlayan sitelerdeki makaleleri kendnizce ozgunlestirin veya hazir makale alimi yapin bir makale yazari ile anlasin.
Guncel konular va ekleyin.
Makalelerin ozgun olmasi sart ama.
Makalenin ozgunlugunu google a yazarak malale ozgunluk kontrol sitelerinden yapabilirsiniz
Smartseotools du sanirim bunaite gibi veya kopyakontrol gibi

anladım hocam wp temaları varmı bilginiz.

Tema cok ama ayri ayri ugrasilmiyor. Esenkadin temasi var diger forumda kemalc nickli bir arkadasa ait cızoğlu bilişim. Fiyati ve özellikleri güzel. Ben bikac sitemde kullanmistim. Önerebilirim. Arkadasi şahsen tanimam ama ilgili birisi. Tüm optimizasyonlari yapip teslim ediyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri