Moldova Adsense İşlemleri

H
  • Kullanıcı herromerro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
H

herromerro

Guest
merhaba
baktım ki ödeme alma konusunda ve adres bulma konusunda sıkıntı yaşanıyor.Bu konu için sizlere yardımcı olacağım öncelikle..

Moldova adsensesi açıyoruz..Neden?

* Kazançlar Dolar Cinsinden
* Yurtdışına çıkmadan çek ile ödeme alabilme imkanı TÜRKİYEDEN
* 3 telifli Kanal var adsensede tık yok kapanma yok
* Gördüğüm kadarıyla kesinti yüksek değil max %30 gördüm genelde 18 20
* Pin 15 gunde geliyor (Detay aşağıda)
* Eğer Moldovaya gelirseniz sadece pasaportla banka hesabı açma

- Evet arkadaşlar olay kısaca bu şekilde. Ben size pin için adres ve hesabı açmanız için telefon numarası sağlıyorum.
+ Evet ben ne yapıyorum..Sizlere Adres sağlıyorum 100 tl karsılıgı ve odemeyi kendi adıma alıyorum.Ödemeden %10 komisyon alıyorum.
Adres sağlıyorum farklı adresler.Ödemeyide kendi adıma alıyorum gelen odemeyi sizin tr banka hesabınıza geçiyorum.Güven sorunu olan mutlaka olabilir ona diyecek birşeyim yok.

Pin 14 15 gunde geliyor.
nRYk9l.jpg

-

Türkiyeden nasıl ödeme alabilirim ?
*Türkiyeye çek istersiniz ve adresinize gelir.Bu çekle citibanktan ödeme alabiliyorsunuz.Ancak uzun suruyor türkiyeye çek in gelmesi.

*Moldova'da sadece pasaportla kendi adınıza banka hesabı açabilirsiniz.Bu banka hesabına odeme alırsınız ve kartı turkiyede kullanarak para çekersiniz teb atmlerinden.(Ornek Kart)

*Western Union ile kendi adınıza ödeme alabilirsiniz.Ancak bu parayı sadece moldova da alabilirsiniz.Şöyle birkaç ay parayı biriktip gelip çekip gidebilirsiniz.

Aklıma çok birşey gelmiyor.Merak ettiklerinizi sorun:
-

Son düzenleme:
Bu konudan sonra moldovaya nasil gidilir uçak fiyatlarina vs bakan tek benmiyim?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pasaportumuzla birlikte bizimde moldovada olmamız mı grekiyor yoksa online mı yapılıyor bu iş? Moldovaya vize almak nasil zor mu?

Kalktık gittik moldova'ya diyelim oralarda nasıl anlatacaz derdimizi? Hadi hepsini hallettik hesap açtık geldik yarın banka ya da devlet paraya el koyarsa bir hak talep edebilecek miyiz? Çok büyük tutarlar için ciddi risk olabilir küçük tutarlar için de bu kadar zahmete girmeye değer mi orası tartışılır...

Son düzenleme:
Hayırlı işlerde.

Çek sıkıntı Türkiyede.
Yok posta bekle, yok çek bekle, çeki bozdurmak için birton işlem.
Ödeme alana kadar insanın ömrü vefa etmez.
:D

Pasaportumuzla birlikte bizimde moldovada olmamız mı grekiyor yoksa online mı yapılıyor bu iş? Moldovaya vize almak nasil zor mu?

Vizeye gerek yok. Online olamaz ancak sizin 2 gunlugune gelmeniz gerekiyor.

Vize istiyormuki sadece pasaport olması yeterli zannediyorum
Vize istemiyor sadece pasaport ve adres sahipliği yeterli.
Kalktık gittik moldova'ya diyelim oralarda nasıl anlatacaz derdimizi? Hadi hepsini hallettik hesap açtık geldik yarın banka ya da devlet paraya el koyarsa bir hak talep edebilecek miyiz? Çok büyük tutarlar için ciddi risk olabilir küçük tutarlar için de bu kadar zahmete girmeye değer mi orası tartışılır...
Bu konuda ben yardımcı oluyorum ufak ucret karşılıgı.
Miktarlar uzerinden konuşayım ayda 12 000 tl kazandınız diyelim bu 3000 euro yapar bunda bir sıkıntı yok zaten ama ayda 50 000 60000 kazanırsanız ayda bir gelip westernunion ile paranızı alıp geri dönmeniz daha mantıklıdır 50 k kazanan birisi için ayda 100 dolar ucak biletine vermek sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

hocam ukraynada nasıl olur acaba bilgin var. hesap açma vs işlemleri

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri