Monero Kazma Yöntemimi Satıyorum ( Cloud )

• Kullanıcı ttugrul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=11012]krfz1[/MENTION] Hocam paylaştığın video altında sistemin çalışmadığını yazmış deneyenler. Sen denedin mi çalışıyor mu hala?

Bir de dolandırıcılara para kaptırmayın diyerek insanları zan altında bırakıyorsunuz. Ortada bir para kazanma yöntemi varsa dileyen satar dileyen paylaşır. Siz sistemi biliyorsanız konunuzu açıp şu şekilde şuradan para kazanabilirsiniz diye paylaşabilirsiniz, diğer türlü ortaya bir şey bırakıp insanlara dolandırıcı demeniz yanlış bence...

ilk çıktıgı zamanlar çalışıyordu free vds vps yazın yanı aratın bişeyler hocam onume dırek çıkanı koydum elinizde altında internet dunyası var.

ilk çıktıgı zamanlar çalışıyordu free vds vps yazın yanı aratın bişeyler hocam onume dırek çıkanı koydum elinizde altında internet dunyası var.

eee bize çakal dedin ama sistem çalışmıyormuş. bende sana youtube adsense açtırma web adsense oluşturma ile ilgili ytde 1000 tane hintli yalancının videosunu koyarım ama zamanını harcamış olursun çünkü o hintlilerin tek bir videosu bile gerçek değil gelelim videoya video temmuz 2017de çekilmiş ilk çıktığında çalışıyordu diyorsun daha yeni namso veya gen siteleri senelerdir var insan bi denemez mi ? şimdi çakal diyorsun belki sen bu yöntem ile para kazanıyorsunda millete yayılmasın diye çakalık yapıyorsun

eee bize çakal dedin ama sistem çalışmıyormuş. bende sana youtube adsense açtırma web adsense oluşturma ile ilgili ytde 1000 tane hintli yalancının videosunu koyarım ama zamanını harcamış olursun çünkü o hintlilerin tek bir videosu bile gerçek değil gelelim videoya video temmuz 2017de çekilmiş ilk çıktığında çalışıyordu diyorsun daha yeni namso veya gen siteleri senelerdir var insan bi denemez mi ? şimdi çakal diyorsun belki sen bu yöntem ile para kazanıyorsunda millete yayılmasın diye çakalık yapıyorsun

Bu yontem ıle para kazanıyorsam neden konuyu açıp sizi deşifre ediyorum soylesene allah için Sen videoyamı takıldın video sadece gösterme aynı sekıdle yanda çıkan videolara bakın aratın çıkar demişim insanların ucretsız paylaştıgı şeylerı parayla satıyorsunuz çakalsınız.

Yöntem satıyorum dediğiniz olay ön ödemesiz veya 1 2$ onaylama ücreti olan sunucuları almak ise bu parayla satılacak bilgi değil neyazıkki. Çoğu cloud firması 12-24 saat dolmadan direk olarak kapnın önüne koyuyor.

Ne sattığınızı tam anlamı ile bana mutlaka kanıtlı olarak gösterdikten sonra konunuz aktif edilicektir, zira şuan bilinmeyen bişeyi sattığınızı göremedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri