Moralim falan şuanda 0

Sizlere tavsiyem kendinize 5-10 tane adsense açın ve hiçbirisine aynı IPden girmeyin. Kesinlikle bağlantılı olmasın.

Adsenseların hepsinin kapanma ihtimali çok zor 10 hesaptan 5 tane açık kalsa gene bu işten ekmek yersiniz. Her ay düzenli olarak yeni adsense hesaplar açın. Artık bu işin yöntemi bu ve anlık para kazanma olayı bu ay bitmiştir. Yapacağınız emekleri 2-3 ay sonunda ancak alabileceksiniz.

Sizlere tavsiyem kendinize 5-10 tane adsense açın ve hiçbirisine aynı IPden girmeyin. Kesinlikle bağlantılı olmasın.

Adsenseların hepsinin kapanma ihtimali çok zor 10 hesaptan 5 tane açık kalsa gene bu işten ekmek yersiniz. Her ay düzenli olarak yeni adsense hesaplar açın. Artık bu işin yöntemi bu ve anlık para kazanma olayı bu ay bitmiştir. Yapacağınız emekleri 2-3 ay sonunda ancak alabileceksiniz.

daha önceleri bir kaç arkadaşın "bir şey olmaz" demesiyle adsenseleri aynı pc den ve aynı iplerden kontrol ediyordum fakat şimdi farklı bir yöntem de kontrol etmeye başladım umarım geçmişten yakalanmayız.

işleme girmeyen 2 adsense hesabım an itibariyle patladı:D Rahatladım ama

daha önceleri bir kaç arkadaşın "bir şey olmaz" demesiyle adsenseleri aynı pc den ve aynı iplerden kontrol ediyordum fakat şimdi farklı bir yöntem de kontrol etmeye başladım umarım geçmişten yakalanmayız.

En iyisini yapıyorsunuz. Geçmişten şu an bir kapama yaşamadıysanız eğer bu ay sonuna kadar eğer bir sorun yaşamaz tekrar Ekim 22'de ödeme alırsanız o hesaplarda sanırım tekrar sorun yaşamazsınız. Benim kapanmayan 2 adet bu ay ödeme aldığım adsense hesaplarımı bu şekilde tam gizlilik ile kontrol ediyorum ve kanalları bağlarken de çok dikkat ediyorum.

Artık "bir şey olmaz" mantığı çok saçma çünkü biz spam yapıyoruz ve kazandığımız paranın bizim hakkımız olduğunu savunamayız. Google bize fırsat tanıyor ve bu sayede para kazanıyoruz :)

Google yakalayamaz vs. bunlar tamamen saçmalık o yüzden en yüksek derecede gizlilik ile çalışmamız gerekiyor.

iyiliği düşünürken insanları da telaşta bırakıyorsun. Mesela beni az da olsa telaşlandırdın aylardır silmedigim kanalar şifresini adını bile unuttugum gmailer var ve sen şuan burada sebebi silinmeyen kanalar olabilir diyosun .. eyvallah allah razı olsun düşünceni yazmışsın ama senin bu dediğinle pek alakası olduğunuda sanmıyorum .. yine de seni dinler sileriz açık kalacağına silinsin yane

---------- Spam Engelliyici 11:25 ---------- Önceki Mesaj 11:23 ----------

Ben normaldede akşama kadar 250 defa F5 yaparım kazançları takip etmek içinde ..

Adsenseler kapanıyor adamlar geceden banlamaya başlamışlar. Hergün para geliyor ekmek teknem ve Sen benim bu Adsenseyi kontrol etmeme TAKINTI diyosun :) Alla alla

Yalnız adsenseye çok sık login olmakta sıkıntı, günde 2 defa kontrol ederim.. Bir sabah bir akşam, zaten sabah 10 daki geliri gördüğüm zaman o gün net ne kadar gelecek nokta atışı yaparım kafamda :) onun için çok sık sisteme girme derim ben :)

Yalnız adsenseye çok sık login olmakta sıkıntı, günde 2 defa kontrol ederim.. Bir sabah bir akşam, zaten sabah 10 daki geliri gördüğüm zaman o gün net ne kadar gelecek nokta atışı yaparım kafamda :) onun için çok sık sisteme girme derim ben :)

zaten giriş çıkış yaptığım yok en son girişim 1 hafta once olmuş .. sadece F5 yapıyorum .. bağlantı koparsa yada pc yeniden başlarsa o zaman giriş çıkış sayılıyor. mesela benim vds de 1 kanalımı arartığında en son aktiflik 15 gün önce diyor ama kanal 24 saat açık

Çok ilginç tespitler var ama hiçbirinin alakası yok.
Ne teliften-spamdan kanal kapanınca silmemek nede adsenseye günde birkaç kez girmek yada çok sık giriş çıkış yapmak vs.
Bunlar adsense ban sebebi değil.

Nacizane fikrim, belli bir limit üstü kesinlikle inceleniyor artık.
Eskiden bu kadar sık ban olmuyordu ve yüksek meblağları sıkıntısız ödüyordu ama artık o kadar yüksek meblağları Sıkıntı çıkarmadan ödemiyor.
Birde 1 adsense inceleme alınınca, diğer adsenseleride büyük oranda yakalıyor, kaçınılmaz son yaşanıyor.

Geçmiş olsun.
Bizde korku ve telaş içinde her ay paramızı alacak mıyız diye bekleyip duruyoruz.

[MENTION=8585]crazykanka61[/MENTION] öncelikle düşmanımın başına gelse üzüleceğim bir olay. Sen düşmanım v.s. değilsin. Zamanında aramızda bir konuşma geçmişti bilmem hatırlıyormusun?

Ben kanallarıma ve adsenseme aynı ip ile girerim. hiçde birşey olmaz. Askıya alınma yaşamam. sorun senin botunla alakalı demiştin.

Belkide gün ogündür. aynı iple giriş yapıp bir çok kanal kapattırdıysan artık adsenselerinde çılkı çıkmış olabilir.

kaldıki aynı ipden birden çok adsenseye girmek ise kaçınılmaz son olur demiştim.

Geçmiş olsun hocam fakat ben senin bu olayını aynı ipden olduğunu düşünüyorum. Adsense banlatmak kolay iş değil. burada onbinlerce üye var. 10-15 kişide yaşanan bir durum fakat buradaki insanların %99 unda tek adsense var.

Geçmiş olsun, bu yolun devamında yol çizmene yardımcı olsun diye yazdığım yazıdır.

Çok ilginç tespitler var ama hiçbirinin alakası yok.
Ne teliften-spamdan kanal kapanınca silmemek nede adsenseye günde birkaç kez girmek yada çok sık giriş çıkış yapmak vs.
Bunlar adsense ban sebebi değil.

Nacizane fikrim, belli bir limit üstü kesinlikle inceleniyor artık.
Eskiden bu kadar sık ban olmuyordu ve yüksek meblağları sıkıntısız ödüyordu ama artık o kadar yüksek meblağları Sıkıntı çıkarmadan ödemiyor.
Birde 1 adsense inceleme alınınca, diğer adsenseleride büyük oranda yakalıyor, kaçınılmaz son yaşanıyor.

Geçmiş olsun.
Bizde korku ve telaş içinde her ay paramızı alacak mıyız diye bekleyip duruyoruz.

Kazanç miktarı önemli değil gibi hocam benim banlanan hesaplarda 500-600 lira bişey vardı ödeme aldığım hesaplar 4 haneliydi,aklıma şimdilik tek yatan kendi açımdan konuşursam ev adreslerinin birbirine benzer olması sadece daire numaralarının değişik olması,banlanmayan hesapları satın almıştım onların şehirleri bile farklı sorun yaşamadım,ama teori bunlar tabi önümüzdeki ay sorun sorun olmayacağının garantisi yok

[MENTION=8585]crazykanka61[/MENTION] öncelikle düşmanımın başına gelse üzüleceğim bir olay. Sen düşmanım v.s. değilsin. Zamanında aramızda bir konuşma geçmişti bilmem hatırlıyormusun?

Ben kanallarıma ve adsenseme aynı ip ile girerim. hiçde birşey olmaz. Askıya alınma yaşamam. sorun senin botunla alakalı demiştin.

Belkide gün ogündür. aynı iple giriş yapıp bir çok kanal kapattırdıysan artık adsenselerinde çılkı çıkmış olabilir.

kaldıki aynı ipden birden çok adsenseye girmek ise kaçınılmaz son olur demiştim.

Geçmiş olsun hocam fakat ben senin bu olayını aynı ipden olduğunu düşünüyorum. Adsense banlatmak kolay iş değil. burada onbinlerce üye var. 10-15 kişide yaşanan bir durum fakat buradaki insanların %99 unda tek adsense var.

Geçmiş olsun, bu yolun devamında yol çizmene yardımcı olsun diye yazdığım yazıdır.

Hocam onunla da alakası yok bence. Çünkü server üzerinden temmuzdan bu yana ayırdığım bir makina var sadece o adsense'e özel işleme dahi girmedi bugün sabaha doğru da banlandı. Diyeceksin ki daha önce ki ip'den kaynaklıdır. Onunla da alakası olamaz. Yeni aldığım leptop ile temiz ip ile açmıştım hesabı. Ama gitti işte google neye göre ban atıyor sürekli hiç belli değil.

Hocam onunla da alakası yok bence. Çünkü server üzerinden temmuzdan bu yana ayırdığım bir makina var sadece o adsense'e özel işleme dahi girmedi bugün sabaha doğru da banlandı. Diyeceksin ki daha önce ki ip'den kaynaklıdır. Onunla da alakası olamaz. Yeni aldığım leptop ile temiz ip ile açmıştım hesabı. Ama gitti işte google neye göre ban atıyor sürekli hiç belli değil.

ip adresi bence bu youtube işlerinde en çok kontrol edilen şeydir. Sırf bir vps i adsense için aldıysan ve başka işlemde kullanmadıysan. sizdeki adsense kapanma şekli farklıdır. Google alogritmalarını hep geliştirmeye çalışıyor.

Search spam 2007 yılı
Gmail spam 2009 yılı
Blogspot spam 2010 yılı
Youtube spam 2014 yılı
Adsense spam 2014 yılı

google her sisteminde bir spam algoritması kurguluyor. bu zaten tek bir yöntemle kurgulanmıyordur. Detayları bilmek mümkün değil. fakat kolay ve tespit edilebilecek yöntemi biz biliyorsak onlar kesin biliyor demektir.

Artık tek adsense çalışmak yetmiyor 1-2 adsense özgün çalışıp spam 3.adsenseye yapılmalı.Geçmiş olsun umarım bir an önce toparlanırsınız.

gecmis olsun kardesim bu iste kayipsiz kazanc yok malesef hepimizin basina geliyor kendini yalniz hissetme. Yeniden basla

ne yapıcaz ya kanallar gidince yine baştan başlıyorduk ama adsense farklı.Bu işin sonunu anca böyle getirebilirlerdi ben çoklu adsense kullanıyorum şuana kadar bir sorun olmadı inş kapanma sebeplerini buluruz da rahatlarım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri