Moralim Sıfır Sıfır Sıfır (Yaktın Beni QUİZ)

• Kullanıcı MesutMesut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Bosver kapanirsa kapansin. Allah saglik sihat versin yenisini acarsin.

Benimde 1 kanaım gitti sadece spamdan :( Bugün bir olay varya hadi bakalım.

şuan adsenseyle ilgili bir güncelleme yapmıyorlar sadece youtup alt yapısıyla ilgili de güncelleme yapılıyor. bu nedenle kapanmayacak kanallar kapanıyor.. suların durulmasını beklemekten başka çare yok. robot çıldırmış halde sistem de dolaşıyor.

Benimde bugün yutubum bota bağlı 11 kanal kapandı.Botun ip spama düşmüş demekki

bizimde kapanan kanal çok oluyor kardeşim.mecbur yeni kanal açıp yola devam etmen gerek.ayda 50 kanal açıp işleme koyuyorsam 30 kanal kapanıyor.sonraki ay o açtığım 50 kanalda kapanıyor.arada ödenenler ile idare etmeye çalışıyoruz.yolunda devam etmen dileğiyle,geçmiş olsun.

bizimde kapanan kanal çok oluyor kardeşim.mecbur yeni kanal açıp yola devam etmen gerek.ayda 50 kanal açıp işleme koyuyorsam 30 kanal kapanıyor.sonraki ay o açtığım 50 kanalda kapanıyor.arada ödenenler ile idare etmeye çalışıyoruz.yolunda devam etmen dileğiyle,geçmiş olsun.

hocam yanls anlamayın ama o kadar kanalınız kapanıyor , sorumu partner calısmadıgınızı dusundugum icin sordum adsenseleriniz zarar gormuyor mu ? spam yada benzeri durum ?

hocam yanls anlamayın ama o kadar kanalınız kapanıyor , sorumu partner calısmadıgınızı dusundugum icin sordum adsenseleriniz zarar gormuyor mu ? spam yada benzeri durum ?

Partner çalışıyorum.quiz ödüyor bazen bazen ödemiyor.adsenseye kaydırırdım adsense de banlandı.ödediği kadar ile idare ediyoruz.içerik spam değil.

dip yapmışsın bundan sonra yükseliş gelir önemli olan yakaladığın seviyenin bi üstüne cıkabilmeki farkını ortaya koyabilmen.

bende bakmaya korkuyorum... çok geçmiş olsun bir ara benimde 50'e yakın kanal gitmişti...

Hocam geçmiş olsun, bende yakın zamanda iyi kazanç sağlayan kanallarımı kaybettim, şimdi ne yapayım diye düşünüyorum.

quiz kanalıma telif geldi yaklaşık 1 haftadır duruyor telif quiz kanalı atmadı umarım ödemeyi yapar benimde

çok geçmiş olsun, önceden kanalım kapanınca soğuk ter dökerdim, kalbim sıkışırdı, dünyaya küserdim ama artık yemek- içmek gibi geliyor bana, yanlış anlama beni amacım seni daha da etkilemek değil sadece bir gün zaten gidecekti diye düşünmen ve bir nebze rahatlaman için diyorum.. En büyük darbeyi de Quizin 4700 kanalımı patnerden attığında aldım.. Önce bir sigara yaktım, 15 dakika sonra yapacak birşey yok nasip kısmet bu kadar mış hayat devam ediyor dedim..Geçmiş olsun, sağlık olsun :(

çok geçmiş olsun, önceden kanalım kapanınca soğuk ter dökerdim, kalbim sıkışırdı, dünyaya küserdim ama artık yemek- içmek gibi geliyor bana, yanlış anlama beni amacım seni daha da etkilemek değil sadece bir gün zaten gidecekti diye düşünmen ve bir nebze rahatlaman için diyorum.. En büyük darbeyi de Quizin 4700 kanalımı patnerden attığında aldım.. Önce bir sigara yaktım, 15 dakika sonra yapacak birşey yok nasip kısmet bu kadar mış hayat devam ediyor dedim..Geçmiş olsun, sağlık olsun :(
4700 kanal abı nasıl azımdır o :D:D:D benım 8 ayda toplam yaptıgım kanal 500 gecmez :D:D:D

4700 kanal abı nasıl azımdır o :D:D:D benım 8 ayda toplam yaptıgım kanal 500 gecmez :D:D:D

Bu da bişeymi, [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION], [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION], [MENTION=17974]FGA[/MENTION], [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION], gibi üstatların herbirinin 20k kanalı vardı bence quiz zamanlarında :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri