Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Geçmiş olsun. Bu arada siz pro-bux'daki MesutTop değilmisiniz ?![]()
sizde durumlar nasıl hakan beyÇok geçmiş olsun hocam..
bizimde kapanan kanal çok oluyor kardeşim.mecbur yeni kanal açıp yola devam etmen gerek.ayda 50 kanal açıp işleme koyuyorsam 30 kanal kapanıyor.sonraki ay o açtığım 50 kanalda kapanıyor.arada ödenenler ile idare etmeye çalışıyoruz.yolunda devam etmen dileğiyle,geçmiş olsun.
hocam yanls anlamayın ama o kadar kanalınız kapanıyor , sorumu partner calısmadıgınızı dusundugum icin sordum adsenseleriniz zarar gormuyor mu ? spam yada benzeri durum ?
4700 kanal abı nasıl azımdır oçok geçmiş olsun, önceden kanalım kapanınca soğuk ter dökerdim, kalbim sıkışırdı, dünyaya küserdim ama artık yemek- içmek gibi geliyor bana, yanlış anlama beni amacım seni daha da etkilemek değil sadece bir gün zaten gidecekti diye düşünmen ve bir nebze rahatlaman için diyorum.. En büyük darbeyi de Quizin 4700 kanalımı patnerden attığında aldım.. Önce bir sigara yaktım, 15 dakika sonra yapacak birşey yok nasip kısmet bu kadar mış hayat devam ediyor dedim..Geçmiş olsun, sağlık olsun![]()
4700 kanal abı nasıl azımdır obenım 8 ayda toplam yaptıgım kanal 500 gecmez
![]()
4700 kanal abı nasıl azımdır obenım 8 ayda toplam yaptıgım kanal 500 gecmez
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.