@mosyo Likor beyin den şikayetçiyim

yokdahaneler

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar dün ben Quız kanalların alındığı dakkalarda bana beyefendi [MENTION=28460]mosyo[/MENTION] 7 liradan 10 kanalı hemen satmaya çalıştı. Neyse bende dedimki boş kanallar alınıyor ama yinede alayım senden, Dedim aldım bunları bugun 6 kanalı bota bağladım, Kalan 4 kanala hiç ellemedim ve boş bıraktım bota bağlı olanlar kapanmış neyse dedim bari diğerlerine işlem yapayım die baktım onlarda kapanmış.
Quiz için bu kanallara video atmış izlenim çekmiş kanalların kapanması ihtimali bu yönde oldu fikrim, Kendisine skype den konuşayım dedim başladı bütün sorumluluğu üstüme atmaya ya diyorum boş kanallar neden kapanıyor geç boş kanalları efendi geç paramın iadesini istedim üstüne yatıyor bana dediği ben bakayım URL leri bende var dedim nasıl olur url neden kayıt alıyorsun onada sacma cevaplar veriyor.
Artık bende kendimi kaybettim yazdıkça yazdım skypeden

Boş kanalların kapanmasının savunmasını yapamıyor bana kanallardaki teliflerden bahsediyor.
10 tanesinin 10 tanesi kapandı 4 ü bota bağlanmadı işlem yapılmadı hepsi neden kapanmıştır soruyorum bana ters ters cevaplar veriyor.

Arkadaşların Görüşlerini almak istiyorum forum yöneticilerinde gerekli hassasiyeti yapmalarını rica ediyorum gerekli olduğunda geçmiş yazışlamarıda buraya ekleyecem.

Forum yöneticlerine videosuz işlem yapılmamış kapanan kanalları vereyim onlarda kontrol etsinler.

şimdi bu şahsiyetsiz bana 46 teliften bahsediyor bota bağlanmayan ve hiçbir işlem ypmadığım kanallarıda kapanıyor bunları savunamıyor kendine göre resim atıyor URL saklıyor kategori hırsızı
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=9544]KaYZeRSoZe[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] [MENTION=12071]SeaNoNe[/MENTION] lütfen gerekli işlemleri yapın böle birilerinin forumda barınması hepimiz için sakıncalıdır.

Kendisi ile Yapılan Görüşmelerden Sonra Üçretinin Yarısı İadesini Yapmıştır. Forum da Huzursuzluk Yapmışsam Özür

Son düzenleme:
Arkadaş dün aksam üzeri mailleri benden satın aldı , ve ödememi hepsini quize baglayabilirsem
yapıcagını söyledi bende kabul ettim , yaklasık olarak 8 tanesini bagladıgını söyledi ve 2 adet kaldı limit problemine takıldıgını söyledi,
ama bütün kanallara giriş yapmadım diyerek beni egale etmeye calıstı, ufak detaylar malesef ele veriyor herşeyi. ve aşağıdaki görüntülerde 1 kanalın sadece 46 telif
ve videoların yüklenme aralıkları sıkı, bu kanallar bota bağlı oldugunu söyledi sadece 6 tanesinin. ve kanallara bakıcagımı söyleyerek beklettim , ve üstüne üstelik küfür yiyorum.
ben bir satıcıyım ve kanalların benden mi ondan mı kaynaklı olduguna bakmak zorundayım. bu zamana kadar böyle bir problem yaşamadıgımıda belirtmek isterim.
bu hocamız malesef direk kanalları kapanmış diyerekten paranın geri ödenmesini istiyor. benimde kontrol etmem gerekir ki malesef ki hem kanalları bota baglıyıcaksın hemde
ters ters konusucaksın. paranın üstüne yatmaya falanda calısmadım, zaten benden kaynaklı olsa tek kelime dahi zora sokmam hocamızı kendisine ücretini geri öderim.(daha detay giricem)

Küfürlele birlikte 46 telifin resimleri buyurun

küfürleri editlemeden tekrar paylaşmayın

edit : kanal url takibi izlenim ve aboneler içindir. Benim ismimi gören herkes suan hocam o adam öyle diyip duruyorlar , dip not olarak geçmek isterim. genelde bütün satıcılarla bu tür problemleri sık sık yaşıyor hocamız anlaşılan.

Moderatör tarafında düzenlendi:

konuyu nokta, virgül kullanarak düzenlerseniz iyi olur

yokdahaneler
sanki silah zoruyla satın almışsınız gibi konuya başlamışsınız
[MENTION=28460]mosyo[/MENTION]
kanalların şifreleri değiştirilmediyse kapanan hesaplara telefon onayını girip son haraketlerden satış sonrasında kanala giriş yapılıp yapılmadığına bakarsınız.. giriş yapıldıysa telafi edip etmemek size kalmış, giriş yapılmadıysa iade yaparsınız

satıştan sonra bot ile url takip etmeniz ne kadar doğru bilmiyorum
diğer arkadaşlar karar versin ona

Son düzenleme:
konuyu nokta, virgül kullanarak düzenlerseniz iyi olur

yokdahaneler
sanki silah zoruyla satın almışsınız gibi konuya başlamışsınız
[MENTION=28460]mosyo[/MENTION]
kanalların şifreleri değiştirilmediyse kapanan hesaplara telefon onayını girip son haraketlerden satış sonrasında kanala giriş yapılıp yapılmadığına bakarsınız giriş yapıldıysa telafi edip etmemek size kalmış, giriş yapılmadıysa iade yaparsınız

satıştan sonra bot ile url takip etmeniz ne kadar doğru bilmiyorum
diğer arkadaşlar karar versin ona

girişler yapılmış hocam yapılmaz mı , ben bir satıcı olarak, forumdaki eski şikayet konularını baz alarak kendimi güvence altına aldım sadece. baska bir amacım kesinlikle yok. boyle insanlarla ugrasırken kesin bir kanaatım olsun diye bunlar. kendisine ücretinin yarısına kadar ödemesini yapıcam. gerisi onun vicdanına kalmış . ALLAH a şükür ki benim vicdanım son derece rahat.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri