Motivasyonunuzu nasıl sağlıyorsunuz?

Bir hedef koymazsan kendine acikcasi isin zor ....
Bir hedef koyucam hocam, teşekkürler tavsiye için

usta aile yanında calısıyorsan moralin 0 olabiliyor bi anda tam kanal yapıyosun iş yaptırıyorlar . en iyisi kendi ferah bir ortama kapat orda calıs o zaman tek olursun ve daha verimli olur.
Bence sorunum fazla ferah ortamda olmam, fazla param yok, öğrenciyim hatta ama sorunlarımdan biri o biliyorum

asla pes etme 1-2-3
yenilmez 1-2-3
iron man 1-2-3
transformers 1-2-3
son hava bükücü 1-2-3
kurtlar vadisi tüm bölümler.
bu serileri izle motivasyon tavan yapıyor :D
Çoğunu izledim ama tekrar izlicem, özellikle asla pes etme serisini, hattırlattığın için sağol hocam :)

32 yaşındayım bekarım. :) Şimdiye kadar 10 numara eğlencelide yaşadım kendimce. 1 ev değil 2 ev parasıda yemişimdir bu süreçte abartısız.. Ama hep kirada oturdum. :) Bu işlere başladıktan sonra ilk hedefim daha iy bir arabaydı ve oldu çok şükür.. Sonrasında ki hedefim ise evlenmeden önce bir ev sahibi olmak ve onada çok yaklaştım inşalah olacak.. Bunları düşünerek motive oluyorum. Diyorum ki kendi kendime; ulan zaten bu yaşa kadar asosyal yaşamamışsın bu saatten sonra azda olsa asosyal ol uzak dur ortamlarda parayı boş yere harcamaktan falan diyorum. Bir bakıyorum çalışmaya başlamışım seri şekilde.. Ama bunu dememe rağmen sadece bu sene 2 kere tatile gittim deli gibi para harcadım yine. :D Bunlarda lazım ama..

bu aralar motivasyon sıfır çünkü hedefim yok çalışma isteğimde ona bağlı olarak sıfır bakalım ne olacak

Genelde bunu izlerim:

https://www.youtube.com/watch?v=v_f_Rm9Z6rw

Ceo kitapları okurum beni çok motive eder. Mesela 7 Dahi Ceo diye bir kitap okumuştum orada Walmart marketler zincirinin sahibi ve ortaya çıkaran adamı Sam Walton küçücük bir büfe gibi yerde marketciliğe başladığını ve neyi hangi fiyatta satacağını bilmediği için elinde not defteri ile marketleri dolanır ve kaç fiyata satıyorlar yazarmış kendi küçük marketinde uygularmış.

Şimdi bu adam dünyanın en büyük marketler zinciri Walmart'ın sahibi :) Bu beni motive etmek için yeterli. Birde tabikide neler yapmak istediklerimiz var. Kimisi sıradan bir hayat yaşamayı isterken kimisi ise bir hayalinin peşindedir ve her adımı o hayali düşünerek atar.

Yüksek beklentiler kesinlikle her şeyin anahtarıdır.

yaklaşık 10 küsur yıldır dershanede çalışıyorum şartlar o kadar zor ki ve yazın maaş almıyoruz bu işi öğreneli ciddi anlamda 7 -8 ay oldu [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]; üstad a her zaman dua ediyorum hayatımda ilk kez bu yazı borçlanmadan geçirdim eşimi çocuğumu daha rahat bir hayat sunmaya çalışıyorum şimdi eşime de öğretiyorum aşama aşama bugün var yarın yok bu iş kazanabildiğinizce kazanın pes etmeyin verdiğiniz emeğin 10 katı kadar emek verip 10 katı kadar az kazananlar var bunu unutmayın...

http://www.sinemalar.com/film/295/umudunu-kaybetme

7-24 Çalışıyorum Hiç Abartısız.Yaşım Daha Küçük Gelecek İçin Para Biriktirme Umudum Var.

ilk baş araba için motive ettim kendimi şükür onu hallettim şimdide ev için gece gündüz çalışıyorum :)

Soyle dusun ... bu yaz sicaginda ne bi tarlada capa yapiyorsun nede gunes alninda asfalt dokuyorsun.. saglik sihatin yerinde kimseye eywallah etmeden kendi gecimini sagliyorsun.. ne kadar sukretsen azdir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri