mrb arkadaşlar söylemek ıstedğim bişey var

o değilde youtubeden para kazanılıyormuş doğru mudur ?
gideyimde adanaya özgü videolar atayım bari :D

arkadaşlar soylemek ıstedğm bişey var bu forumdakı ahlak duzeyı o kadar yuksekdeki ben adanda yaşadm yıllardır ytparadaki ahlak duzenı gorunce ınanın bana çok şaşırıyorum hepınızde çok teşekkur ederm sanrm en çk bu yonunu seviyorum ytparanın hepinize iyi forumlar guzel insanlar:)

mantık olarak evet ama teorik olarak pek sayılmaz hocam biraz once adandan bı arkdaşmla konuştm sonra bu konuyu açmak ıstedm

bendde adanalı sayılırım hocam 20 yıldır adanda yaşadm hatta sonranlarda yarı adanalıyım dıorm :)) adanalılar benı anlarlar zatn hocam :)

Konuyu okurken gözüme takıldı ya hızlı yazıyorsunuz, yada klavyenizde sorun var yaşadığınız ilin adını yanlış yazıyorsunuz :)

Şimdi bu konu geyik için mi açıldı?
Yoksa Adanalıları rencide etmek için mi?
Çok saçma bir konu.

Forum ahlakı derken ne demek istedin buda ayrı bir tutarsızlık.
Bu konunun forumda ne işi var ayrıca buda ayrı bir soru.
Şu Forum resmen boş geyik forumu oldu son 5 aydır adam akıllı konu görmedim şu forumda.

Merhaba arkadaşlar söylemek istediğim birşey var diye konu açıp
Messi o golü nasıl atamaz , bunun bi açıklaması olabilir mi.. 450 lira gitti..
demek isterdim..

böyle bi konu açtğım için herkesden ozur diliyorum arkadaşlar kusura bakmayın amacım geyık ve Adanalıları rencide etmek falan değil ben 20 yıldır adanda yaşadım ki son 1 senedir istanbuldayım
ailem hala burda ve bende suan bu mesajı Adanadan yazıyorum sadece minnet duygumu dile getirdim ama sanrım konu farklı anlasıldı tekrardan hepinizden ozur diliyorum yetkili arkadaş konu kapatırsa çok mutlu olurum.

böyle bi konu açtğım için herkesden ozur diliyorum arkadaşlar kusura bakmayın amacım geyık ve Adanalıları rencide etmek falan değil ben 20 yıldır adanda yaşadım ki son 1 senedir istanbuldayım
ailem hala burda ve bende suan bu mesajı Adanadan yazıyorum sadece minnet duygumu dile getirdim ama sanrım konu farklı anlasıldı tekrardan hepinizden ozur diliyorum yetkili arkadaş konu kapatırsa çok mutlu olurum.
Kim ne derse desin konunda özür dilenecek bir taraf yok, iyi niyetini göstermişsin. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri