Mucize Filmi

Ben en son Çakallarla dans -3 e gittim berbattı. Türk filmleri genelde parayı verdiğine pişman ediyo :D

çakallarla dans tamamıyla çöp bir film bırak sinemayı internetten izlenecek bir film bile değildi. Bu filmle onu kıyaslama :)

Arkdaşlar hayatımda 2 filme gerçekten verdigim para haketti dedim
1-Düğün dernek
2- Mucize

Mucize filmine gelirsek izlerken hem ağladım hem kahkaha attım

dediğin gibi hocam hem kahkaha hem ağlatma atabileceğiniz bir film ;)

Kendi milletini kötüleyen her filminde etnik saçmalıkların ekmeğini yiyen vasıfsız senarist-yönetmen!!

afişe bakarsan " yaşanmış gerçek bir hikaye" yazısını görüceksin. filmdede türkiyeyi kötüleyen birşey anlatıldığını düşünmüyorum. sana kalsa hep aksiyon filmi olsun gelecekle ilgili bilim kurgular hep ileriye dönük hayali filmler olsun istiyorsun ;)

Kendi milletini kötüleyen her filminde etnik saçmalıkların ekmeğini yiyen vasıfsız senarist-yönetmen!!

Hocam bişi felan içip mi yazdınız mahsun kırmızıgüle bunu Allah rızası için onun gibi film yapabilen adam varmı ?

mahsun şu acımtırak dolu sahneleri umarım fazla koymamıştır. pazartesi gideceğim bende.

Adam doğruları dile getirmesi bazı kesimleri rahatsız etmeyi başarmış olmalı bazılarının zoruna gider oldu filmlerinin bu kadar izlenmesi..

Çekemeyenler anten takabilirler daha iyi çekim sağlar olmadı uydu anteni taksınlar.

Geçen hafta gittim maalesef filmin yarısında isim çıktığı için gitmek zorunda kaldım film çok güzel sonunda ne olduğunu merak ediyorum bana pm atabilirsiniz ne olduğunu merak ettim ☺

Çok harika bir film doğuda geçen bir film olunca önyargıyla gittim ama müthişmiş gerçekten

Klasik Mahsun filmidir.
Hepimiz kardeşiz temalı Türküyle açılır, Bol bol Ajitasyon yapılır, Sonra kapanış.
:D

Bu adamda başımıza yazar-yönetmen olduya.

ilk yarı biraz sıkıyor ama güzel komik sahneler var :) ikinci yarı daha güzel, izlemeyenlere tavsiye edebileceğim kaliteli bir düşünce sunan son zamanlardaki güzel filmlerden biri ;)

Klasik Mahsun filmidir.
Hepimiz kardeşiz temalı Türküyle açılır, Bol bol Ajitasyon yapılır, Sonra kapanış.
:D

Bu adamda başımıza yazar-yönetmen olduya.

sandığınız gibi değil bende ilk başta sizin gibi düşündüm doğuda geçtiğini görünce,terörlü çatışmalı falandır devleti kötülüyordur dedim ancak hiç alakası yok

:O :O :O Mahsun Kırmızıgülün filmi ne kadar güzel olabilir ki?? ahahahah :D O da işte yönetmenim diye dolaşıyor ortalıkta.

Mahsunun en estetik kliplerinden biridir.
Bu klibi kendi çektiyse büyük başarı, yok ama değilse bilemeyeceğim.

http://www.youtube.com/watch?v=HZDDAS0gknU

Filmleri bol AJİTASYON alttan kardeş Türküler tadında bir HEPİMİZ kardeşiz goygoyu başkada birşey yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri