Müge Anlı Canlı Yayınında Bebek Tecavüzcüsünün Kan Donduran İtirafı

dayaktan korkuyorum demiş ama içerde daha kötüleri bekliyor onu dayak bulsa şükredecek, ne diyceğimi bilemedim allah ıslah etsin.

Allah kimseyi bu tiplerle imtahana sokmasın, Vallahi adamı katil ettirirler...

Bu adamı hapishanede zaten müebbet hapis cesası alan diğer mahkumlar bitirir. İdam kurtuluş olurdu, Çeksin sürünsün hapishanede, mahkumlar .... bolbol hemde...

İçerde keşke dayak yese ....

Hani burdan bir sövsem sarıgöl köprüsüne yol olur , Allah belasını versin...
Çocuk bu ya çocuk , 3,5 yaşında cocuk bile değil bebek ...
Söyleyecek o kadar şey var ki ama HİÇBİRŞEY yok ...

Allah ailemizi , eşmizi , dostumuzu , çolugumuzu cocugumuzu bunun gibi karaktersizlerden korusun ...

Hayatta herşeyin affı olabilir , cezası olabilir , vss vss ama bir bebeğe bunu yapan karaktersizi ve bunun gibi karaktersizleri ibreti alem için sallandırmak lazım ...

Bunun da sonu ÖZGECAN ın katili , Ahmet Suphi Altındöken gibi olacaktır ...

Son düzenleme:
Bakın ben ilkel davranışlara, cezalandırmalara karşıyım. İnsancıl olmayan herşeye karşıyım.

Ama bu tip şeyler için 2 önerim var

1) Bu olaydaki adam gibi ne yaptığını bilmeyen bir adam. Saf gibi duruyor. Akli dengesi de yerinde olmayabilir.

Gel kardeşim. Çık şu sandalyeye, tak ipi boynuna hadi eyvallah öteki tarafa. Sende kurtul bizde kurtulalım.

2) Bakıyosun adam aklı başında, şeyinin keyfine tecavüz etmiş bide öldürmüş.

Gel kardeşim. Önce bir hadım edelim seni. Tertemiz traşlayalım. Sonra gönder kodese ömür boyu hücre cezası.

Hadım edilme anını, sonrasını internete de sızdırdın mı olay bitmiştir. Bakın bidaha deneyen oluyormu.

Yalnız bu cezalandırmanın geri dönüşü olmayacağı için kesinlikle itiraf veya somut kanıtlar olması şart.

Boğazım düğüm düğüm oldu. Nasıl bir ********se artık bilmiyordum hatırlamıyorum diyor. Kendimi kaybettim diyor. Kendini kaybetsen sonradan aklın başına gelse yaşayabilir misin diyip gerekeni yapmazlarsa adaletini.....

Arkadaş nasıl bir ülke olduk ne ara bu hallere gelindi hayret konusu. :mad:

Adaleti bile ceza evindeki mahkumdan bekler olduk. Demek adalet diye bişey kalmamış.

Sırf böyle ş****fsizler yüzünden idam geri gelsin hatta canlı yayında infaz etsinler. Gören bu tip zihniyetli yaratıklarda korkudan yapacaksada yapmazlar belki...

İdam şarttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ...

dayaktan korkuyorum demiş ama içerde daha kötüleri bekliyor onu dayak bulsa şükredecek, ne diyceğimi bilemedim allah ıslah etsin.

Allah kimseyi bu tiplerle imtahana sokmasın, Vallahi adamı katil ettirirler...

Bu adamı hapishanede zaten müebbet hapis cesası alan diğer mahkumlar bitirir. İdam kurtuluş olurdu, Çeksin sürünsün hapishanede, mahkumlar .... bolbol hemde...

İçerde keşke dayak yese ....

Hani burdan bir sövsem sarıgöl köprüsüne yol olur , Allah belasını versin...
Çocuk bu ya çocuk , 3,5 yaşında cocuk bile değil bebek ...
Söyleyecek o kadar şey var ki ama HİÇBİRŞEY yok ...

Allah ailemizi , eşmizi , dostumuzu , çolugumuzu cocugumuzu bunun gibi karaktersizlerden korusun ...

Hayatta herşeyin affı olabilir , cezası olabilir , vss vss ama bir bebeğe bunu yapan karaktersizi ve bunun gibi karaktersizleri ibreti alem için sallandırmak lazım ...

Bunun da sonu ÖZGECAN ın katili , Ahmet Suphi Altındöken gibi olacaktır ...

İçeride yağlı kazık seni bekliyor namussuz ;)

35 lik az gelir arkadaşa 70 lik verelim

Bakın ben ilkel davranışlara, cezalandırmalara karşıyım. İnsancıl olmayan herşeye karşıyım.

Ama bu tip şeyler için 2 önerim var

1) Bu olaydaki adam gibi ne yaptığını bilmeyen bir adam. Saf gibi duruyor. Akli dengesi de yerinde olmayabilir.

Gel kardeşim. Çık şu sandalyeye, tak ipi boynuna hadi eyvallah öteki tarafa. Sende kurtul bizde kurtulalım.

2) Bakıyosun adam aklı başında, şeyinin keyfine tecavüz etmiş bide öldürmüş.

Gel kardeşim. Önce bir hadım edelim seni. Tertemiz traşlayalım. Sonra gönder kodese ömür boyu hücre cezası.

Hadım edilme anını, sonrasını internete de sızdırdın mı olay bitmiştir. Bakın bidaha deneyen oluyormu.

Yalnız bu cezalandırmanın geri dönüşü olmayacağı için kesinlikle itiraf veya somut kanıtlar olması şart.

Boğazım düğüm düğüm oldu. Nasıl bir ********se artık bilmiyordum hatırlamıyorum diyor. Kendimi kaybettim diyor. Kendini kaybetsen sonradan aklın başına gelse yaşayabilir misin diyip gerekeni yapmazlarsa adaletini.....

Arkadaş nasıl bir ülke olduk ne ara bu hallere gelindi hayret konusu. :mad:

Adaleti bile ceza evindeki mahkumdan bekler olduk. Demek adalet diye bişey kalmamış.

Sırf böyle ş****fsizler yüzünden idam geri gelsin hatta canlı yayında infaz etsinler. Gören bu tip zihniyetli yaratıklarda korkudan yapacaksada yapmazlar belki...

Allah islah etsin

İdam şarttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ...

Tek bir şey söyleyebilirim sizin tüm yorumlarınıza eşdeğer inşallah öldüğünün haberini de yaparım

bu adamı içerde öldürmek ödül olur öldürürlerse yazıklar olsun bırakın acı çeksin.Kafa zaten gidik dün kızım eve gelecekti felan diyordu kendi kızı felan da var galiba

Birde programda kendisini acındırdı açım vs diyerek ben dahil çoğu kişi aç kaldı diye üzülüp duygulanıp göz yaşı akıtmıştık o göz yaşlarında boğulur inş...

bu adamı içerde öldürmek ödül olur öldürürlerse yazıklar olsun bırakın acı çeksin.Kafa zaten gidik dün kızım eve gelecekti felan diyordu kendi kızı felan da var galiba

Ya söyle yazanları ben bir türlü anlam veremiyorum hocam kusura bakma :D hani siz bu tip insanların öldükden sonra diğer tarafda mezarda rahat ettıgını felanmı sanıyorsunuz anlamıyorum ki oturun biraz kabir azabı nedir cehennem azabı ne dir diye araştırın o adamın o hapisde kalması onun için asıl ödül tez zamanda idam ediceksin ki bunu kabirde yaptıklarının acısını milyon katıyla görsün .

Bu adamı içerde 3 ay içinde öldürürler ve şöyle bir haber duyarız; tecavüzcü katil intihar etti.

Umarım yeterince eziyet ederek öldürürler.

Ya söyle yazanları ben bir türlü anlam veremiyorum hocam kusura bakma :D hani siz bu tip insanların öldükden sonra diğer tarafda mezarda rahat ettıgını felanmı sanıyorsunuz anlamıyorum ki oturun biraz kabir azabı nedir cehennem azabı ne dir diye araştırın o adamın o hapisde kalması onun için asıl ödül tez zamanda idam ediceksin ki bunu kabirde yaptıklarının acısını milyon katıyla görsün .

valla bende seni anlamıyorum hem burda hem orada ceza çekmesi daha mantıklı o işler tartışılır önce burada bir ceza verip rahatlamak gerek benim dediğimde kaybedilecek bir şey yok

Benim için cevap kalmıyor verecek bu tarz haberlerde. Susuyorum kanım donuyor. Küfür etsem az diyorum. Adamı bulsam öldürsem yine az diyorum. Öldürmeyi geç işkence etsem sonra öldürsem yine az.. Kazığa oturtup, o kazığı ağzından çıkartsam yine az diyorum. Kardeşim buna ne ceza verirsen ver az. Bu dünyanın en ağır cezası bu adam için kurtuluş. Onu cehennem zebanilerine teslim ediyoruz.. Öldürüp öldürüp diriltecekler nasıl olsa.. Yine diriltip yine oturtacaklar ateşli kazığa..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri