Müge Anlı yabancı dizi işine girmiş olabilir mi :)

• Kullanıcı Homeros
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Homeros

Kayıtlı Üye
Uzun süredir çalıştığım İngilizce içerikli bir dizi ye gelen telif...Sahteciler cılgını çıkardılar...

ld9kzk.jpg

............

Son düzenleme:
bi adam bana 3 ihtar yollamış
youtube 7 gün süre vermiş..adama geri bildirim attım.videolar sana ait değil çerçeve koyunca hak sahibi olmuyorsun diye..ben de sana atmasını bilirdim ama başkasının kazancına mani olmak benim inancıma göre doğru değil falan dedim
bugün 4 ihtar daha gelmiş kanala
youtube da da böyle şey ilk kez görüyorum kanal 7 ihtarlı..izlenimler müthiş :) ama gel gör ki 5 gün sonra kapancak..

60K aboneli kanalim sacma sapan bir mail ile atilan telif ihtarlari sonucunda kapandi bir gunde 4 telif gelmisti 7 gun sonra kapandiydi kanal spam oldugu icin bir sey yapamadim bende oylece bekledim :(

Paranın olduğu yerde insanlar tüm asla olmaz yapmam dediğim duvarlarını yıkabiliyor..
Sahte telif dislike vs.. bu nedir ya ey kafanı çalış kardeşim niye para kazandığın sektörü bitiriyorsunki

bi adam bana 3 ihtar yollamış
youtube 7 gün süre vermiş..adama geri bildirim attım.videolar sana ait değil çerçeve koyunca hak sahibi olmuyorsun diye..ben de sana atmasını bilirdim ama başkasının kazancına mani olmak benim inancıma göre doğru değil falan dedim
bugün 4 ihtar daha gelmiş kanala
youtube da da böyle şey ilk kez görüyorum kanal 7 ihtarlı..izlenimler müthiş :) ama gel gör ki 5 gün sonra kapancak..

Başkasına haksız yere telif atmak inancına tersde başkasının emeğinden para kazanmak inancına daha mı doğru geliyor :)

Yani arkadaşlar şimdi adamların binlerce dolarlık sermaye ile yaptıkları çalışmaları bir botla anında kendi hesabımıza geçirip, para kazanıyoruz :D bu bir bakıma emek sömürüsü, bu şekilde yaptığımız kanalı sahte telifle kapatanların yaptıkları da emeğin sömürülmesinin sömürülmesi :D

Gerçek Hayatta Gerçek Kazançlara kimi zaman markalar ve sanatçılar arasında Telif hakkı davaları olur, Sanal Hayatta, Sahte Kazançlara da Sahte Telif Hakları oluyor işte. Sen Sahtelik yaparak kazan bende sahtelik yaparak telif hakkı yolluyayım anlamına geliyor :D

Artık bu işi yapıyorsak sahte teliflerle de mücadele edeceğiz. :) Geçmiş olsun @Homeros

Sahte telifi haklı göstermeye çalışanlar da çıkmış piyasaya...
İşte bunlar gibi zihniyettekiler atıyor o sahte telifleri..
o zihniyet de olmasa zaten o maili almaz.

............

Son düzenleme:
Benim özgün hazırladığım projeye aynı şekilde bi üçkağıtçı eşleşen atıp paranın tarafına gitmesini ayarlamıştı, attım karşı bildirimi 1 gün sonra geri çekti, sen de o bi şansını dene hocam nasıl olsa gönderenin youtube'a sunacağı bir şey yok, geçmiş olsun

Neyin kafasını yaşıyor bu telif şeytanları

Itiraz etmedim ama Müge Anli ya ekran goruntusuyle mail attim birileri isminizi kullanip dolandiricilik yapiyor diye...Oylesi daha mantikli geldi..O ilgilenir belki :)

YouTube bunları incelemeden nasıl direkt olarak ihlalleri algılıyor? Yani robotik bir sistemin böyle şeylere bulaştırılması bu yüzden mantıklı değil.

Sahte kişiler, gerçek kişi ve kurumların adını "baitleyerek" kullanıyor ve YouTube'da bunlara ;

"Ooo kardeşim sen mi geldin. Tabii ki bu senin videon." diyerek pay ayırıyor.

Peki şimdi bunu baitlenmiş kişi görse ve YouTube'a dese ki;

"Dostum bu benim gerçek hesabım değil. Birisi seni kandırmış ve benim adımı kullanarak kendi kendine para kazanmış. Buna nasıl izin veriyorsun, benim onaylanmış hesabımdan bilgin yok mu?" dese n'olacak?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri