Merhaba Arkadaşlar Anlatacağım Fikir Tamamen Bana Aittir Ve Youtube De Yapan Kesinlikle Yoktur Ve Çok Güzel İzlenme Alacağına İnanıyorum
Anlatıma Geçiyim
Öncelikle Malzeme : 1 Adet Lazer Şu 20 TL Lik 5 KM Menzili Olanlar İşinizi Görücektir. + Duvarda Bir Delik Olmasa Da Olur + HD Zoom Kamera
1-Arkadaşlar Şimdi Lazeri Aldık Balkona Çıktık Yapacağımız Şey Mesela Kedi Gördük Balkonun Bahçesinde Onun Kedinin Önüne Lazeri Tutun Kediyi Oynatın
Diğer Taraftan'da Arkadaşınız ya da siz kediyi çekin.
2- Risk Almayı Seviyorsanız İnsanlara Küçük Cocuklara Tutabilirsiniz
Hele Küfür Eden Birine Denk Geldiniz Mi Süper Patlama Olur Tabi Etiket Vs.Vs De Olur.
Arkadaşlar Aslında Bu Fikri Bende Yapıcaktım Fakat Elimde Fazla İmkan Yok Sabah 9 Akşam 5 Ders Flen Derken Olmuyor Spam Çalışıyorum.
Ben Deneyemedim Umarım Siz Denersiniz Ve Başarılı Olursunuz.. İyi Akşamlar.
Anlatıma Geçiyim
Öncelikle Malzeme : 1 Adet Lazer Şu 20 TL Lik 5 KM Menzili Olanlar İşinizi Görücektir. + Duvarda Bir Delik Olmasa Da Olur + HD Zoom Kamera
1-Arkadaşlar Şimdi Lazeri Aldık Balkona Çıktık Yapacağımız Şey Mesela Kedi Gördük Balkonun Bahçesinde Onun Kedinin Önüne Lazeri Tutun Kediyi Oynatın
Diğer Taraftan'da Arkadaşınız ya da siz kediyi çekin.
2- Risk Almayı Seviyorsanız İnsanlara Küçük Cocuklara Tutabilirsiniz
Arkadaşlar Aslında Bu Fikri Bende Yapıcaktım Fakat Elimde Fazla İmkan Yok Sabah 9 Akşam 5 Ders Flen Derken Olmuyor Spam Çalışıyorum.
Ben Deneyemedim Umarım Siz Denersiniz Ve Başarılı Olursunuz.. İyi Akşamlar.