Müjde para kazanmalar geldi :)

adsensepara kazanması kapalı olan bir kanalımın para kazanması yeşil olmuş 1 aylık cezamız sona erdi galiba hayırlı olsun herkes bi check ediversin

Kanala girip para kazanmaları açmak mı gerekiyor yoksa reklamlar geri otomatik geldi mi?

Yarın kontrol edeceğim hesabımı. Şuan vmware yüklü değil hiç uğraşılmaz. Ama arkadaşlar tavsiyem eğer hesabınız düzeldi ise tekrar başlamanız. Ben bu işi 3 aydır yapmıyorum. Ve çok pişmanım. Umarım hesabım düzelir de bu da bahanesi olur başlarım.

Ne demişler " Su akarken testiyi doldurmak gerekir".

bi heyecan yaptık ama kaç saat geçti düzelen bişey yok.

ne demek oluyo peki hocam

bazı adsenselerde büyük bir kısmında kanalların para kazanmasını devre dışı bırakıyordu o durumdan bahsediyor konuyu acan arkadas tekrar para kazanmaların aktif hale geldiğinden bahsetmiş konuda hocam sizin dediğini ünlem işaretiyle ilgili bi durum değil

Benimkiler duruyor bi değişiklik yok hala varmı duzelen arkadaşlar.?

Arkadaşlar konuyu yeni okuyan arkadaşlar için açıklama yapıyım.Şuanda bazı arkadaşlarımızın 1 ay önceki adsense para kazanma devre dışı olan adsenselerine bağlı kanalların para kazanması aktif olmuş.Youtube zaten kurallarında 1 ay ceza gibi bir olay vardı bende 3 adsensem için bekledim yarında duruma bakıcam.

1-Para kazanması açılan kanalların videolar dolar işareti aktif değil.Zaten biz eski yöntemde para kazanma kapanma olayını açtığımızda dolar yanmıyordu kendimiz yakıyorduk.
2-Adsense hesaplarınızı girip anlıyamassanız para kazanmanın aktif olduğunu yada kanalın url bakıp anlıyamassınız çünkü para kazanması açılan kanalların reklamı çıkmıyor.Biz manuel olarak videoları dolarını yakmak zorundayız.Para kazanması devre dışı olan adsenseye bağlı olan kanallara giriş yapmadan anlıyamayız.

Arkadaşlar son olarak bu olaydan muzdarip çok kişi var.Bekliyelim bu konuda sıkıntılı olan adsenselerin kanallarının para kazanması inş açılacaktır.Sabır

Beyler bu saatten sonra şuanda bizim yapmamız gereken
elinizde kaç tane para kazanması kapanan adsense varsa, hepsine birer kanal bağlayın, sonucu 3 yada 4 gün çıkar, ben yarın adsenselere birer kanal bağlıcam bakalım nasıl sonuçlanacak

Beyler bu saatten sonra şuanda bizim yapmamız gereken
elinizde kaç tane para kazanması kapanan adsense varsa, hepsine birer kanal bağlayın, sonucu 3 yada 4 gün çıkar, ben yarın adsenselere birer kanal bağlıcam bakalım nasıl sonuçlanacak

Hocam deneme boşa 3 gün önce bagladım ful kapandı kanallarım adsensedeki.

konuya giriyorum da, ilk defa başıma geliyor tüm kanallar sanki profil resmi ünlem oldu sebebi nedir? ne yapmam gerek

Hocam deneme boşa 3 gün önce bagladım ful kapandı kanallarım adsensedeki.

doğru 3 gün önce bağladıkların kapanmış olabilir ama bence para kazanmalar yeni yeni açılıyor, yarın falan denersek 3 gün sonra yani ayın 16 sında sonucu çıakacağı için ayın 16 sına kadar kesin para kazanmalar düzelir bence

Arkadaşlar, adsenseye bağlı kanalın durduk yere bu kanalin para kazanma ozelligi devre dışı bırakıldı uyarisindan mi bahsediyorsunuz?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu işlev şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.

Adsenseye kanal baglayamiyorum suanda bu yukardaki hatayi alan var mi ?

Adsenselere girip en son ne zaman para kazanmışız görmek lazım. Galiba en son kazandığımız tarihten tam 1 ay sonra para kazanmalar tekrar aktif oluyor.

tam bilmiyorum benim de 1 ay geçmesine 3 gün falan var fakat sonradan 1 kanal bağlamıştım kanal 3 gün durmuştu bağladıktan sonra . sonradan farklı sebeplerden ötürü kanal kapandı . bu ay da herhangi bir kesinleşme olmadı hala 0 tl :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri