Müjde para kazanmalar geldi :)

Adsenselere girip en son ne zaman para kazanmışız görmek lazım. Galiba en son kazandığımız tarihten tam 1 ay sonra para kazanmalar tekrar aktif oluyor.

1-2 kiside para kazanma geri gelmis zaten.genel olarak hala para kazanmalar kapali

Bende değişen bişey yok. Para kazanmalar hala kapalı.

bendede halen para kazanmalar kapalı. tam oh be sonunda demiştim

Bende değişen bişey yok. Para kazanmalar hala kapalı.

en son hangi gün para kazandırmış adsenseleriniz bi bakabilir misiniz ona göre para kazanmanın cezasının bitip bitmeyeceği tarih belirlenir hocam. Çünkü çoğu kişinin ayın 12-13'ü gibiydi para kazanmanın gitmesi sanırım. Bende daha bakmadım aslında :) bende bakıyım ek yorum yazıyım hangi gün olduğunu.

Ekleme: Bende ayın 12'sinde gitmiş tam olarak para kazanma o gün 0'lanmış.

Son düzenleme:
Arkadaşlar para kazanması gelen hesablarınız otomatik para kazanmayamı acılmıs dolar yesılmı olmus yoksa sadece para kazanma gerı gelmıs vıdeoları para kazanmaya aktıf etmemızmı lazım ?

en son hangi gün para kazandırmış adsenseleriniz bi bakabilir misiniz ona göre para kazanmanın cezasının bitip bitmeyeceği tarih belirlenir hocam. Çünkü çoğu kişinin ayın 12-13'ü gibiydi para kazanmanın gitmesi sanırım. Bende daha bakmadım aslında :) bende bakıyım ek yorum yazıyım hangi gün olduğunu.

12'sinde gitmiş hocam 15'de farketmiştim kanalları silerek tekrar açtım. 20'sinde tekrar gittiler.

Benim adsenseler ayın 13 unde para kazanmaya kapanmış. Eğer ceza 1 aylık ise yarın açılması gerekiyor.

bende 12 sinden sonra sıfırlanmış.

Tüm kanallarını silmiş olanlar yeni kanal ekledi mi? Para kazanma kapanması devam ediyor mu?

Edit: Bu adsensei web için kullansak sorun olur mu?

hem adsense'leri kontrol ettim hem bazı kanalları hiç birinde bi hareketlilik yok.

Geçen ay para kazanmaları giden adsensenin tüm kanallarını silmiştim 2 gün önce bağladığım kanalın para kazanması gitmiş tekrardan.

Para kazanması giden eski kanallarım duruyor, şimdi yeni kanal bağladım bakalım gidecek mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri