Müjde para kazanmalar geldi :)

benimki ayın 15 de gitmiş Beklemedeyim sonuçları yazarım.

benim adsense ayın 13 unde gitmişti adsensemde pasific saati ayarlı saat 10:15 te 14 une geçiş yapacak bakalım para kazanmalarda düzelme olucak mı.

benim adsense ayın 13 unde gitmişti adsensemde pasific saati ayarlı saat 10:15 te 14 une geçiş yapacak bakalım para kazanmalarda düzelme olucak mı.

benimki ayın 15 de gitmiş Beklemedeyim sonuçları yazarım.
arkadaşlar gitti derken ilk gittiği günü mü yazıyorsunuz yoksa adsense'in sıfırlandığı günü mü?

benim 10'unda başladı gitmeye 14'ünde sıfırlandı adsense. fakat ondan sonra bazı günlerde 1-2 izlenim geldi ağustos ayında.

2 hafta hiç izlenim gelmedi bu ayın 7'sinde 1, 8'inde 9 izlenim geldi sonra tekrar izlenim gelmedi adsense'e.

1 demo kanalım vardı diğer kanalları uçurmuştum. şimdik baktım para akazanma yine yok. Bekliyelim bakalım

arkadaşlar gitti derken ilk gittiği günü mü yazıyorsunuz yoksa adsense'in sıfırlandığı günü mü?

benim 10'unda başladı gitmeye 14'ünde sıfırlandı adsense. fakat ondan sonra bazı günlerde 1-2 izlenim geldi ağustos ayında.

2 hafta hiç izlenim gelmedi bu ayın 7'sinde 1, 8'inde 9 izlenim geldi sonra tekrar izlenim gelmedi adsense'e.

Kanallarıma günlük bakarim adsense ye değil 3 gmail çalışıyorum 1 tanesi 15 de gitmiş. Gitmiş dememi sebebi gittiği gün yeni kanal açtım onun tarihine baktım. Diğerleride 1 gün sonra gitti hatta hiç unutuyorum para kazanma gitti konusunu okuyordum konuya baka baka benim kde gitmişti 😀

[MENTION=21691]oldbrand[/MENTION] son durum nedir hocam yenı bağladığınız kanalda da gittmi para kazanma _?

Arkadaşlar tek kanal bağlayınca sıkıntı çıkmıyor fakat 2. kanalı bağlıyınca bir iki gün içerisinde ilk bağlana gidiyor son bağlananda sıkıntı yok .

Arkadaşlar tek kanal bağlayınca sıkıntı çıkmıyor fakat 2. kanalı bağlıyınca bir iki gün içerisinde ilk bağlana gidiyor son bağlananda sıkıntı yok .

Ozmn adsense tek kanal mı çalışmamızı istiyor ?

ben 0 dan kanal açtım boş olarak para kazanması kapanan adsense bağladım sıkıntı olmadı 2 gündür sonra video yükledim para kazanması kapandı, adsense bağlamayıp kenarda videolu şekilde beklettiğim kanalı bağladım onda şuan sıkıntı yok

Benim kanal partnerdi partnerden düşünce adsenseye geri bağlanıp anında para kazanma gitmişti , partnerden düştüğüm tarihe daha baya var sanırım henüz gelmemiş para kazanma. :/

Tüm para kazanması kapanan kanalları tek tek siliyordum ve para kazanmalarını açıyordum aklıma geldikçe 1 haftadır. Bugün son kanalı sildim. Sonra ana kanalı( adsense'yi bağladığım gmail) silmek aklıma geldi nihayet :),,, Devamında yeni bir yönetici mail ekledim adsense'ye. Eski yönetici gmaili adsense'den kaldırıp onu da sildim. Şimdi adsense izlenim saymaya başladı. (3 oldu) Düzeldi demek oluyor galiba bu da.

Son düzenleme:
Tüm para kazanması kapanan kanalları tek tek siliyordum ve para kazanmalarını açıyordum aklıma geldikçe 1 haftadır. Bugün son kanalı sildim. Sonra ana kanalı( adsense'yi bağladığım gmail) silmek aklıma geldi nihayet :),,, Devamında yeni bir yönetici mail ekledim adsense'ye. Eski yönetici gmaili adsense'den kaldırıp onu da sildim. Şimdi adsense izlenim saymaya başladı. (3 oldu) Düzeldi demek oluyor galiba bu da.

felaket tellallığı gibi olmasın ama bu yeni bağladığın kanalın 4-5 gün içinde para kazanması gidecek çünkü benzer işlemleri bende yaptım ama inşallah gitmez

arkadaşlar tam 6 gün oldu 2 adsense yeni açtıgım sorun yok eski adsense hala para kazanma kapalı 1 ay oldu oda ne atarsam dier gün para kazanma kapanıyor.
Acı ama gerçek.

Para kazanması gidecek mi gitmeyecek mi bu konuda bilgilendiririm arkadaşlar sizi. Çizgi film kanalı vardı. Para kazanmasını kapanmıştı tekrar açtım. Şuan onun istatistikleri sayılıyor. Ana gmail hesabı boş zaten. Bakalım ilerleyen günlerde ne olacak.

2 kanal var şuan hesapta. Biri ana gmail hesabı. Diğeri çizgi film.

bu konunun ismini değiştirsek olabilir mi acaba her gördüğümde kan basıncım artıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri