Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benim adsense ayın 13 unde gitmişti adsensemde pasific saati ayarlı saat 10:15 te 14 une geçiş yapacak bakalım para kazanmalarda düzelme olucak mı.
arkadaşlar gitti derken ilk gittiği günü mü yazıyorsunuz yoksa adsense'in sıfırlandığı günü mü?benimki ayın 15 de gitmiş Beklemedeyim sonuçları yazarım.
arkadaşlar gitti derken ilk gittiği günü mü yazıyorsunuz yoksa adsense'in sıfırlandığı günü mü?
benim 10'unda başladı gitmeye 14'ünde sıfırlandı adsense. fakat ondan sonra bazı günlerde 1-2 izlenim geldi ağustos ayında.
2 hafta hiç izlenim gelmedi bu ayın 7'sinde 1, 8'inde 9 izlenim geldi sonra tekrar izlenim gelmedi adsense'e.
Arkadaşlar tek kanal bağlayınca sıkıntı çıkmıyor fakat 2. kanalı bağlıyınca bir iki gün içerisinde ilk bağlana gidiyor son bağlananda sıkıntı yok .
Ozmn adsense tek kanal mı çalışmamızı istiyor ?
o zaman 500 kanal bağlama olayını kapatması gerekir demi ? öyle saçma bir durum söz konusu değil düzeleceğini düşünüyorum az sabır.
500 kanal bağlama olayı nerde hocam ? Nerde yazıyor?
adsense içeriğine bak.
Tüm para kazanması kapanan kanalları tek tek siliyordum ve para kazanmalarını açıyordum aklıma geldikçe 1 haftadır. Bugün son kanalı sildim. Sonra ana kanalı( adsense'yi bağladığım gmail) silmek aklıma geldi nihayet,,, Devamında yeni bir yönetici mail ekledim adsense'ye. Eski yönetici gmaili adsense'den kaldırıp onu da sildim. Şimdi adsense izlenim saymaya başladı. (3 oldu) Düzeldi demek oluyor galiba bu da.
açacaksın hocam
---------- Spam Engelliyici 22:22 ---------- Önceki Mesaj 22:20 ----------
gelişmeleri bildir hocam takipteyim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.