Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
AYM'den Youtube kararı - Türkiye Haberleri - RadikalHaberin kaynağı var mı?
Anayasa Mahkemesi, Youtube'a erişim engellemesini hak ihlali saydı. Yuksek Mahkeme, karari TIB ile Ulastirma Bakanligi'na gonderecek. (konuya siyaset karıştırılacaksa şimdiden konu kapatılsın)
benim Turkçe olan kanallarim olmasina ragmen kotu oldu. Youtube Turkiyeyi resmen tanimiyor ama Turkiye uzerinden para kazanip vergi odemiyo
Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.
benim Turkçe olan kanallarim olmasina ragmen kotu oldu. Youtube Turkiyeyi resmen tanimiyor ama Turkiye uzerinden para kazanip vergi odemiyo
Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.
Ne kadar art niyetli bir insansınız.Ben düşüncelerimi dile getirdim.Beğenir ya da beğenmezsiniz ama bu beğenip beğenmemen benim düşünceme böyle alay eder bir çerçeveden bakma yetkisini sana vermez.çok kolay,git bir muhasebeciye şirket kur gönül rahatlığıyla vergini ver,nasılsa youtube vergi verse senden kesecek kısa yoldan hallet.Olur mu öyle
Ne kadar art niyetli bir insansınız.Ben düşüncelerimi dile getirdim.Beğenir ya da beğenmezsiniz ama bu beğenip beğenmemen benim düşünceme böyle alay eder bir çerçeveden bakma yetkisini sana vermez.
Türkiye üzerinden para kazanma açık değil ki ülke değiştirdiğimizi unuttun mu ?
Aslına bakarsan bir bakıma haklı olabilirsin.Ancak Türkiye üzerinden reklam verenler var.Bunların başka bir ülke seçerek reklamlarını yayınlattığını düşünmüyorum.Çünkü Türkiye ipsinden giriş yapınca o reklamlar çıkıyor. Sonuç olarak vergi vermesi lazım.
Youtubeyi kapatan partiyi desteklemiyorum ancak bu benim şahsi fikrim vergi vermesi iyidir![]()
AYM iyice sapıttı . Ne yapmaya çalışıyor anlamadım.
Youtube un açılıp açılmaması beni pek ilgilendirmiyor. Türkiye anasayfasına bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız!
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.