Müjde! Youtube açılıyor

Türkçe çalışmıyorum ama telefondan 3G ile rahatça kanalları kontrol etmek iyi oluyordu.
Açılsın artık. :D

çok şükür. sonunda kafamdaki özgün türkçe içerik projesine başlayabilirim.. :)

Anayasa Mahkemesi, Youtube'a erişim engellemesini hak ihlali saydı. Yuksek Mahkeme, karari TIB ile Ulastirma Bakanligi'na gonderecek. (konuya siyaset karıştırılacaksa şimdiden konu kapatılsın)

benim Turkçe olan kanallarim olmasina ragmen kotu oldu. Youtube Turkiyeyi resmen tanimiyor ama Turkiye uzerinden para kazanip vergi odemiyo

Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.

benim Turkçe olan kanallarim olmasina ragmen kotu oldu. Youtube Turkiyeyi resmen tanimiyor ama Turkiye uzerinden para kazanip vergi odemiyo

Türkiye üzerinden para kazanma açık değil ki ülke değiştirdiğimizi unuttun mu ?

çok kolay,git bir muhasebeciye şirket kur gönül rahatlığıyla vergini ver,nasılsa youtube vergi verse senden kesecek kısa yoldan hallet.Olur mu öyle

Türkiye ye niye vergi vercek loo

iPhone 6 dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

çok kolay,git bir muhasebeciye şirket kur gönül rahatlığıyla vergini ver,nasılsa youtube vergi verse senden kesecek kısa yoldan hallet.Olur mu öyle
Ne kadar art niyetli bir insansınız.Ben düşüncelerimi dile getirdim.Beğenir ya da beğenmezsiniz ama bu beğenip beğenmemen benim düşünceme böyle alay eder bir çerçeveden bakma yetkisini sana vermez.

Ne kadar art niyetli bir insansınız.Ben düşüncelerimi dile getirdim.Beğenir ya da beğenmezsiniz ama bu beğenip beğenmemen benim düşünceme böyle alay eder bir çerçeveden bakma yetkisini sana vermez.

iyi ya bende düşüncemi belirttim vergi konusunda bu kadar hassassanız her zaman verginizi verebilirsiniz,yoksa kendinizin yapmaktan kaçındığı birşeyi youtube yapmayınca eleştirmek pek makul durmuyor.

Vergi olayı zaten öyle oturduğumuz yerden tartışılacak bir mevzu değil,uluslarası anlaşmalara imza atmışsın ülke olarak çifte vergilendirmeyi engellemek için,senin şirketlerin nasıl bu avantajı başka ülkelerde kullanıyorsa youtube da paşalar gibi bu hakkını kullanacak.Binali yıldırım kafasıyla dönmüyor dünya.

Türkiye üzerinden para kazanma açık değil ki ülke değiştirdiğimizi unuttun mu ?

Aslına bakarsan bir bakıma haklı olabilirsin.Ancak Türkiye üzerinden reklam verenler var.Bunların başka bir ülke seçerek reklamlarını yayınlattığını düşünmüyorum.Çünkü Türkiye ipsinden giriş yapınca o reklamlar çıkıyor. Sonuç olarak vergi vermesi lazım.
Youtubeyi kapatan partiyi desteklemiyorum ancak bu benim şahsi fikrim vergi vermesi iyidir ;)

Aslına bakarsan bir bakıma haklı olabilirsin.Ancak Türkiye üzerinden reklam verenler var.Bunların başka bir ülke seçerek reklamlarını yayınlattığını düşünmüyorum.Çünkü Türkiye ipsinden giriş yapınca o reklamlar çıkıyor. Sonuç olarak vergi vermesi lazım.
Youtubeyi kapatan partiyi desteklemiyorum ancak bu benim şahsi fikrim vergi vermesi iyidir ;)

Orasıda doğru ama ona bakarsan bu işler bize zarar verir bence hiç konuşmamak daha iyi gelir vergisi diye birşey çıkartırlar olan bize olur yüzde 25 ide devlete veririz.

AYM iyice sapıttı . Ne yapmaya çalışıyor anlamadım.

Youtube un açılıp açılmaması beni pek ilgilendirmiyor. Türkiye anasayfasına bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri