Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kontrol paneli mevcutmu sisteminizde ? Kurulumlar bize ayit degil mi?
Merhaba,
Fiziksel serverlara özel, yönetim arayüzü mevcuttur. kurulumlar ücretsiz olarak tarafımıza aittir, talebinize istinaden Sınırsız işletim sistemi kurulabilmektedir.
Sanallaştırma, VDS Bölme işlemleride aynı şekilde tarafımıza aittir.
VDS lerde temiz işlem için arada kendim format atmayı tercih ederim vmare
üzerinden bunun yönetimi bize mi ayit olacak ?
3 ip 2£ demişsiniz extra ip fiyatı öğrenebilirmiyim ? Şartlar uygun olursa 9undan sonra almayı düşünüyorum
Merhabalar,
Yorumunuza istinaden cevap vermek istedim. her ne olursa olsun CPU Ram çok yüksek kapasitelerdede olsa, okuma,yazma işlemi yalnızca Harddisk üzerinden yapıldığı için, Render tabiri ile yapacağınız işlemde disklerinizin Sata 7200K Rpm olmasının yanı sıra, benim size önerebileceğim sistem SSDli bir sistem olacaktır ve teklifimiz aşağıdaki gibidir;
Intel Core i7 975
12GB DDR3 Ram
3 x 1.5 TB Sata3 Harddisk
1 x 120GB SSD Harddisk
1 Gbps / Limitsiz
165TL/Aylık Kullanım Bedeli KDV Dahil
Bu şekilde, windows2008 r64bit OS' kurulumu (Sistem) 120GB İntel Solid State ( SSD ) Harddrive üzerine gerçekleştirildikten sonra, diğer 4.5TB olan diski, depolama amaçlı kullanabilirsiniz.
Garanti vermemek ile beraberinde, 1GB'lik film dosyasını 15 - 25 Dakika arasında Render işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Teşekkürler.
ayın 21 ine kadar stok tükenmezse almak isterim
Merhabalar,
Yorumunuza istinaden cevap vermek istedim. her ne olursa olsun CPU Ram çok yüksek kapasitelerdede olsa, okuma,yazma işlemi yalnızca Harddisk üzerinden yapıldığı için, Render tabiri ile yapacağınız işlemde disklerinizin Sata 7200K Rpm olmasının yanı sıra, benim size önerebileceğim sistem SSDli bir sistem olacaktır ve teklifimiz aşağıdaki gibidir;
Intel Core i7 975
12GB DDR3 Ram
3 x 1.5 TB Sata3 Harddisk
1 x 120GB SSD Harddisk
1 Gbps / Limitsiz
165TL/Aylık Kullanım Bedeli KDV Dahil
Bu şekilde, windows2008 r64bit OS' kurulumu (Sistem) 120GB İntel Solid State ( SSD ) Harddrive üzerine gerçekleştirildikten sonra, diğer 4.5TB olan diski, depolama amaçlı kullanabilirsiniz.
Garanti vermemek ile beraberinde, 1GB'lik film dosyasını 15 - 25 Dakika arasında Render işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Teşekkürler.
SSD Olmayan mevcut paketlerdeki makina ile 1 gb'lık HD görüntüyü kaç dakikada render almaktadır?
SSD Olmayan mevcut paketlerdeki makina ile 1 gb'lık HD görüntüyü kaç dakikada render almaktadır?
[MENTION=10025]DCSistem[/MENTION] [MENTION=10025]DCSistem[/MENTION]
Hocam fransa lokasyon paketlerinizde sıkıntı var.
Paket 1 : 4GB DDR3 Memory - 2x HDD 400 GB SATA = 280 TL
Paket 2: 8 GB 8GB DDR3 Memory-2x HDD 750 GB SATA = 280 TL
Diğer tüm özellikleri aynı, herşeyi aynı fakat rakamlarda galiba sıkıntı var.
2 server spariş verilmiş. çok hızlı teslim alınmıştır. hız , performans , kalite ve FİYAT oldukça iyi. Alacak olanlara şiddetle tavsiye edilir..
1 adet daha SB-75 Paketi alındı. Arkadaşa ilgisi ve hızlı hizmeti için teşekkür ederim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.