Mükemmel Kaynaklar var fikir lazım

• Kullanıcı kral2241
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

kral2241

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

Kanallarımın kapanması bir işaret :D Spam olayına son veriyorum özgüne geçicem fakat elimde mükemmel bir kaynak var. Bu kaynakta +700 Tane film ve dizi mevcut. Bunların Hepsi türkçe alt yazılı ve VK ya yüklüdür. Bildiğim kadarıyla bütün botlarda VK dan indirme yükleme yapmakta.
Bir satış konusu açmayı düşünüyorum. Film sayısı fazla olmasına rağmen ücretsiz paylaştığım durumda ünlem ve sahte teliften kimse bişey kazanamaz diye düşündüm.

Sizce ne yapmalıyım ?
Bunu ücretsiz paylaşsam işe yarar mı ücretli yapsam fiyatı sizce ne olmalı ?

40 Adet Devam Eden Dizi [ Yabancı ]
270 Adet tamamlanmış Dizi [ Tüm bölüm ve sezonlar dahil ]
430 Adet Film
60 hint filmi
100 çin filmi

eğer dünya geneli+eşleşen+ünlem vermiyeceğine inanıyosan satabilrsn

dostum kaynak bol da ünlem sorunu var

kaynak bolda bunlar dünya geneli ve eşleşen vermeyen türdenmi?

eğer dünya geneli+eşleşen+ünlem vermiyeceğine inanıyosan satabilrsn

Adamın kendi çektiği video bile ünlem verirken böyle bişey iddaa edip satamam haliyle. Bu kadar çok filmi ve diziyi deneyememde. Eğer olurda satış yapılırsa bunu göze almalı alan kişi çünkü bunun garantisini kimse veremez helede günümüzde

10 ar Dakikalık mini gençlik dizisi var mesela aralarında . Onu yeni denedim ünlem verdi dünya engeli vermedi. Fakat direk VK dan attım videoda oynama yapamadım internet hızım yüzünden indir yükle çok zamanımı alıyor ama onuda deneyip atıcam

700 tane filmin biri bile engelli değil. bak sen Allah'ın işine. güle güle kullan o kaynakları :)

Adamın kendi çektiği video bile ünlem verirken böyle bişey iddaa edip satamam haliyle. Bu kadar çok filmi ve diziyi deneyememde. Eğer olurda satış yapılırsa bunu göze almalı alan kişi çünkü bunun garantisini kimse veremez helede günümüzde

Hocam iyi güzel hoş söylemişsin de benim anlayamadığım torrent'te sınırsız video arşivim var. Önemli olan dünya engeli vermeyen film bulmak.

Örneğin geçenlerde forumdan birisi 75 engelsiz filmi 12.000 liraya sattı.

Sorun kaynakta değil kaynağın kalitesi ve güvenilirliğinde.

hepsini denemem çok zamanımı alır ama örnek olarak ilk bölümlerini yüklüyorum mesela dizilerin. 700 tanesini denemem şimdilik mümkün değil. Bilmiyorum kanıt için kaç tane farklı dizi bölümü yüklemeliyim

700 tane filmin biri bile engelli değil. bak sen Allah'ın işine. güle güle kullan o kaynakları :)

Hepsi engelsiz diye bir söz söylemedim öyle bir iddaamda yok elbette arasında engelliler çıkıcaktır hepsini denemem mümkün değil denediklerimi kanala atıp size göstericem

Test aşamasındayım şuanda ilk bölümleri deniyorum. Ve ilk denemem başarılı oldu dünya engeli ve ünlem vermedi. Finaller nedeniyle yoğun olsamda çoğunu deneyip size öyle dönüş yapmam en mantıklısı kimsenin mağdur olmasını istemem böyle bişeyi para karşılığında sunucaksak temiz bir liste olmalı

Test aşamasındayım şuanda ilk bölümleri deniyorum. Ve ilk denemem başarılı oldu dünya engeli ve ünlem vermedi. Finaller nedeniyle yoğun olsamda çoğunu deneyip size öyle dönüş yapmam en mantıklısı kimsenin mağdur olmasını istemem böyle bişeyi para karşılığında sunucaksak temiz bir liste olmalı

Listeni yap güvenilirliğini kanıtla, başarırsan çok güzel para kazanırsın.

Merhaba arkadaşlar

Kanallarımın kapanması bir işaret :D Spam olayına son veriyorum özgüne geçicem fakat elimde mükemmel bir kaynak var. Bu kaynakta +700 Tane film ve dizi mevcut. Bunların Hepsi türkçe alt yazılı ve VK ya yüklüdür. Bildiğim kadarıyla bütün botlarda VK dan indirme yükleme yapmakta.
Bir satış konusu açmayı düşünüyorum. Film sayısı fazla olmasına rağmen ücretsiz paylaştığım durumda ünlem ve sahte teliften kimse bişey kazanamaz diye düşündüm.

Sizce ne yapmalıyım ?
Bunu ücretsiz paylaşsam işe yarar mı ücretli yapsam fiyatı sizce ne olmalı ?

40 Adet Devam Eden Dizi [ Yabancı ]
270 Adet tamamlanmış Dizi [ Tüm bölüm ve sezonlar dahil ]
430 Adet Film
60 hint filmi
100 çin filmi

Özgün çalışmak istiyorsan en sevdiğin şeyi yap. Seyahat seviyorsan Seyehat, oyun seviyorsan oyun gibi. Öbür türlü sıkılırsın, sıkınlınca da zaten verim alamazsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri