hayırlı olsun 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
birşeyi merak ettim. bu 90 bin doların hepsi sizemi gelecek yoksa mcn e gelen toplam paramı ve bu paranın içinde kapanan kanalların ödemeleri var mı
hepsi bize gelecek ama bizim paramız değil. dağıtılmak üzere geliyor hocam. evet kapananlarda var![]()
hepsi bize gelecek ama bizim paramız değil. dağıtılmak üzere geliyor hocam. evet kapananlarda var![]()
Hocam para hesabınıza geçincede haber verinsizin hesaba yatdıktan sonra derin bir oh çekeriz.Hesabınıza yatsın sizin ödeyeceyinize inanıyoruz zaten
![]()
Şirket olunca bundan devlet nekadar vergi alıcak araştırdınmı hocam? bana birşey kalmaz gibime geliyor![]()
Hayırlı olsun..Bu zor dönemde elinizi taşın altına koydunuz , emeğinizin karşılığını aldıkça ben de mutlu oluyorum çünkü kimse kılını kıpırdatmadı bu dönemde..
buralar yarın şenlenecek gibi duruyor![]()
buralar yarın şenlenecek gibi duruyor![]()
tutamıyon dimi kendini![]()
tutamıyon dimi kendini![]()
ayneno değil de şu imzanı değiştir ya, hipnoz etkisi yarattı bende, her gördüğümde gözümü alamıyorum
2-3 kere sonuna kadar izlemişimdir
---------- Spam Engelliyici 00:12 ---------- Önceki Mesaj 00:11 ----------
bana kimse bir şey demedi valla pot kırdıysam kusura bakmayın.![]()
estagfurullah ne demek. bir düğün yerine dönsün renklensin şuralar LOGOMUZ GİBİ
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.