B
By_Hummet
Guest
Bilmiyorum Arkadaşlar Böyle Konu Varmi Forumda ... Ama yinede paylaşiyim dedim ... Bilginiz Olur Kulanmak İsteyenler Kulana Bilirler ... Ben Hiç Bir Sorunluluk Kabul etmiyorum .... 
Analog Dijital sektöründe iyi gelir paylaşımları ve kısa sözleşmeler ile YouTube'da bir multi-medya ağıdır. Analog Sayısal tarafından desteklenen Yaratıcı Milleti , YouTube'da yeni bir yetki MCN (Multi-Channel Network). Analog Dijital Key Maç Özetleri
% 90 Gelir payı sana gidiyor.
10 Ay vadeli bir anlaşma.
Ekim ayında ortalama BGBM'ler vardı: İngilizce izleyici için 11,14 $ ve 8,30 $ Dünya.
PayPal ile 1 $ ödeme eşikleri. Banka Transferler mevcuttur, ancak yüksek eşikleri uygulanır.
Yönlendirme Programı ağa arkadaşlarınızı davet için ekstra para kazanmak için. Kanal başına 100 $ kadar.
Altında 24 saat içinde ortak olun.
Faydaların tam listesi için, ziyaret edin Benefits
Kanal YouTube'da iyi Durum içerisinde olmalıdır.
Daha fazla işitme ilgilenen veya uygulamak istiyorsanız Join Now
Tüm Sorumluluk Kulanandadir ... Təşəkkürlər ..
Analog Dijital sektöründe iyi gelir paylaşımları ve kısa sözleşmeler ile YouTube'da bir multi-medya ağıdır. Analog Sayısal tarafından desteklenen Yaratıcı Milleti , YouTube'da yeni bir yetki MCN (Multi-Channel Network). Analog Dijital Key Maç Özetleri
% 90 Gelir payı sana gidiyor.
10 Ay vadeli bir anlaşma.
Ekim ayında ortalama BGBM'ler vardı: İngilizce izleyici için 11,14 $ ve 8,30 $ Dünya.
PayPal ile 1 $ ödeme eşikleri. Banka Transferler mevcuttur, ancak yüksek eşikleri uygulanır.
Yönlendirme Programı ağa arkadaşlarınızı davet için ekstra para kazanmak için. Kanal başına 100 $ kadar.
Altında 24 saat içinde ortak olun.
Faydaların tam listesi için, ziyaret edin Benefits
Kanal YouTube'da iyi Durum içerisinde olmalıdır.
Daha fazla işitme ilgilenen veya uygulamak istiyorsanız Join Now
Tüm Sorumluluk Kulanandadir ... Təşəkkürlər ..