MultiColor Alım Duyurusu! 16.01.16

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar profıl resmı ve kapak resmı partner kendısımı ayarlıyordu yoksa baska partnermıydı yanlısmı hatırlıyorum

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] Hocam 9 kanal var göndericem ama kanallar adsense e bağlı ve 3. taraf yöntemini denediğim için para kazanmaları kapalı görünüyor.Bu şekilde başvuru yapsam sıkıntı olur mu ? (2 kanal gönderdim).

Alımlar açıldı. Yalnız bu iyi haberin yanında bir de kötü haberim var, maille topladığımız çoğu başvurunun da formla toplanması gerekiyor. Partner özellikle ödemelerde karışıklık olmaması için istiyor bunu arkadaşlar.

ÖNEMLİ NOT: KANALA TOKEN VERMEK İÇİN GİRMİŞKEN ANALİTİK RESMİNİ ALIP SON 28 GÜNÜN RESMİNİ [email protected] adresine gönderirseniz alınmayan veya alınma ihtimali düşük olan kanallarınızın alınma ihtimali artacaktır. O nedenle bunu da sizin için bir zorunluluk olarak koyuyorum.
Arkadaşlar Dashboard ana ekran sayfasının görüntüsü yeterlidir. Çok aşırı kasmanıza gerek yok 4 parça resim atmayın :)

Teşekkürler.

Başvuru linki: www.multicolornetwork.com/apply

Mail olayı gerçekten çok çok önemli 1 dk nızı alır arkadaşlar. Sizin için uğraştığımızı unutmayın lütfen.

DETAYLI AÇIKLAMA

1- Önce firefox da gizli sekme açıyoruz

2- Multicolornetwork.com/apply adresine giriyoruz.

3- Formu dolduruyoruz (mail-iletişime geçilecek mail; channel screenshot link; kanalın panel resmini gyazo veya lightshot la alıp linki oraya yapıştırmanız).

4- Token i başvuracağımız kanalla kabul ediyoruz.

5- Kanala giriyoruz ve ana panelin ekran görüntüsünü veya analitiğin ekran görüntüsünü kanalın adı ve son 28 gün istatistikleri görünecek şekilde alıyoruz ve channel screenshot bölümüne yapıştırıyoruz formda.

Artık maile gerek yok.

hocam 1 kanalla basvurdum

5 Yüksek Gösterimli Kanal ile düzgün bir şekilde başvuru yapıldı. 18.01.2016 00:02
Hayırlı Uğurlu Olsun. Daha önce atılan kanalların kasım ödemelerini aldık.
Atılan ve kapananın ödemesinde sıkıntı çıkmadı. İnşallah bu kanallarımız atılmaz.

Kavga konusu değil arkadaşlar burası, yetkili jeito üst mesajlarda bilgilendirmiş dünün başvuruları en erken pazartesi bu gün başvuranlarda en erken salı günü davetiye alabilirler.Uplamayalım konuyu...

Mobil olarak gönderildi.

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] kardeşim kusura bakma senin konunuda sıkıntıya soktuk.neyse reklamın iyisi kötüsü olmaz konu hala en üstte :) uzatan belli susmayan belli.

sende giriş şartlarını tekrardan belirtsen iyi olur.anlamıyorlar çünkü

Başvuru yaparken token aşamasından önce Screnshoot bölümü var resmi oraya ekledik link olarak. Mail göndermemize gerek var mı ?

Başvuru yaparken token aşamasından önce Screnshoot bölümü var resmi oraya ekledik link olarak. Mail göndermemize gerek var mı ?

olmadıgını söylediler hocam, o alanı ben eklettim zaten mail göndermekle upraşmayın diye. Bir sorun sıkıntı olmadıkça gerek olmayacak maile diye umuyorum.

---------- Spam Engelliyici 07:42 ---------- Önceki Mesaj 07:40 ----------

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] Hocam 9 kanal var göndericem ama kanallar adsense e bağlı ve 3. taraf yöntemini denediğim için para kazanmaları kapalı görünüyor.Bu şekilde başvuru yapsam sıkıntı olur mu ? (2 kanal gönderdim).
gönder hocam, değerlendiriliyor zaten alınmaz büyük ihtimalle ama göndermek istersen gönder farketmez :)

hocam 1 kanalla basvurdum
hayırlı olur inşallah
5 Yüksek Gösterimli Kanal ile düzgün bir şekilde başvuru yapıldı. 18.01.2016 00:02
Hayırlı Uğurlu Olsun. Daha önce atılan kanalların kasım ödemelerini aldık.
Atılan ve kapananın ödemesinde sıkıntı çıkmadı. İnşallah bu kanallarımız atılmaz.
Teşekkür ederiz hocam. İnşallah :)
Kavga konusu değil arkadaşlar burası, yetkili jeito üst mesajlarda bilgilendirmiş dünün başvuruları en erken pazartesi bu gün başvuranlarda en erken salı günü davetiye alabilirler.Uplamayalım konuyu...

Mobil olarak gönderildi.
Teşekkür ederim.
[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] kardeşim kusura bakma senin konunuda sıkıntıya soktuk.neyse reklamın iyisi kötüsü olmaz konu hala en üstte :) uzatan belli susmayan belli.

sende giriş şartlarını tekrardan belirtsen iyi olur.anlamıyorlar çünkü
Önemli değil, konu sıkıntı değil de basit şeyler için birbirinizin kalbini kırmayın. Elbet insan insana muhtaç olur bir gün belli olmaz.
16.01.2016 2 kanalla başvuru yapıldı davet gelmedi
Hocam bugün içerisinde gelecek inşallah. Yukarıda belirttiğim gibi.

İnşallah sıkıntı olmaz 4. defa başvuru yaptım ulaşmamış sanırım.Mail attım bilgileri.

Mobil olarak gönderildi.

Davetiyesi gelen var mı arkadaşlar ? [MENTION=38803]Dj Precision[/MENTION] [MENTION=8216]greenleaf54[/MENTION] [MENTION=9707]Malcolm X[/MENTION] [MENTION=14364]Trainer[/MENTION] [MENTION=28292]Lautreamont[/MENTION] [MENTION=24247]black_axe[/MENTION]

Mobil olarak gönderildi.

133k toplam izlenim oldu bu hafta 150k geçeceğinide biliyorum hala gelmedi bekliyoruz bakalım.

Mobil olarak gönderildi.

---------- Spam Engelliyici 15:31 ---------- Önceki Mesaj 15:29 ----------

Arkadşlar davetiyesi gelenler konuya yazar mı bi zahmet?

Son düzenleme:
hangi kanalı gödnerdim not almamışım. şu maille bildirme işi güzeldi umarım yine olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri