MultiColor Alım Kriterleri ve Şartları

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Arkadaslar ben bugun uzun yola cikiyorum, bugun bana ulasmaniz mumkun olmayabilir ama isleri whatsappdan halletmeye calisacagim partnere ulasabilirsem. Bilginize.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar ben bugun uzun yola cikiyorum, bugun bana ulasmaniz mumkun olmayabilir ama isleri whatsappdan halletmeye calisacagim partnere ulasabilirsem. Bilginize.

İyi yolculuklar

2 500 000 izlenimi bir kanal gönderdim bekliyorum

hocam benim mesajlara da cevap verecek misin?
Hocam yolda oldugumu zaten belirttim sabah, bugun musait olamayabilirim dedim. Herneyse birazdan bakip cevapliyorum.

hocam benim mesajlara da cevap verecek misin?

gelmiş hocam davetin.

Arkadaşlar bekleyen çok davet var, rica etsem kabul edebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkürler.

hocam benim gönderdiklerime baktınız mı mail ile?

hocam benim gönderdiklerime baktınız mı mail ile?

hocam şimdi indim ankaraya inan ki hiç bakamadım. Yarın sabah ilk iş onlarla ilgileneyim. Gecikme için çok özür dilerim vakit olmadı vallahi.

Edit: ankaraya yeni inmedim eve yeni geldim. Çok özür diliyorum yanlış oldu orası :)

Arkadaşlar merhaba,

kabul maili aldığı halde davet gitmeyenler olmuş. Bu arkadaşlar kanallarını multicolornetwork skype adresinden bana ulaştırsınlar.

Teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba,

kabul maili aldığı halde davet gitmeyenler olmuş. Bu arkadaşlar kanallarını multicolornetwork skype adresinden bana ulaştırsınlar.

Teşekkürler.

Jeito bir kanalım kabul edilmemişti 35k toplam izlenimi geçmiş şimdi.Başvursam şansım var mı ? Daha önce red gelmeşti bu kanala.

Başvurusunu yaptığım kanal 5 aylık ve ortalama günlük izlenim sayısı 3,000.

Fakat başvuru yaptığım linkte istenilen kanal resminde hangi resmi atacağımı bilemediğim için, dashboard yerine kanal ayar kısmının resmini attım, bi sıkıntı yaratır mı?

Jeito bir kanalım kabul edilmemişti 35k toplam izlenimi geçmiş şimdi.Başvursam şansım var mı ? Daha önce red gelmeşti bu kanala.
Panelde gorunmez abi muhtemelen ama bi basvur bakalim.

---------- Spam Engelliyici 18:28 ---------- Önceki Mesaj 18:26 ----------

Başvurusunu yaptığım kanal 5 aylık ve ortalama günlük izlenim sayısı 3,000.

Fakat başvuru yaptığım linkte istenilen kanal resminde hangi resmi atacağımı bilemediğim için, dashboard yerine kanal ayar kısmının resmini attım, bi sıkıntı yaratır mı?
Resmi maille gonder abi bakayim. Icerik olusturucu studyosunun ana sayfasini at abi. Son 28 gun istatistikleri ve kanal adi gorunsun. [email protected]
Panelde gorunmez abi muhtemelen ama bi basvur bakalim.

Buna ek olarak kanalla basvurunca bana yaz abi kontrol ediyim.

bütün ön onaylar verildi.

açıklama eklendi arkadaşlar. Ben alımlar kapandı diyene kadar alımlar açık, çok fazla soran arkadaş var. Forumu takip edin arada bir girseniz yeterli çok paylaşım yapmıyoruz zaten partner bölümünde :)

Ozone Prime adı altında davetiye gelmiş, kabul ettim.

Bu dakikadan sonra ekstra bir bilgi falan girmem gerekmiyor değil mi?

@ Jeito hocam alım yapıyorsunuz fakat sonradan zeplin network gibi olmasın :(

Mobil olarak gönderildi.

partner ben size dur derim gerekirse dedi. Devam ediyoruz :) olacakla öleceğe çare yok hocam. 2 gündür çok yakın 2 kişi kaybettim anlıyosunuz bunu yani. Ben hiç bu kadar yakından görmemiştim ilk ölüm haberi alan birisini.

Herneyse davetler gönderilmiş onu haber vermek için girdim arkadaşlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri