MultiColor Bilgilendirme 20.01.16

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
vetro bize ait değil, başka bir takım. Ödemeleri ve desteği garanti edemiyoruz. Eğer ondan davet aldıysanız kabul etmeyin ve bana link gönderin. Kabul ettiyseniz, unlink e basın hocam. Bu partnerin kendi isteği bizzat.

Vetroyu iptal ettim arkasindan sizin cms den davetiye vardi kabul ettim. 1 kanalim daha var 300k ya yakin izlenimi vardi sanirim. Onunla da basvuru yapacagim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vetroyu iptal ettim arkasindan sizin cms den davetiye vardi kabul ettim. 1 kanalim daha var 300k ya yakin izlenimi vardi sanirim. Onunla da basvuru yapacagim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Teşekkür ederiz hocam, iyi günler dileriz. Arkadaşlar akşam 7 den sonra müsait olmayacağım. Forumdan birini ziyaret etmeye gideceğim hastaneye, ameliyat geçirmiş bilginize.

Hocam reddedince reddedildi diye mail atıyo musunuz ? Anlayabiliyo muyuz reddedildiğini yani ?

arkadaşlar davetim gelmedi öyle oldu böyle etti diyen arkadaşlara davet attırdım. 106 adet davet beklemede kaç gündür. Rica ediyorum kanallarınıza bir girip bakın, geri çekilirse davetleriniz daha çok uğraş çıkacak herkese.

Teşekkürler.

20.01 de başvurdugum kanala girdim şimdi,davetiye gelmiş ozone prime dan.1-2 kanal daha vardı,bide onlara bakayım bakalım :)

8 adet kanal ile başvuru yapıldı. Pazartesiye kadar bekleyeceğiz sanırım. Hafta sonuda çalışıyormu OZONE PRIME

http://www.multicolornetwork.com/apply/ hocam mail kısmına kanalın mailini mi yazıcaz kendi mailimizi mi

bilgilendirme maili oraya gidecek. Ona göre nereye gelmesini istiyorsanız oraya girin. Onun dışında 76 tane davet var bekleyen arkadaşlar. Red maili almayan bütün kanallara davetler gitmiş olması lazım bir girip bakarsanız çok makbule geçer. Teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 08:17 ---------- Önceki Mesaj 08:16 ----------

8 adet kanal ile başvuru yapıldı. Pazartesiye kadar bekleyeceğiz sanırım. Hafta sonuda çalışıyormu OZONE PRIME
7/24 çalışıyoruz hocam. Ama destek konusuna bir çözüm bulacağım belirli saatlere indirgemeyi düşünüyorum çünkü okul sıkıntı çıkarmasın bu dönemde diye :) Davetler geldi girip kontrol edin arkadaşlar, 76 tane bekleyen davet kalmış geride. Gelmeyen 8-10 tane kanal var onlar da dün gece başvuranlar.

bilgilendirme maili oraya gidecek. Ona göre nereye gelmesini istiyorsanız oraya girin. Onun dışında 76 tane davet var bekleyen arkadaşlar. Red maili almayan bütün kanallara davetler gitmiş olması lazım bir girip bakarsanız çok makbule geçer. Teşekkürler.

Yaptığım başvuruya istinaden ne red maili var ne de onay. sadece onaylananlara mı mail gönderiyorsunuz?

Yaptığım başvuruya istinaden ne red maili var ne de onay. sadece onaylananlara mı mail gönderiyorsunuz?

red maili yoksa hocam iki seçenek olabilir. Ya kanalınız başvuru panelinde görünmüyordur hatalı başvuru veya teknik bir arızadır. Ya da kabul edilmiştir; panele bir bakın davet var mı diye. Onay maili gidiyor mu tam emin değilim ama red maili kesinlikle gidiyor eğer red almadıysanız yukarıdaki olasılıklar dışında bir olasılık yoktur.

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] Maalesef bana'da red mailimi gelmemişti. Hocm daha önce kabul edilmedi bu kabul edilir diye düşünüyorum 86 k anayliste yansıyan toplam izlenim 126 k

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] Maalesef bana'da red mailimi gelmemişti. Hocm daha önce kabul edilmedi bu kabul edilir diye düşünüyorum 86 k anayliste yansıyan toplam izlenim 126 k

Adamlarda panel sorunsuz işliyor, biz de arada bir sorun çıkıyor neden olduğunu çözemedim. Sorunu tarif ediyorum adam diyo panelde görünmeyen kanal olamaz, öyle olanları alamayız süreç karman çorman olur diyor. Başvurun bakayım tekrar hocam.

Arkadaşlar token i yanlış veriyo olabilirsiniz belki, kanalın mailine giripo sonra başvuru yapın ve gizli sekmeden yapın. Bir de öyle deneyin. Kendi mailinizden token veriyosanız belki de ondan oluyodur. Tek tahminim bu

Arkadaşlar bakın davetler geri çekilebilir çok uzun süredir bekleyen davetler var ayın 5 6 sında beri filan. 18 inden sonrası için bekleyenler de var. Ben müsait bir anda kanalların son 4 5 hanesini burada paylaşayım herkes aratıp bi baksın excelinde girip kabul etsin.

Kriterleri Belirledik aşağıda şuan.

http://www.ytpara.com/yerli-network-bayileri/93939-multicolor-alim-kriterleri-ve-sartlari.html

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri