abi bakalım elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz çöp kanalları filtrelemek için ama bakalım nolacak
hayırlısı bakalım hocam
benim 2 gündür sınavlarım var hocam; diğer arkadaş ilgileniyordu. Para ben de olduğundan bana söylemeyi unutmuş olabilir eğer bizde ödemeniz varsa ödemenizi geçerim merak etmeyin
İkincisi spama kıyak geçmiyor adam; bana kıyak geçiyor. Sabah 9-11 arası skype la konuştum sesli şekilde adamla. 12.45 de sınavım olmasına rağmen. Dedikleriniz de mantıklı ama o şekilde kötü bir partner de olabilir ki ben zaten her zaman belirtiyorum 10 ödeme alsak 11 alamayabiliriz diye hiç bir zaman tam güven olmayacak. Ben güveniyorum açıkçası şimdilik ama size güvenin diyemem.
Soru işaretleriniz her zaman olsun zaten; şüpheci yaklaşım iyidir. Ama en başından beri dediğim üzere bu bir risk işi ben gece gündüz 3 aydır neredeyse uğraşıyorum; bütün emeğim boşa gidebilir ödeme yapmazsa. Aynı şekilde sizin emeğinizde gidebilir. Bunu başından söyledim; bu çok büyük bir risk işin ucunda benim okulumu uzatmam, sizin günler geceler boyu süren emekleriniz olabilir; bu riski göze alan/alabilen arkadaşların bizimle çalışması daha sağlıklı olur.
Saygılarımla.
Hüseyin.
Edit: bu kadar uzun yazmamın nedeni diğer arkadaşların da görmesi. Güzel sorular sordunuz herkesin aklında olabilir diye. Yanlış anlaşılmayalım yani

---------- Spam Engelliyici 16:17 ---------- Önceki Mesaj 15:58 ----------
@bayburt16 paypaldan ödemeniz gönderilmiştir. Arkadaş unutmuş aradı beni konuştuk; çok özür dilerim gecikme için.