MultiColor Hizmete Doymuyor! Bütün Kanallara Davet!

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
abi bakalım elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz çöp kanalları filtrelemek için ama bakalım nolacak

hayırlısı bakalım hocam :)

benim 2 gündür sınavlarım var hocam; diğer arkadaş ilgileniyordu. Para ben de olduğundan bana söylemeyi unutmuş olabilir eğer bizde ödemeniz varsa ödemenizi geçerim merak etmeyin ;)

İkincisi spama kıyak geçmiyor adam; bana kıyak geçiyor. Sabah 9-11 arası skype la konuştum sesli şekilde adamla. 12.45 de sınavım olmasına rağmen. Dedikleriniz de mantıklı ama o şekilde kötü bir partner de olabilir ki ben zaten her zaman belirtiyorum 10 ödeme alsak 11 alamayabiliriz diye hiç bir zaman tam güven olmayacak. Ben güveniyorum açıkçası şimdilik ama size güvenin diyemem.

Soru işaretleriniz her zaman olsun zaten; şüpheci yaklaşım iyidir. Ama en başından beri dediğim üzere bu bir risk işi ben gece gündüz 3 aydır neredeyse uğraşıyorum; bütün emeğim boşa gidebilir ödeme yapmazsa. Aynı şekilde sizin emeğinizde gidebilir. Bunu başından söyledim; bu çok büyük bir risk işin ucunda benim okulumu uzatmam, sizin günler geceler boyu süren emekleriniz olabilir; bu riski göze alan/alabilen arkadaşların bizimle çalışması daha sağlıklı olur.

Saygılarımla.

Hüseyin.

Edit: bu kadar uzun yazmamın nedeni diğer arkadaşların da görmesi. Güzel sorular sordunuz herkesin aklında olabilir diye. Yanlış anlaşılmayalım yani :)

---------- Spam Engelliyici 16:17 ---------- Önceki Mesaj 15:58 ----------

@bayburt16 paypaldan ödemeniz gönderilmiştir. Arkadaş unutmuş aradı beni konuştuk; çok özür dilerim gecikme için.
sorun değil hocam :D

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] daha önce ödeme bilgileri göndermiştim sonradan başka kanallarda bağladık. Aynı ödeme bilgileri ile yeni eklediğimiz kanallarda ödenecektir dimi? Bu ara çok soru sordum k.bakma :)

valla ara ara bunları yapıyoruz işte. İnanın 10 saat dil döküyoruz burda bir anlık gibi duruyor ama :)

---------- Spam Engelliyici 13:13 ---------- Önceki Mesaj 13:12 ----------

Sloganımız "İşimizi Seviyoruz" aslında ama bu da güzel :) Amin siz alın ki biz de alalım hocam :)

hocam pazartesi bagladıgım 6 saglam 30k uzeri telifsiz kanalların bir tanesi bile gelmedi nedenini merak ediyorm bilgilerde dogruydu ?

hocam pazartesi bagladıgım 6 saglam 30k uzeri telifsiz kanalların bir tanesi bile gelmedi nedenini merak ediyorm bilgilerde dogruydu ?

hocam konuda açıkladım hata olduğunu düşünüyorsanız tekrar gönderin inceleyelim diye. 435 tane kanalın 200+ sına Youtube davet göndermeye izin vermemiş ondan kaynaklı olabilir. Tekrar deneyelim isterseniz gönderin formu doldurup.

Saygılar.

hocam konuda açıkladım hata olduğunu düşünüyorsanız tekrar gönderin inceleyelim diye. 435 tane kanalın 200+ sına Youtube davet göndermeye izin vermemiş ondan kaynaklı olabilir. Tekrar deneyelim isterseniz gönderin formu doldurup.

Saygılar.

anladım hocam sagolun forumu yarın doldurup gondersem ne zaman geri donus almıs olurum hocam ? yine inceleme 2 günlük mü olcak acaba

sizin kanal ayırma yetkiniz var mı? direkt panelden ayırabiliyor musunuz? yoksa siz söylüyorsunuz partner şirketi mi ayırıyor? aslında konu sizin partnerinizle alakalı değil başka bir problem var hublık sistemi nasıl işliyor onu merak ediyorum.

Hocam baska bir networktan davetiye gelmis, galiba buda sizin calistiginiz.
Pekii bu kanallarin odemesi nasil girecegiz? Hangi kanal kimin ?

Hocam ödeme bilgilerini girecek de aklıma birsey takıldı
Banka ödemesi girsem quiz gibi 15 kanalın ödemesini tek kalemde mi alacaZ
Tek kalemde alamayacaksak PayPal girecem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri