MultiColor Kalitesi Döndü ! Alımlar Açılmıştır 28/04/2016

• Kullanıcı Oppon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
hele bi şubat ödemeleri gelse de içimiz rahatlasa :D daha 1 ay var. inş sıkıntı çıkarmaz hintliler :D

hele bi şubat ödemeleri gelse de içimiz rahatlasa :D daha 1 ay var. inş sıkıntı çıkarmaz hintliler :D

şubat + mart ödemeleri gelecek hocam 2 aylık ödemeler mayıs 15-20 arası gibi yapılacak denilmişti ödeme konusunda mcn sorun çıkarmaz gibi bence hocam bu zamana kadar bir şey çıkarmadılar sonuçta.

[MENTION=12605]Swordfish[/MENTION] kabul edilenlere gitmiş olması gerekiyor hocam gemedi mi size ? :) [MENTION=24394]kastiro[/MENTION] rica ederiz bol kazançlar hocam:) [MENTION=25390]Referans[/MENTION] bilişim çok teşekkür ederim abi :) [MENTION=14704]dess[/MENTION] rica ederiz abi bol kazançlar :)

---------- Spam Engelliyici 12:03 ---------- Önceki Mesaj 12:02 ----------

@greenleaf54 gelecek abi mayıs 10-15 arası size inşallah :) [MENTION=24394]kastiro[/MENTION] güzel cümleler için teşekkürler :) bu 2 ödemeyle 7 ödeme yapmış olacağız inşallah :) [MENTION=16748]yokdahaneler[/MENTION] murat abi çok teşekkür ederiz :)

[MENTION=12605]Swordfish[/MENTION] değil hocam hayır Ozone Prime bizimki. tekrar skypedan iletebilirmisiniz partnere göndereyim

[MENTION=14315]zekikaynak[/MENTION] teşekkürler abi :)

Değişen biir kural var arkadaşlar. MCN görüşmelerinde.

Kanal açık ise 70 ,
Kesinleşmeye kadar kapanırsa 35 alacak. [MENTION=11620]era[/MENTION] alıntı yapılamıyor hala düzelmemiş kaç aydır girmiyordum foruma :)
[MENTION=20535]Oppon[/MENTION] yukarıdaki şart yeni olduğu için geçmişteki kanalları kapsamıyordur umarım gecen ay almamız gereken ödemeyi bu ay bu şekilde hesaplayıp yollamayacaklar değil mi?

Mesela ocak kesinleşmesi Mart başında oluyor. Kanal URL ye MCN baktı , kapanmış kanal. Ocak ve şubatı 35 olarak ödeyeceklerini söylediler. Bizim komisyonumuzda bir değişiklik yok aklınıza gelmeden söyleyeyim.

5 Ödemedir sorun çıkmadı şükür. 2 ödemeyi de mayıs 10-15 gibi yapacağız. Aynı kuralı şubat ve mart ödemelerinde uygulatmamak için çabalıyoruz şuanda.

bu kadar aç gözlü bi partnere artık kanal bağlanmaz kusura bakma [MENTION=20535]Oppon[/MENTION] bu olayda senin bir suçun yok.O kadar adsense bozup kanalların hepsini multi colora taşıdım partnere bağlı tüm kanallar kapandı bide üzerine verdikleri sözü tutmayıp %35 ödüceklerse harbiden küfrü felan hakediyorlar kimse kusura bakmasın zaten ödemeyi erteleyip 2 aylığı birden ödicez dediler bide üzerine ödemeyi düşürecekler

günlük 60 dolar getiren kanalla başvuru yapıcaktım allahtan foruma bakmışım iyi başvuru yapmadım ödemeler gelene kadar kanal vs bağlamayı kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum ocak şubatta kanal açıkken martta kesinleşmeden 1 gün önce kapanırsa %35 ödicekmiş partnerde biliyor ki spam kanallar 3 4 ay felan gidiyor sonra %60-70 civarı kapanıyor uzun süre dayanan kanallar oldukca az kısaca konuya %35 ödeme yapıcaz yaz insanlar en azından gerçegi görsün bilsin ona göre kanal soksun

Değişen biir kural var arkadaşlar. MCN görüşmelerinde.

Kanal açık ise 70 ,
Kesinleşmeye kadar kapanırsa 35 alacak. [MENTION=11620]era[/MENTION] alıntı yapılamıyor hala düzelmemiş kaç aydır girmiyordum foruma :)
[MENTION=20535]Oppon[/MENTION] yukarıdaki şart yeni olduğu için geçmişteki kanalları kapsamıyordur umarım gecen ay almamız gereken ödemeyi bu ay bu şekilde hesaplayıp yollamayacaklar değil mi?

Abi normalde oyle olmamasi lazim ama; onlar oyle yapmak istiyorlar. Biz de uzerlerine gidiyoruz biraz. Daha orta yol bulamadik malesef. Biraz zor gorunuyor ama bizim lehimize karar almalari. Elimde bisey olsa bizi taniyosunuz artik hepiniz..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri