Multicolor Network / Haziran Kesinleşmeleri / Ağustos Ödemeleri

Allah acil şifa versin genç olsa neyse yaşlı olunca çok zor oluyor :( ödemeler geçiksin sorun değil dedenizle ilgilenin

yok yok ikisini beraber yürütüyoruz. Ödemeler biz de fazla 1 gün bile dursun istemiyorum normalde gelir gelmez başlatıyorum. Bizlik işlemler tamam zaten, top partnerde suanda ama düşüncen için sağol Hemedo :)

Gecmis olsun , Allah sifa versin.

Sağolasın cozzas hocam :)

Çok geçmiş olsun abi, o durumda bile bizim ödemelerimiz için çabalıyorsun insanın sana kızası geliyor valla varsın 1 hafta daha geç olsun nolcak sanki..

Çok geçmiş olsun abi, o durumda bile bizim ödemelerimiz için çabalıyorsun insanın sana kızası geliyor valla varsın 1 hafta daha geç olsun nolcak sanki..

normalde söylemem zaten bunları ama, bazı arkadaşların ödemeleri eksik yattı. İlgileniyorum ama partnerin altyapısı vs çöktüğünden suanda onunla uğraşıyorlar öteki ödemelere öncelik veremediler. Arkadaşlar da tamam hocam siz de kalsın vs de dediler. Ama ben zaten bu işin peşinde koşuyorum, benim yapabileceklerim adamlara hatırlatmaktan öteye gitmiyor malesef. Bunu anlatmaya çalışıyorum.

Ödemeleriyle ev geçindirenler iş güç yönetenler var, kimilerinin ekibi var maaş bekliyor. Gecikmemesi için elimden geleni yapıyorum, partner işleyişi için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. eğer yapabileceğim birşey var da yapmıyorsam şurdan şuraya gitmek nasip olmasın yani o kadar diyorum artık gerçekten.

Tüm iyi dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim. [MENTION=30650]sezen[/MENTION]

Hüseyin.

Geçmiş olsun hocam size güveniyoruz sıkıntı yok :)
Tekrardan geçmiş olsun allah yardımcısı olsun dedenizin

Geçmiş olsun kardeşim, Allah sağlık sıhhat versin, büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin.

Geçmiş olsun kardeşim dikkat et onlar bizim direğimiz bakımları kafa yapıları (düşünceleri) zor olsa da onlarsız evin neşesi cidden yok bazen değerini geç anlarız ya işte bu olmasın iyi bak dedeye

Bilgilendirme: Hasan ve Hüseyin Bugün online olamayacaklar dedelerini gece yogun bakıma kaldırmışlar ödeme hindistandan yola cıkmış 2 3 iş günü içerisinde gelecekmiş bilginiz olsun Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar dün gece 2-3 saat uyuyarak listeleri hazırladım toparladım suan gözümü açamıyorum. Birazcık yatayım eft lere öyle başlayayım sağlam kafayla yanlışlık olmasın hemde.

Teşekkürler.

Şuanda listede ödenmeyen 10-15 kanal kaldı arkadaşlar onların da bilgileri vs si hatalı. Yani ödemeler tamamlandı diyebiliriz elimde bilgileri olan kanallar için. Ödemesi olup/olduğunu düşünüp de gelmeyen varsa skype dan bana ulaşabilirse çok sevinirim, partnere mail atacağım bugün yarın bir liste toplayıp eksikleri kontrol ettirmek için. Hızlıca halledelim listeyi ödemeniz gecikmesin daha fazla.

Bu arada hastane işlerine devam ediyoruz, geç cevap gelirse affınıza sığınıyorum.

Teşekkürler.
Hüseyin.

Şuanda listede ödenmeyen 10-15 kanal kaldı arkadaşlar onların da bilgileri vs si hatalı. Yani ödemeler tamamlandı diyebiliriz elimde bilgileri olan kanallar için. Ödemesi olup/olduğunu düşünüp de gelmeyen varsa skype dan bana ulaşabilirse çok sevinirim, partnere mail atacağım bugün yarın bir liste toplayıp eksikleri kontrol ettirmek için. Hızlıca halledelim listeyi ödemeniz gecikmesin daha fazla.

Bu arada hastane işlerine devam ediyoruz, geç cevap gelirse affınıza sığınıyorum.

Teşekkürler.
Hüseyin.

kapanmayan ama partnerden atılan kanalım yada kanallarım vardı hocam.bunlarında kazancı ödenmiş mi oluyor yada ödeniyor mu?

kapanmayan ama partnerden atılan kanalım yada kanallarım vardı hocam.bunlarında kazancı ödenmiş mi oluyor yada ödeniyor mu?

normalde ödenmiş olması gerekli hocam. Size ödemeyi yapmıştım diye hatırlıyorum ama gelmedi mi acaba? Skype dan ulaşabilir misiniz hocam?

Kanalları çıkmayan ve bağlanma tarihini yanlış hatırladığını düşündüğüm 2 kişi ve hesap bilgileri formu doldurmadığından bizde mevcut olmadığı için ödemesini yapamadığımız (skype'dan dönüş bekleniyor) 2 kişi haricinde bütün eksik ödemeleri tamamlanmıştır.

Herkese hayırlı bayramlar :)

Multicolor'un adı gibi gibi çok renkli bir bayram geçirmeniz dileğiyle :)

Hasan ve Hüseyin.

Kanalları çıkmayan ve bağlanma tarihini yanlış hatırladığını düşündüğüm 2 kişi ve hesap bilgileri formu doldurmadığından bizde mevcut olmadığı için ödemesini yapamadığımız (skype'dan dönüş bekleniyor) 2 kişi haricinde bütün eksik ödemeleri tamamlanmıştır.

Herkese hayırlı bayramlar :)

Multicolor'un adı gibi gibi çok renkli bir bayram geçirmeniz dileğiyle :)

Hasan ve Hüseyin.

Hüseyinim benimde bir kanalım var sende ödeme almayan , aksam bakayım yazarım...

Çünkü banka bilgisi vss hic birsey eklememiştik sanırım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri