Multicolor Network / Haziran Kesinleşmeleri / Ağustos Ödemeleri

Kanalları çıkmayan ve bağlanma tarihini yanlış hatırladığını düşündüğüm 2 kişi ve hesap bilgileri formu doldurmadığından bizde mevcut olmadığı için ödemesini yapamadığımız (skype'dan dönüş bekleniyor) 2 kişi haricinde bütün eksik ödemeleri tamamlanmıştır.

Herkese hayırlı bayramlar :)

Multicolor'un adı gibi gibi çok renkli bir bayram geçirmeniz dileğiyle :)

Hasan ve Hüseyin.

Geç olsun güç olmasın, seviliyorsunuz! :)

sorunlu 2 kanalımız vardı problem çözüldü ödeme geldi bugün çok sağol [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] [MENTION=20535]Oppon[/MENTION]

Hüseyinim benimde bir kanalım var sende ödeme almayan , aksam bakayım yazarım...

Çünkü banka bilgisi vss hic birsey eklememiştik sanırım
tamamdır bekliyorum abi
abi skype dan yazın beklemeyin hasan skype ın başında cumaya gitmeden yetişebilirseniz :) ben chernobil deyin ki tanıyalım :)
Geç olsun güç olmasın, seviliyorsunuz! :)
Siz de öyle melih hocam Allah razı olsun :)
sorunlu 2 kanalımız vardı problem çözüldü ödeme geldi bugün çok sağol [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] [MENTION=20535]Oppon[/MENTION]
Sen de sağol abi, hayırlı bayramlar hepimize :)

Bayram öncesi bayram sevinci gibi oldu. Ödeme geldi. Teşekkürler :)

Bayram şekeri gibi be :D ödemeyi henüz kontrol edemedim ama gelmiştir diye düşünüyorum Teşekkürler :)

tamamdır bekliyorum abi

abi skype dan yazın beklemeyin hasan skype ın başında cumaya gitmeden yetişebilirseniz :) ben chernobil deyin ki tanıyalım :)

Siz de öyle melih hocam Allah razı olsun :)

Sen de sağol abi, hayırlı bayramlar hepimize :)

Hocam herkes ödemeyi aldı bir ben kaldım :) Skypedan yazdım ama dönüş alamadım sanırım bilgisayar başında değil. Eft saati geçmeden halledebilirseniz çok sevinirim yoksa 1 hafta sonraya kalacak

Aynı şekilde bende yazdım ama dışarda sanırım şuan. Eft saati grçmeden alabilsek iyi olacak.

Hocam herkes ödemeyi aldı bir ben kaldım :) Skypedan yazdım ama dönüş alamadım sanırım bilgisayar başında değil. Eft saati geçmeden halledebilirseniz çok sevinirim yoksa 1 hafta sonraya kalacak
hocam hastanedeyim ama partner durumu hallettiyse eğer, 1 hafta beklemezsiniz bankamatiğe gider yatırırım gerekirse merak etmeyin :)
Aynı şekilde bende yazdım ama dışarda sanırım şuan. Eft saati grçmeden alabilsek iyi olacak.
abi senin kanal iban olmadığı için ödenememiş. İbanı attıgına göre hemen yatırıyorum.

Arkadaşlar, yarın yolculuk var da o sebele pc başına pek geçemiyorum kardeşim de hastanede. Müsait olur olmaz halledilecek ödeme bekleyenler gerekirse bankamatiğe gidilerek yapılacak. Kimse mağdur edilmeyecek inşallah merak etmeyin.

hocam hastanedeyim ama partner durumu hallettiyse eğer, 1 hafta beklemezsiniz bankamatiğe gider yatırırım gerekirse merak etmeyin :)

abi senin kanal iban olmadığı için ödenememiş. İbanı attıgına göre hemen yatırıyorum.

Arkadaşlar, yarın yolculuk var da o sebele pc başına pek geçemiyorum kardeşim de hastanede. Müsait olur olmaz halledilecek ödeme bekleyenler gerekirse bankamatiğe gidilerek yapılacak. Kimse mağdur edilmeyecek inşallah merak etmeyin.

Hocam tamamda herkesin yapılmış bir bendemi partnerin durumu halletmesini bekliyoruz? Lütfen net durumu öğrenip bilgilendirirseniz sevinirim

Hocam tamamda herkesin yapılmış bir bendemi partnerin durumu halletmesini bekliyoruz? Lütfen net durumu öğrenip bilgilendirirseniz sevinirim

sakin ol dostum bende bekliyorum senin gibi
partnere tekrar mail yollandı onun cevabını bekliyecez yapacak birşey yok sorun partnerde yani jeito uğraşıyor

partnere tekrar mail yollandı onun cevabını bekliyecez yapacak birşey yok sorun partnerde yani jeito uğraşıyor

Sakinim hocam sıkıntı yok :) Hasan hüseyin kardeşlerin dürüst ve düzgün çalışmasından zaten şüphem yok :) Sadece bu kadar bekleyince insan sıkılıyor.

aynı şekilde bende bekliyorum bayram sonrası artık nasip

Allah razı olsun hocam dediğim gibi para bana geldiği an ben 1 saat bile tutmadan gönderiyorum parayı. Para bendeyken ölürüm belki diye :)
Sakinim hocam sıkıntı yok :) Hasan hüseyin kardeşlerin dürüst ve düzgün çalışmasından zaten şüphem yok :) Sadece bu kadar bekleyince insan sıkılıyor.
Valla safa hocam gerçekten çok haklısın. En somut kanıtlarla olan kanallar seninkiler whatsappdan suanda tekrar gönderdim. Senin gibi 1 2 kişi kaldı onlarla ilgileniyorum inşallah. Bana şu kadar ödeyin dedikleri an ben direk ödeyeceğim. Rakamlar biraz yüksek olduğu için cebimden ödemeye gücüm yetmiyor; yoksa cebimden ödemeye çalışır sizi bayramda mağdur etmezdim ama, gücümüz yetmiyor :)

Allah razı olsun hocam dediğim gibi para bana geldiği an ben 1 saat bile tutmadan gönderiyorum parayı. Para bendeyken ölürüm belki diye :)

Valla safa hocam gerçekten çok haklısın. En somut kanıtlarla olan kanallar seninkiler whatsappdan suanda tekrar gönderdim. Senin gibi 1 2 kişi kaldı onlarla ilgileniyorum inşallah. Bana şu kadar ödeyin dedikleri an ben direk ödeyeceğim. Rakamlar biraz yüksek olduğu için cebimden ödemeye gücüm yetmiyor; yoksa cebimden ödemeye çalışır sizi bayramda mağdur etmezdim ama, gücümüz yetmiyor :)

Tamam hocam anladım bekliyoruz artık yapacak birşey yok. Ne zaman ödeyeceklerine dair bilgilendirme yapmadılarmı hiç hocam?

haziran ödemesi için yazmıştım dün skype dan hala cevap yazmamışsınız hocam. bi ilgilenseniz ödenecekse ödensin ödenmeyecekse de sağlık olsun. Kanalım atılmıştı bu arada. Atılan kanallar ödeniyor mu ödenmiyor mu bilmiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri