MultiColor Network - Kapanan Kanallara Ödeme!

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özür niye diliyim asılsız diyorsun asılsız olan birsey yoktur hiçbir zaman yarın burada ödemem yapılmadı diye gelip ağlarsın o zaman görürüm seni ben

hangi partner sonsuza kadar ödeme yapıyor hocam ?. sonsuz hiç birşey yoktur herşey doğar büyür gelişir ve sona erer. unutmayın.

partnerlerin paraları hüplettiği şu çağda 1-2 ay bile ödeme yapsa şu partner insanlara paralarını farklı sektörlere yatırarak yeni gelir kapıları açma imkanı sunmuş olur.

Özür dilemek size kalmış ama quizi sorsak herkes mükemmel partner derdi, nasıl ki herkesin mükemmel demesiyle mükemmel kalmadı , sizin tırt demenizle de bu partner tırt olmayacaktır.

Mesajlara cevap vermeyeceğim polemik yapmak için yazmadım. Sadece ödeme yapıldı arkadaşların hakkını verin anlamında yazdım.

teşekkürler tüm ekibine jeito.

Tamam Bak Burada Bu post Kalacak 40 deil 60 gün veriyorum size 60 gün sonra haatırlatın bana bunu tamam mı :) bu partner bir işe yaramaazzzz....

Sen 60 gun vermissin ben sana 20 gun verdim bak odendi ee hatirlattik hocam bekliyoruz ? Ne icin hatirlat dedin

edit: ayın 26 sında yazmışsın 20 gün bile değil 10 gün

Son düzenleme:
henüz ödeme almadım ama,bende deneme amaçlı bi kanal soktum.şimdi bu ödenenler hangi ayın ödemesi?benim kanal 15-20 gün önce girdi heralde,yeni yani.kısmetse bizde yeni kanallar baglayıp alırız ödemelerimizi gelecek aylarda :)

henüz ödeme almadım ama,bende deneme amaçlı bi kanal soktum.şimdi bu ödenenler hangi ayın ödemesi?benim kanal 15-20 gün önce girdi heralde,yeni yani.kısmetse bizde yeni kanallar baglayıp alırız ödemelerimizi gelecek aylarda :)
Eylul odemeleri hocam bunlar :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 katını göndermiş kazancımın :D Sağ olsun, para ödemez diyorduk fazla fazla göndermiş :D neyse kıyamadım geri yolladım :D:D

30 lira yerine 90 lira yollamış :p :D nolcak bizim jeito :D alacağımız olsun diyordu da kıyamadım :D:D

Bendede hata var şimdi :D
Partner yöneticisi forumdaymış bilmiyordum :)

quiz olsa acımazdınız bence 1tl bile olsa :)
[MENTION=18764]Jeito[/MENTION]

hocam partnere kayıt olmayanlarada gönderiyorsanız paypal adresini bıraksın tüm forum :D

Bol kazançlar :)

Sen böyle düşünmeye devam edersen hiçbirzaman başarılı olamazsın.Partner tırt demek için deneyip görmek lazım.İlk ödemeler tamamlandığına göre sadece boş konuştuğun anlaşıldı
senmi karar veriyorsun başarılı olup olamayacağımı istersen bi yt den kazandığımız malvarlığımızı ortaya koyalım ? şuna bak hele ya bana öğretiyor :D

ödemeyi aldım valla sağolsun çok ilgili bir arkadaş. İnşallah şartlar ağır olmazda çalışmaya devam ederız

Alim varsa bende eski kanallarimi deneyecem ama burasida duzensiz buyumesin cok guven kaybedersiniz.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri