MultiColor Network - Kapanan Kanallara Ödeme!

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 saattir younow da mumru hocamın aracılığıyla network ile ilgili soruları yanıtlıyoruz. [MENTION=20535]Oppon[/MENTION], [MENTION=10199]mumru[/MENTION] sağolsunlar :)

Merhabalar. Geçenlerde kanal bağplamıştım eminent olarak davetiye geldi kabul ettim. bugun kanal guncellemesi yaptıgımda partnet durumunda Arkon Entertainment yazısını gordum. kanal içine girdiğimde eminent partner yazısı yerine ArkonEntertainment yazıyordu. Hiçbir eşleşende yok videolarda nasıl degişti partner ogrenebilirmiyim ?

Merhabalar. Geçenlerde kanal bağplamıştım eminent olarak davetiye geldi kabul ettim. bugun kanal guncellemesi yaptıgımda partnet durumunda Arkon Entertainment yazısını gordum. kanal içine girdiğimde eminent partner yazısı yerine ArkonEntertainment yazıyordu. Hiçbir eşleşende yok videolarda nasıl degişti partner ogrenebilirmiyim ?

cevaplandı.

2-3 ay bekletilmiş kanalı alırsan kapanma az yaşarsın. california ekibi getirmiş olduğu yeni güncellemeler de "double check" spam taraması yapıyor ayrıca yt to yt çalışmayı önlemek içinde video kimliğini tarayan mahiyeti hakkında kimsenin bir şey bilmediği yazılım atmışlar sisteme... bu koşullarda 2-3 ay ayakta kanal daha da kapanmaz. hem sen kazanırsın hem partnerin uzun soluklu olur hemde biz kazanırız. acele gidenin nefesi erken kesilir.

2-3 ay bekletilmiş kanalı alırsan kapanma az yaşarsın. california ekibi getirmiş olduğu yeni güncellemeler de "double check" spam taraması yapıyor ayrıca yt to yt çalışmayı önlemek içinde video kimliğini tarayan mahiyeti hakkında kimsenin bir şey bilmediği yazılım atmışlar sisteme... bu koşullarda 2-3 ay ayakta kanal daha da kapanmaz. hem sen kazanırsın hem partnerin uzun soluklu olur hemde biz kazanırız. acele gidenin nefesi erken kesilir.

demek istediklerime benzer şeyler hocam. Artık çalışma stilimizi biraz değiştireceğiz zaten henüz tam netleşmedi ama fikirler var.

Arkadaşlar sınavım var çok özür diliyorum skype 'da geç dönüş yapacak veya dönemeyeceğim hüseyin ilgilenmeye çalışacak [MENTION=18764]Jeito[/MENTION]. 2 skype'da onda olacak kendininki ve multi color. kusuruma bakmayın bir kaç gün sınavlardan kafamı kaldıramayacağım. tekrar özür diliyor , iyi akşamlar diliyorum :)

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam kanal alimi acikmi
Hayir hocam, arkadaslar davetiye bekleyen arkadaslar icin duyuru yapayim. Skype im mobilde calismiyor o.yuzden tam yazamiyoruk herkese. Kardesimin de sinavlari var ben yalniz ilgileniyorum. Ayrica partner kanallarin cogunu temizlemek istiyor bende olabildigince buna engel olmaya calisiyorum surec bu nedenle uzuyor. Davetiye beklemeyin bence artik arkadaslar cunku partner onlari temizlemed3n almayacak gibi.

Saygilarimla.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ayın 16 sında başvurduğum kanalın davetiyesini beklememeliyim tam anlamadım ?
@Jeito
Su asamada oyle gorunuyor malesef. Once iceriyi temizlememiz gerektiginde diretiyor partner. 1 2 gun surer sanirim o da, daha fazla kimseye bekleyin veya beklemeyin de diyemem. Ama durum bu sekilde suanda hocam

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam kanal başvurus yapmıştım 12 kasımda onaylandı .. Kanalıma bir onun bunun çocuğu saht telif atmış sizde 19 kasımda kanalımı atmışınız 7 günde +200 dolar para vardı kanalda .. Bu parayı ocak başında alabilcek miyim ?

Hayir hocam, arkadaslar davetiye bekleyen arkadaslar icin duyuru yapayim. Skype im mobilde calismiyor o.yuzden tam yazamiyoruk herkese. Kardesimin de sinavlari var ben yalniz ilgileniyorum. Ayrica partner kanallarin cogunu temizlemek istiyor bende olabildigince buna engel olmaya calisiyorum surec bu nedenle uzuyor. Davetiye beklemeyin bence artik arkadaslar cunku partner onlari temizlemed3n almayacak gibi.

Saygilarimla.

nasıl kanallar atılacak hocam? kazandırmayanlarmı yoksa hepsimi

Baltalamak istemiyorum ama bu saatten sonra hublara umit baglamayin arkadaslar.gordugunuz gibi kanal almiyor ve ustune baglanan kanallar atiliyor.ne anladim ben bundan.yani arkadaslar acilan bu hublar sakat hepsi.simdiden partneri sikinti cikarmis.kolay gelsin

Baltalamak istemiyorum ama bu saatten sonra hublara umit baglamayin arkadaslar.gordugunuz gibi kanal almiyor ve ustune baglanan kanallar atiliyor.ne anladim ben bundan.yani arkadaslar acilan bu hublar sakat hepsi.simdiden partneri sikinti cikarmis.kolay gelsin
Hocam sen gercekten isin butununu goremiyosun bana gore kusura bakma. Atilan kanallar odenecek bu 1. Kanallari atmayip tutalim parasini yiyelim bunu yapsam forum guler gecer alistilar artik. Beni goren yuzlerce insan var, yuzlercesiyle telefonda konustum. Birsey yapiyorsam sizin icin yapiyorum, buna inanmiyosaniz bana yazmayin arkadaslar. Inananlarla devam edecegim zaten artik. Devam edelim Hic sorun cikarmayan bir sey bana gore gercek olamayacak kadar guzeldir. Sorun ciktikca cozeceksin hic biyerde sorunsuz para kazanma yok bu 2. Partner 1200 kanal var kanallarin yuzde 90 i atilmis haliyle gelirdeki azalma sadece yuzde 20 25 oluyor. Bu kanallari partnerde tutmak buyuk risk suan. sence alinmaya deger bir risk mi bu 3. Son olarak suistimal edile edile bu sekle geldi partner kafamdan koymuyorum kurallari bu 4. Herseye kendi gozunuzden bakmamaya calisin. Sadece sana degil boyle dusunen herkese cevabim. Kendim kazanmak istesem kendim kanal acar baglaerdim yapmadigima pisman ettiniz gercekten. Hasta hasta yine de isimin pesinde kosuyorum, sinavim oluyo isimin pesinde kosuyorum. Canimi mi vereyim artik arkadaslar? Kusura bakmayin ama allah askina artik olayi biraz da biz ve partner olarak degerlendirin.

Tesekkur ederim.

---------- Spam Engelliyici 11:29 ---------- Önceki Mesaj 11:26 ----------

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam kanal başvurus yapmıştım 12 kasımda onaylandı .. Kanalıma bir onun bunun çocuğu saht telif atmış sizde 19 kasımda kanalımı atmışınız 7 günde +200 dolar para vardı kanalda .. Bu parayı ocak başında alabilcek miyim ?
Odenecek denildi bize hocam.

---------- Spam Engelliyici 11:30 ---------- Önceki Mesaj 11:29 ----------

nasıl kanallar atılacak hocam? kazandırmayanlarmı yoksa hepsimi
Onu belirlemeye calisiyoruz. Hepsi degil tabiki

---------- Spam Engelliyici 11:31 ---------- Önceki Mesaj 11:30 ----------

partner atacaklarının o güne kadar kazandırdığı paraları nabıcak hocam?
Hocam kontrati imzalamadan once sordum.bu konuyu ben. Atilsa da odenecek dendi.

Hakli olabilirsin ama basta ona gore davranicaktin.herkesi meraklandirdin herkes sartlari uyan kanallari gonderdi sizde aldiniz zorla almadniz sonucta.zaten yt nin sartlarini biliyodunuz.sonu sorunlu olacagi basindan belliydi hatta bi kac kisi demisti hatta sonu kotu diye.senden oncekilerde alimi kapadı. Yani kazandiran sinirli sayida alip durudurucaksiniz alimlari.ee formda o kdr kisi magdur oluyor o zmn.he sunu diyebilirsiniz ozgun aliyoruz sadece harici almiyoruz deseydiniz tamam.ama spam aliyoruz dediniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri