MultiColor Network - Kapanan Kanallara Ödeme!

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı olur inşallah hepimiz için ödemeler 60 gün sonra yani quizin kapanan kanallarını verdeigi vakit kapananlarda bir ay sonra yanlis miyim peki kesinlesmeler ne vakit bu çok önemli ?

ödeme yönteminin sadece paypal olması çok kötü olmuş.Quizden yüklü miktarda para aldığımda beni arayıp birdaha bu yerden ödeme almayın demişlerdi.Banka ödemesi gelirse hiçbir sıkıntı olmaz

Allah utandırmasın abone şartı yok galiba ...

Toplu boş kanal satışları engeliniz olacak m?

My8DX6.png

Merhaba Arkadaşlar,

Asyalı bir partner firmasından bir Hub aldım. Anlaşma şartlarımız şöyle. Sınırlı sayıda kanal alımı düşünüyoruz ilk aşamada. Sitemiz yakında hizmete açılacaktır. multicolornetwork.com adresinde. Başvurular Skype veya mail üzerinden yapılabilir. Kanal linklerinizi gönderiyorsunuz ben onlara iletiyorum onaylıyorlar ve size davet geliyor. Daha sonra sözleşme imzalanıyor. İşleyiş bu şekilde şuanda.

Çok fazla kanalı kapanan veya aşırı telifli içerik getirenlerin kanalları alınmayabilir. Partner skype'ında support elemanımız var; ona yazarsanız daha hızlı yardımcı olabilir.

Skype Adresimiz: multicolornetwork
Mail adresimiz: [email protected]

Normal kanala %70 ödeme yapıyor.
İlk telifte telif kalkana kadar %60
İkinci telifte telif kalkana kadar %45
Kanal kapanırsa %35 ödüyor.

Bizim komisyonumuz hep sabit kapanınca %65 almıyoruz yani aklınızda şüphe kalmasın; riski onlar aldıkları için kapanan ve telifli kanallardan da komisyonu arttırma yoluna gittiler doğal olarak ama yine de güzel bir alternatif olabilir.

Kanal kabul şartları

Kanallar temiz olmalı. Çok riskli içerikleri almak istemiyorlar.

1 aylık kanalsa 10.000
2 aylık kanalsa 20.000
3 aylık kanalsa 30.000

izlenime sahip olunmalı.

Onay sistemi onlarda; alıp almayacaklarını onlar seçiyorlar.

Ödeme Bilgileri

Ödemeler Paypala yapılıyor şimdilik.
Kanal kayıt edildikten 60 gün sonra ödeme yapacaklarını belirttiler. Daha sonra her ay. Kapanırsa maksimum 3 ay sonra. Quiz gibi normal kanaldan 1 ay geç yapıyor yani kapananın ödemesini.
Ödeme yapıp yapmamaları konusunda bir bilgim yok. Deneme aşamasındayım fakat hem kendi görüşlerim hem de görüştürdüğüm birçok kişi sıkıntı çıkacağını düşünmediler.

Kanal atılıp atılmaması

Partnerin uzun süreli kalabilmesi adına ikinci teliften sonra kanalları unlink etme haklarını saklı tuttular. Bunu da belirtmek isterim.

Şu anda deneme aşamasında bile neredeyse 5 milyon izlenime yaklaşmış durumdayız. Quizden atılan kanallarını bağlamak isteyenler için açıyorum konuyu. Küçük çaplı bir ekibimiz var ve beni bilen bilir güven konusunda bir sıkıntı olmaz ama tabiki bu işlerde yeniyiz ve tecrübe kazanmaya çalışıyoruz. Dediğim gibi adamlara %100 kefil olamıyorum; yalnızca alternatif partner arayanlar için bir çare olsun istedim. Normalde konu açmak istemiyordum ama aç diye ısrar edenler olduğu için açmak istedik. Ağımıza Türk Özgün Youtuberleri de katmak için ayrı bir çaba yürütüyoruz ayrıca.

Çok uzun olmasın şimdilik yeter :) Herkese Teşekkürler.​

Bu girdiğimiz yolda Allah bizi kimseye mahcup etmesin inşallah. Hayırlı günler dilerim.

Kanal satisi yapilmayacak zaten kimse 10k izlenim ve 1 aylik kanal satacak gucte degildir sanirim abi :) aarjim bitti bitecek eve gecince herkese cevap yazacagim simdiden ozur dilerim gecikme icin :)

Hayırlı olsun. Birkaç ay sonra sağlam kalırsa düşünebilirim

Hayirli olsun ilk odemelerini yaptiktan sonra bende gelirim :)

1 ay ve 10k izlenim şartı, kapandıysa da %35, ikinci teliften sonra unlink, aşırı spam da alınmıyor (aşırı spam nedir, çizgi vs mi?)

Bence şartlar oldukça sıkıntılı. Ayrıca kapananı nasıl ödeyebiliyorlar?

1 adet bağladım hızlıca davet geldi. Şimdi buraya gelipte vay efendim siz sazansınız demenin bir anlamı yok. Bundan sonra çoklu partner ve çoklu adsense şart. Bunun için de alternatifleri denemek gerekli.

Sürü psikolojisi midir nedir?
Sanki 1 Eylül kuralları hiç gelmemiş gibi 1000 kapanma sıkıntı yaratmayacakmış gibi bu partnere kanallarınızı bağlatıyorsunuz ilginç.

1 adet bağladım hızlıca davet geldi. Şimdi buraya gelipte vay efendim siz sazansınız demenin bir anlamı yok. Bundan sonra çoklu partner ve çoklu adsense şart. Bunun için de alternatifleri denemek gerekli.
Cok tesekkurler hocam yorumunuz icin :)
Sürü psikolojisi midir nedir?
Sanki 1 Eylül kuralları hiç gelmemiş gibi 1000 kapanma sıkıntı yaratmayacakmış gibi bu partnere kanallarınızı bağlatıyorsunuz ilginç.
O 1 eylul olayini en az 10 partnerle konustum hic birinin habero yok hocam. Quize ozel bir yaptirim bile olabilir diye dusunuyorum.
1 ay ve 10k izlenim şartı, kapandıysa da %35, ikinci teliften sonra unlink, aşırı spam da alınmıyor (aşırı spam nedir, çizgi vs mi?)

Bence şartlar oldukça sıkıntılı. Ayrıca kapananı nasıl ödeyebiliyorlar?
Bu sartlar suanda alabildigim en iyi sartlar hocam 1 ay yalvardim adama ;) 1 eylulu israrla sordum adamin bilgisi yok. Ayrica kapanank odeyen partnerler hala mevcut.
Sazanlar cıkmış piyasaya
Ilginc bir yorum olmus nasil cevap verecegimi bilemedim. Tercih meselesi deyip geciyorum hocam. Sozlesmeyi eklerim eve gecince inceleyebilirsiniz
Hayirli olsun ilk odemelerini yaptiktan sonra bende gelirim :)
Allah razi olsun hocam temennimiz o yonde :)
herkese hayırlı olsun şimdilik 2 tane kanalımı sokmak istiyorum.Daha sonra quizden atılan tüm kanallarımı taşıyabilirim,boş durmasından iyidir :)
Tesekkur ederiz, iletisime gecebilirsiniz istediginiz an memnuniyet duyariz :)
Normal 1 kanal gönderdim hem mail hem skype'den mayıs 2015 açılış 70k izlenimli, duruma göre Quiz'den çıkanların bir kısmını ekleriz :)
Tesekkur ederiz onur hocam :)
Allah utandırmasın
Amin cok tesekkurler :)
Değişik bir alternatif. Hayırlı olsun. Benim özgün kanalımada mail yoluyla teklif gelmişti
Kanalinizdam haberim var size teklif yapilmisti, sizin gibi ozgun kanallarla gorusme surduruyoruz ;) yorumunuz icin tesekkur ederiz :)
İnşAllah kapananı öderde herkes yoluna bakar
hem partner kazanır hem kullanıcılar
Allah yardımcınız olsun..
Biz de oyle dusunuyoruz. Kontratta bu maddeleri eklettik ne eksik ne fazlasi var hocam kontrati da ekleyecegim inceleyebilirsiniz
hadi hayırlısı bakalım
Insallah hocam :)
Hayırlısı olsun keşke 1 hafta önce açsaydın konuyu. 10 numara kanalları mn ye bağladık. Neyse kalanların bir kısmını bağlayıp denicem..
Hayirlisi hocam, sizi de aramizda gormekten mutluluk duyariz :)
hocam kapanın hepsini alsaydınız 1 2 lira atarsınız yeter bize :)
Dedigim gibi hic odeme taraftari degillerdi, zorla bu sartlari koparabildim. Ne kadar yogun bi calisma yuruttugumuzu yakin cevrem biliyor forumdan :)
Bundan sonra kapanandan para almayı bırak kazancını alabılırsen öp başına koy hocam..
Insallah oderler suha abi hayirlisi olsun kontrata eklettim madde olarak :)
hayırlı olsun kardeşim
Allah razi olsun Katip hocam :)

Hayırlı olsun. Allah utandırmasın hocam.
Amin insallah hepimize hayirli olur :)
Hayırlı olur inşallah hepimiz için ödemeler 60 gün sonra yani quizin kapanan kanallarını verdeigi vakit kapananlarda bir ay sonra yanlis miyim peki kesinlesmeler ne vakit bu çok önemli ?
Allah razi olsun, yanlis bilgi vermiyim tekrar bakip net olarak yazarim hocam ;)
bu konu 2k sayfa görür :D

Hayırlı olsun hocam :)
Allah razi olsun, surecin en basindan beri verdigin destek icin ayrica tesekkurler :)
ödeme yönteminin sadece paypal olması çok kötü olmuş.Quizden yüklü miktarda para aldığımda beni arayıp birdaha bu yerden ödeme almayın demişlerdi.Banka ödemesi gelirse hiçbir sıkıntı olmaz
Suan paypal, vergi olaylarini arastirip banka olayini aktif etmeyi planliyoruz
Hayırlı olsun, ilerleyen zamanlarda denenebilir.
Tesekkur ederiz mutluluk duyariz :)
Hüseyin hayırlı olsun kardeşim
Saol murat abi :)

hayırlı olsun inşallah
Allah razi olsun hocam :)
Hayırlı olsun. Birkaç ay sonra sağlam kalırsa düşünebilirim
Tabiki umarim saglam kalir sizi de aramizda gormek isteriz :)

---------- Spam Engelliyici 19:15 ---------- Önceki Mesaj 18:01 ----------

Davetler gonderildi buyuk bir cogunluga. yogunluk sebebiyle ufak aksamalar yasanabilir. Bu arada odeme alt limiti 5 dolar onu belirtmeyi unutmusum eve gecer gecmez halledecegim arkadaslar

Ne zamandir.kovaliyosun partner islerini umarim bi sikinti cikarmazlar emeginin karsiligi alirsin hocam allah utandirmasin.

hayırlısı olsun. İzlenim miktarı iyiymiş. Bizim işler artar tercih edilirse :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri