MultiColor Network - Kapanan Kanallara Ödeme!

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11 Kanalım atılmış :D 3 tane kalmış. Gidenler gitsin kalan sağlar bizimdir :D

benim de günlük 20 dolar civarı bırakan kanalım atılmış. ama izlenimi azdı. bgbg si yüksekti bayağı. sanırım o yüzden bir yanlışlık olmuş. geri bağlarım diye düşünüyorum alımlar açılınca

benim de günlük 20 dolar civarı bırakan kanalım atılmış. ama izlenimi azdı. bgbg si yüksekti bayağı. sanırım o yüzden bir yanlışlık olmuş. geri bağlarım diye düşünüyorum alımlar açılınca
Aksam yayin acip sorulari cevaplarim okuldan donunce. Butun bildiklerimi anlatirim her zaman yaptigim gibi.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar Jeito partnerini açtığı zaman ortada başka bir alternatif yoktu ve çoğunuz toplamda bini aşkın kanalınızı soktu. Ve ödemelerinize de aldınız. Ancak siz de takdir edersinizki bu kadar fazla spam kanal her partner için sıkıntı teşkil eder. Jeito kardeşimde size bundan sonra da sağlıklı hizmet verebilmek için şu anda gerekli tedbirleri alıyor. Bazılarınız şu an tepki gösteriyor ancak uzun vadede bu değişimin herkesin yararına olacağını düşünüyorum.

Evet Zeplin network hüseyinle konuştuk yanlış anlaşılma olmuş. Benim jeitoya asla tavrım yok. Çok kişi ekmek yedi. Ben partnere kızıyorum. Senin yada benim partner aynını yapsa onlara da tepki gösteririm. İnşallah atılanları öderde o kadar insan madur olmaz. İnşallah bizim partnerlerdede sorunlar olmaz da şu dar günlerde daha fazla sıkılmayız.

Arkadaslar videolari gizliye alacagiz butun partnerde; belki kapanma dalgasindan sizi kurtarabiliriz diye. Unlink etmek istemedik, videolari gizliye alalim hem siz kanallara girmek zorunda kalmayin hem de biz kanallarinizi atmadan bu dalgayi atlatmaya calisalim istedik. Bugun partnerde buyuk bir kapabma dalgasi yasadik gun boyunca konusarak buldugumuz en iyi cozum bu oldu acikcasi simdilik.

Tesekkurler.

Arkadaslar videolari gizliye alacagiz butun partnerde; belki kapanma dalgasindan sizi kurtarabiliriz diye. Unlink etmek istemedik, videolari gizliye alalim hem siz kanallara girmek zorunda kalmayin hem de biz kanallarinizi atmadan bu dalgayi atlatmaya calisalim istedik. Bugun partnerde buyuk bir kapabma dalgasi yasadik gun boyunca konusarak buldugumuz en iyi cozum bu oldu acikcasi simdilik.

Tesekkurler.

Hiç bir şey farketmez gizliye almak şu an büyük kıyım var içinde video olmayan kanalı bile kapatıyorlar.

Hiç bir şey farketmez gizliye almak şu an büyük kıyım var içinde video olmayan kanalı bile kapatıyorlar.

Bertan abi öyle bile olsa Partner atmasın diye böyle birşey dedik onlarda kabul etti. eğer suanda 1000 sınrını geçsek bile sorumlu onlar olacaktır. 2-3 gün gizlide tutalım sonra devam edelim madem dediler. Bu şekilde kurtarabildiğimizi kurtaracağız İnşAllah ve sorumlulukta onlarda olduğundan bize kanalları at diyemezler diye düşünüyoruz.

Amaç müşterilerimizi korumak her zaman :)

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] [MENTION=20535]Oppon[/MENTION] valla iyi düşünmüşsünüz siz üzerinize düşeni fazlasıyla yapmışsınız dilerim artık kapanma olmaz ve Partnerin spam kanal alımı uzun ömürlü olur, ben 2016 ya kadar kanal yapmayacağım bakalım ne olacak ne bitecek nasıl olacak bu işler bekleyip görelim :F

@Jeito @Oppon valla iyi düşünmüşsünüz siz üzerinize düşeni fazlasıyla yapmışsınız dilerim artık kapanma olmaz ve Partnerin spam kanal alımı uzun ömürlü olur, ben 2016 ya kadar kanal yapmayacağım bakalım ne olacak ne bitecek nasıl olacak bu işler bekleyip görelim :F

senin tercihin abi :) 2016da 2016 kanal bekliyoruz senden o zaman :)

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] [MENTION=20535]Oppon[/MENTION] valla iyi düşünmüşsünüz siz üzerinize düşeni fazlasıyla yapmışsınız dilerim artık kapanma olmaz ve Partnerin spam kanal alımı uzun ömürlü olur, ben 2016 ya kadar kanal yapmayacağım bakalım ne olacak ne bitecek nasıl olacak bu işler bekleyip görelim :F
Valla abi o kadar sikinti cikti ki bugun, adam skype i falan da salladi direk ariyo artik :) elimizden geleni yaptik bakalim

Şimdi özele alınan videoları genele almayalım mı ? Kapanma ihtimali vermediğimiz kanallar için mesela.

Şimdi özele alınan videoları genele almayalım mı ? Kapanma ihtimali vermediğimiz kanallar için mesela.

almayın hocam şimdilik kanala girmenize de gerek yok biz alalım kıyım bitince :). çünkü 200 kapanma bizde ihtimal vermiyorduk ama oldu :).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri