MultiColor Network - Kapanan Kanallara Ödeme!

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 aydır kapanmayan kanal partnere bağladıkdan 30 gün civarı sonra spamdan kapanmış.BGBG yüzünden tahmin ediyorum ama saldırı olabilir mi acaba [MENTION=18764]Jeito[/MENTION]

Mobil olarak gönderildi.

3 aydır kapanmayan kanal partnere bağladıkdan 30 gün civarı sonra spamdan kapanmış.BGBG yüzünden tahmin ediyorum ama saldırı olabilir mi acaba [MENTION=18764]Jeito[/MENTION]

Mobil olarak gönderildi.

partnerden önce saldırı etkisizken kazançlı,reklamlı olunca saldırı sonuç alıyor..yada bgbg dikkat çekip yt tarafından kapatılıyor.

partnerden önce saldırı etkisizken kazançlı,reklamlı olunca saldırı sonuç alıyor..yada bgbg dikkat çekip yt tarafından kapatılıyor.

dediğiniz gibi bgbg gitti galiba, semrush da kelime analizi yapıp tıklama başına maliyeti yüksek olan kelimeleri seçmiştim.Sağlık olsun artık.

Mobil olarak gönderildi.

Benımde aynı olmustu 2hafta once baglarken kanal 3 aydır çık partnere bagladıktan sonra kapanmıstı demekkı yalnız değilmişim

Bazı partnerler de kapanma olasılığı daha fazla olabiliyor.Benim de yarısı kapanmış kanalların.

sizin kadar tecrübeli değilim ama ufak bi kamuoyu yoklaması yaparak kapanmaların bizim partner kaynaklı olmadığını belirtebilirim arkadaşlar. Ödemeler henüz sonuçlanmadı. Pazartesiye sarkan arkadaşlar var. Bilginize.

---------- Spam Engelliyici 16:19 ---------- Önceki Mesaj 16:16 ----------

Size kesinlikle güveniyorum MCN'e güvenmiyorum quizden sonra güven kalmadı kimseye.Atılan kanallarda telif yok en küçük uyarı almadı günlük izlenimleri minimum 1.5k aylık 40-50k izlenim istiyordunuz buna da uyuyor.Böyle sebepsiz yere atmaları kıllandırdı beni mesela şuan yine sizde bir kanalım var en son baktığımda günlük 80 dolara çıkmıştı bu kanala da aynısını yapmazlar inş.

hocam sistemi ortak karar vererek uyguluyoruz. MCN bizim de fikrimizi alıyor. Belirli sayıda kademeli olarak kanal atılımı gerçekleştiriyoruz. En az kazandıran 100 kanal mesela yada en az izlenen 100 kanal vs. Demek ki sizin kanalınız getiri olarak o segmentte yer almış. 80 doların oraya ineceğini pek sanmıyorum açıkçası. MCN ye ben kendi adıma inanıyorum ama dediğim gibi size inanın diyemem, belki de sizin dediğiniz doğru çıkar ilerde mahcup olmak istemem ama ben kendi adıma inanıyorum.

Arkadaşlar partneri tavsiye etmiyorum. Bir süre sonra 2 tane kanalım atıldı... Yüksek hitli kanallarınızı bence bağlamayın. (Benimkiler yüksek değildi)

Arkadaşlar partneri tavsiye etmiyorum. Bir süre sonra 2 tane kanalım atıldı... Yüksek hitli kanallarınızı bence bağlamayın. (Benimkiler yüksek değildi)

atılmasının nedeni yüksek olmaması zaten hocam. Gerekli açıklamayı zaten ben yapıyorum. Gayet şeffaf davranıyorum. Görüşünüz saygı duyuyorum. Teşekkürler, eftal hocam.

insanlar çok vefasız gerçekten şurada spamın can çekiştiği dönemlerde adamlar kanal alımı yapıyor alabildiği kadar bir yerden sonra mecbur kalıp artık az kazananlardan başlayarak atıyorlar ve sanki paraları ödenmiyormuş ödenmemiş gibi yorum yapıyorlar. Eskidendi 15-20$ getiren kanallar yaparak para kazanmak artık partnere bağlanmak istiyorsa bir kanal 50$ ve üstü olacak günlüğü en az içeriğine göre 50$ ve üstü kanalları alan büyük partner firmaları da mevcut zaten araştırın başvurun günlüğü 50$ ve üstü 3-4 aydır açık +500 aboneli kanallar ile spam almıyoruz diyen partnerlere alanlar çıkacak görürsünüz. ki multicolor da alıyor ve atmıyor bu tarz kanalları ama ben 15-20$ günlüklü kanallar ile spam yapacağım derseniz işte o zaman size tek yol adsense oda banlanmazsa alabilirsiniz paranızı. 15-20$ günlüklü kanal partnerin risk almasına değmez zaten adamın kesintisi %30 ne kazanacak 15-20$ günlüklü kanaldan akıl var mantık var fakat herkes kendi cebini düşünüyor. İşte buradan yola çıkarak partnerde kendi cebini Youtube'a karşı aldığı riski düşünüyor senin benim kanalımı değil fakat işte herkes kendi cebine odaklı bakınca partner suçlu gözüküyor. [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] teşekkürler hocam tekrardan bu zor günlerde spam alımı yaptığınız için.

insanlar çok vefasız gerçekten şurada spamın can çekiştiği dönemlerde adamlar kanal alımı yapıyor alabildiği kadar bir yerden sonra mecbur kalıp artık az kazananlardan başlayarak atıyorlar ve sanki paraları ödenmiyormuş ödenmemiş gibi yorum yapıyorlar. Eskidendi 15-20$ getiren kanallar yaparak para kazanmak artık partnere bağlanmak istiyorsa bir kanal 50$ ve üstü olacak günlüğü en az içeriğine göre 50$ ve üstü kanalları alan büyük partner firmaları da mevcut zaten araştırın başvurun günlüğü 50$ ve üstü 3-4 aydır açık +500 aboneli kanallar ile spam almıyoruz diyen partnerlere alanlar çıkacak görürsünüz. ki multicolor da alıyor ve atmıyor bu tarz kanalları ama ben 15-20$ günlüklü kanallar ile spam yapacağım derseniz işte o zaman size tek yol adsense oda banlanmazsa alabilirsiniz paranızı. 15-20$ günlüklü kanal partnerin risk almasına değmez zaten adamın kesintisi %30 ne kazanacak 15-20$ günlüklü kanaldan akıl var mantık var fakat herkes kendi cebini düşünüyor. İşte buradan yola çıkarak partnerde kendi cebini Youtube'a karşı aldığı riski düşünüyor senin benim kanalımı değil fakat işte herkes kendi cebine odaklı bakınca partner suçlu gözüküyor. [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] teşekkürler hocam tekrardan bu zor günlerde spam alımı yaptığınız için.
yav hayır o değil, ben attığım her adımı buradan skype dan ve telefonlarla millete anlatıyorum. İlk defa görüyormuş gibi tepki veriyolar vallahi ben daha çok şaşırıyorum. Neyse, iyi ve kötü yorumlar her zaman olacak. Ben yapabildiğimin en iyisini yapıyorum. Daha da iyileşecek iş şartlarımız ama o zaman size zorlaşacak. Aylardır kendimizi parçalıyoruz size yansımasın şu zorlu süreç diye, gerçekten olmayınca olmuyor; insanlar görmek istemeyince görmüyorlar.

Neyse teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için. Ödemeler pazartesi devam edecek.

Son düzenleme:
[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] teşekkür ederim kanalı sokana kadar baya uğraşmıştık beraber yardımını esirgememişti.

Hocam ocakda bağlanan kanal bu gün kapandı %35 kısmı ben en erken nisanda mı alacağım ? Teşekkürler.

Mobil olarak gönderildi.

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] teşekkür ederim kanalı sokana kadar baya uğraşmıştık beraber yardımını esirgememişti.

Hocam ocakda bağlanan kanal bu gün kapandı %35 kısmı ben en erken nisanda mı alacağım ? Teşekkürler.

Mobil olarak gönderildi.

ocak ayının ödemesi martta yapılıyor diye biliyorum.

Yani ocak+şubatın 17. kadar kazanılan mart da mı yatacak yoksa ocak parası martda,şubat parası nisanda mı ? Bu kısmı anlamadım.Kapandığı için kanal kafam karıştı.

Mobil olarak gönderildi.

şubat parası nisan ocak kazancı mart. bildiğim kadarıyla böyle hocam yanlışım yoksa. genede en doğru bilgiyi [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] verecektir.

Bilgilendirme ;

Kanalım youtube topluluk botu yüzünden kapanmış.Otmatik gelmiş ki gelir gelmez kapanmış kanal.Network ile alakası yok sanırım.

Mobil olarak gönderildi.
Ben tşk ederim. Ocak kazancı martta + subat kazancının bugüne kadar olanı nisanda.
ocak ayının ödemesi martta yapılıyor diye biliyorum.
doğrudur.
Yani ocak+şubatın 17. kadar kazanılan mart da mı yatacak yoksa ocak parası martda,şubat parası nisanda mı ? Bu kısmı anlamadım.Kapandığı için kanal kafam karıştı.

Mobil olarak gönderildi.
ikincisi doğrudur.

---------- Spam Engelliyici 22:40 ---------- Önceki Mesaj 22:39 ----------

Bilgilendirme ;

Kanalım youtube topluluk botu yüzünden kapanmış.Otmatik gelmiş ki gelir gelmez kapanmış kanal.Network ile alakası yok sanırım.

bilgilendirme için tşk ederiz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri