Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
abi senin bilgileri kardeşime ilettim yapmış olması lazım. Bankalar arası işleyiş de bazen sorunlar çıkıyor para havuzda kalabiliyor filan. Sen bankanı bir ara sor olmadı ilgileniriz merak etmehocam odemem varmı bakabilirmisiniz ben de odeme bekliyorumda
saiyan100 [email protected] beklemedeyim hocam.
ödemeler için tesekkürler hüseyin senin iyi niyetindne kimsenin süphesi yok zaten.
Şu yeni kanallarıda alsan bian önce cok iyi olacak 100k izlenen onlarca kanal bosta dururpduru.
Aralık evet hocam.Bu ödemeler hangi ayın ödemesiydi aralık mı?
Allah razı olsun saiyan hocamaynen size katılıyorum bu partner gibi saglam bu arkadaşlar gibi dürüstü ve çalışmalarından çok memnunum memnunuz![]()
Şu anda malesef yok hocam. Üzerinde çalışıyoruz diyelim.Alım var mı ?
Arkadaşlar sadece bu partnerdeki kanalları kapanan var mı?
2. oldu bu artık partnerin kesin spama düşmesinden süpheleniyorum
itiraz ettim biraz önceArkadaşlar zaten içeride spam kanal yok çok fazla. Manuel olarak bizi taramalarını gerektirecek bir durum yok yani. Sırf bu endişeler yaşanmasın diye yeni spam alımı da yapmıyorum. Spam kanal alımları belirli bir sayıda tutulacak artık. Yine de az önce partnerle konustum telefonda.
Kapanmalara itiraz edeceksiniz, partner sizin için onlarla ilgilenecek. Partnerin devreye girebilmesi için sizin ilk önce itiraz etmeniz gerekiyormuş.
Elimden geleni yaptıgıma emin olabilirsiniz sizler için.
Teşekkürler. Hüseyin
@aragon [MENTION=24811]sıfır8[/MENTION] [MENTION=12558]KimLanBunLaR[/MENTION] [MENTION=12660]Paramedic[/MENTION] [MENTION=13695]erbain[/MENTION] [MENTION=25775]ssusar[/MENTION]
ugur hocam kriz yönetimini yapıyoruz ama bazı krizler gerçekten bizi de aşıyor. Bugüne kadar bir süredir kanal alımı yapmıyorum alımları kapattım izleyişi izlemek için. Kanal kapanması yok denecek kadar azdı ama bugün birden patlak verdi.Oysaki [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] kriz yönetimini gayet iyi yapıyordu.. Benimde eski bir kanalım var kendilerinde, şuanlık sıkıntı yok fakat bu durum ister istemez benide şaşırttı. Kanalı kapanan arkadaşlar; para kazanmamı kırmızı oldu yoksa kanallar spamdanmı uçtu ? merak ettimde..
itiraz ettim biraz önce
bakalım hayırlısı
şimdi kanal takipten güncelleme yaptım sadece bu partnere olan kanallarım kapanmış..
diğerleri duruyor
var bi iş
[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] benimde geçen hafta kanalım kapanmıştı flagdan.İtiraz etsem olur mu acaba ?
Mobil olarak gönderildi.
abi onu sormak hiç aklıma gelmedi inanki. Önceki kapanmaları da bir sorayım bakalım ne diyecekler. Simdilik sadece bugunku kapanmalar basvursun yarın bu saatlerde diğer kanallarla ilgili cevap gelmiş olursa paylaşırım buradan yine.
Tamam hocam.Açılacağını bende sanmıyorum ama olsun bekleyeleim bakalım.Teşekkür ederim![]()
açılır veya açılmaz ama en azından biz elimizden geleni yaptıgımızı bilelim. Gerisini tefekkür edelim abi.
Hayırlısı olsun inşallah![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.