MultiColor Network - Kapanan Kanallara Ödeme!

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim de 6 aydan fazladır açık olan kanalım gitti bugün(hiç video silinmeden direk spam maili geldi), itiraz ettim formu doldurdum. Bir kanalım da birkaç hafta önce fla.gtan gitmişti heralde(video silinme maili ve spam maili geldi), eğer şuankine çözüm bulursanız bunu da gönderirim.

İlginç bir şey kapanan kanallar için bana hiç bir mail gelmemiş neden kapandığına dair 1000 kanalım kapanmıştır şimdiye ilk kez oluyor

Hocam şimdi
Ocak kazancı toplam 240 dolar
Şubat kazancı toplam 300 dolar yaklaşık

Kapandığı için ödeme kesintisi nasıl olacak

Ocak için yüzde 80
Şubat için 30 mu alacağım
evet öyle olması gerekiyor hocam, konusuyorum partnerle tekrar.
Benim de 6 aydan fazladır açık olan kanalım gitti bugün(hiç video silinmeden direk spam maili geldi), itiraz ettim formu doldurdum. Bir kanalım da birkaç hafta önce fla.gtan gitmişti heralde(video silinme maili ve spam maili geldi), eğer şuankine çözüm bulursanız bunu da gönderirim.
biz her halükarda çözüm bulmaya çalışacağız. Çalışmak isterseniz buradayız.
Teşekkürler.
İlginç bir şey kapanan kanallar için bana hiç bir mail gelmemiş neden kapandığına dair 1000 kanalım kapanmıştır şimdiye ilk kez oluyor

Malesef spamla alakalı derin bir bilgim yok hocam, diğer arkadaşlar size daha yardımcı olabilirler belki.
Teşekkürler.

benimde kapanmış 6 aydır açık kanal tertemizdi partner bi halt çevirmiş diye düşünüyorum [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam lafım sana değil networke bidaha kanal bağlamayı düşünmüyorum eğer bu şekilde devam ederse network değiştirip multicoloru ordan devam ettirmeni tavsiye ederim.

benimde kapanmış 6 aydır açık kanal tertemizdi partner bi halt çevirmiş diye düşünüyorum [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam lafım sana değil networke bidaha kanal bağlamayı düşünmüyorum eğer bu şekilde devam ederse network değiştirip multicoloru ordan devam ettirmeni tavsiye ederim.

hocam networkün bi haltlar çevirecek birisi olmadıgına inanıyorum ben açıkçası kişisel olarak. Başka network inanın bu partnerin bize verdiği imkanları sağlamayabilir. Çok fazla yerle görüştüm ama hiçbiri güven teskin etmediği için başka bir network şu aşamada pek bulamıyorum açıkçası. Güvenmediğim insanları da size sunmak istemiyorum.

Ayrıca buradan yeni bir şeyin müjdesini vereyim. Şuanda MultiColor Network' e özel mastercard çıkarmaya çalışıyoruz. Görüşmeler sürüyor ve partnerimiz bize bu konuda desteklerini de esirgemiyor sağolsun. herkesin cüzdanında bir MultiColor kartı koymayı hedefliyoruz eğer başarabilirsek :)

Ayrıca saygı ve sevgi çerçevesinde istediğiniz eleştiriyi yazabilirsiniz hiç gocunmam ve alınmam. Yapıcı ve öneri veren bu güzel eleştiriniz için çok teşekkür ederim Celal hocam. Eleştirilerle geliştik ve gelişeceğiz inşallah.:)

ödeme konusunu bulamadım buraya yazmak zorunda kaldım pardon... ödemeler bugün değilmiyidi benmi yanlış hatırlıyorum . ocak ödemesi

ödeme konusunu bulamadım buraya yazmak zorunda kaldım pardon... ödemeler bugün değilmiyidi benmi yanlış hatırlıyorum . ocak ödemesi

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] ödemelerin partnerle youtube arası yaşanan karışıklık yada problem diyebileceğimiz sorunlardan ötürü gecikebileceğini yazdı.

kaç gün olacağını söledimi [MENTION=24394]kastiro[/MENTION] hocam.. görmedim ben

Guncel kanal alim sartlari nedir bu partnerin

kaç gün olacağını söledimi [MENTION=24394]kastiro[/MENTION] hocam.. görmedim ben
hocam henüz tam belli değil. Beklenmeyen bir durum yaşıyoruz bazen onu çözmeye çalışıyorlar.
minimum da tutmaya çalışıyoruz dedi hocam. önemli bilgi konusunda.
Çok teşekkürler hocam.
Guncel kanal alim sartlari nedir bu partnerin
Suan alım yok hocam.

Hocam bu firma daha önce den ödeme yaptı mı hiç sanki daha önce farkliydi

aynı firma hocam. Ödemeler cuma gibi başlar diye umuyoruz büyük ihtimalle arkadaşlar. Kardeşimin de benim de son senemiz olduğu için baya ağır dersler. İnanın 5 gündür toplam 4 saat uyumadım. dün 1, Bugün 2 sınavım vardı. Bir yandan da partner işleri olunca yetişmek biraz zor oluyor. Cevap geç de gelse merak etmeyin arka planda ilgileniyoruz arkadaşlar. Endişe etmeyin ilgi alakadan :)

Teşekkürler herkese

aynı firma hocam. Ödemeler cuma gibi başlar diye umuyoruz büyük ihtimalle arkadaşlar. Kardeşimin de benim de son senemiz olduğu için baya ağır dersler. İnanın 5 gündür toplam 4 saat uyumadım. dün 1, Bugün 2 sınavım vardı. Bir yandan da partner işleri olunca yetişmek biraz zor oluyor. Cevap geç de gelse merak etmeyin arka planda ilgileniyoruz arkadaşlar. Endişe etmeyin ilgi alakadan :)

Teşekkürler herkese

Daha önce sordum cevap alamadığım için tekrar soruyorum.

Ben banka hesabına değil, WebMoney hesabına ya da Paypal hesabına ödeme almak istiyorum.

Bunun için ne yapmam lazım?

Son durum nedir ? Ödemelere ne zaman başlıyorsunuz belli oldu mu ?

Son durum nedir ? Ödemelere ne zaman başlıyorsunuz belli oldu mu ?

Teşekkürler herkese

üst mesajda Cuma olabileceği belirtilmiş. 6 gün sonra başlıyacak yani büyük ihtimalle.

ödeme talebi bugün iletildi. Paranın bize ulaşması 3-4 iş günü alacak bilginize arkadaşlar.

Skype ve pm den çok fazla bildirim alıyorum. Tek tek dönüşler zor oluyor. Rica ediyorum, size daha iyi hizmet verebilmemiz için bu konuya abone olun. Bildirimler bu konulardan yapılacaktır.

Saygılarımla;

Hüseyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri