Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
alım var mıdır partnere acaba @Oppon
Kasım 2.partide gelişme yok herhalde..
Aaah ping ahhh... Ödeme takvimi öne çekilecek deniyordu bir baktık 1 ayın ödemesi iki partiye bölündü. Eksik alanlar ikinci partide ödenmeye başlandı o da 1 ay mesafe girdi nerdeyse. Martın ortasındayız ama halen kasım eksik ödemeler bekliyoruz... Ödeme takvimi yakalanacak derken 4 ay öncenin ödemesini bekler olduk...
Ayıp artık ya kaç ay oldu bekleniyor ödemeler hala bir gelişme yok..
kapatıp gidin bence
Ödeme için Net bi tarih nasıl oluşmaz ben hala anlayamadım .. bazıları yazmış kasım eksiği alınmadı diye biz bırakın kasım eksiğini ekimin eksiğini alamadıkgülüyorum ama bu kadar gülünç bi olay oldu bu iş .. Çok zor durumda kaldık anlatsam nese kolay gelsin..
Hocam ben toplu sms sistemine 1 haftadan fazladir basvuru yaptim, kabul olunursa sevinirim, kanal alimlari acildiginda haberdar olmak isterim
Aaah ping ahhh... Ödeme takvimi öne çekilecek deniyordu bir baktık 1 ayın ödemesi iki partiye bölündü. Eksik alanlar ikinci partide ödenmeye başlandı o da 1 ay mesafe girdi nerdeyse. Martın ortasındayız ama halen kasım eksik ödemeler bekliyoruz... Ödeme takvimi yakalanacak derken 4 ay öncenin ödemesini bekler olduk...
toplu sms ile bilgilendirme yapılacak. üyeliğinizi aktif hale aldık sms atarken size de ulaşacaktır
---------- Spam Engelliyici 14:33 ---------- Önceki Mesaj 14:32 ----------
ayrıca martın ortasındayız , fakat hala payoneer wm bilglerini isteidğimiz halde göndermeyenler var , mesela çarşamba günü yarın versem olur mu deyip hala göndermemişsiniz.
Ödemeler bu yüzden aksıyor mesela![]()
toplu sms ile bilgilendirme yapılacak. üyeliğinizi aktif hale aldık sms atarken size de ulaşacaktır
---------- Spam Engelliyici 14:33 ---------- Önceki Mesaj 14:32 ----------
ayrıca martın ortasındayız , fakat hala payoneer wm bilglerini isteidğimiz halde göndermeyenler var , mesela çarşamba günü yarın versem olur mu deyip hala göndermemişsiniz.
Ödemeler bu yüzden aksıyor mesela![]()
hocam kusura bakmayın ama yorumyapma gereği duydum.Tüm arkadaşların mı ücreti bazıları ödeme yöntemini bildirmediği için aksadı ? 2-3 kişinin suçunu bunca insan çekmek zorunda mı ? işin arka planında başka şeyler döndüğü belli iş sizin bana yorum yapmak düşmez.Fakat kasımın ödemesini martta alamayanlar şikayetçi yad aaralığı.burada suçlu insanlar değil.müşteri her zaman haklı değildir ama müşteriler burada ne deseler haklılar.siz buraada aracı olabilirsiniz ama insanlar ailelerine buradan para götürür buradaki paraya güvenir söz verir size güvenir.Bu güveni ypmak kolay yıkmak kolaydır.O yüzden insanlara bahane bulmayınız.Bu benim tavsiyemdir.Davnaşınız size özgüdür..Hayırlı işler dilerim
Dediklerinize kesinlikle katılmakla birlikte; insanları asla suçlamadığımızı bilmenizi istiyoruz. Bizi tanıyanlar zaten durumu bilirler. Biz partnerin sorumluluğunu aylardır üstlenerek cepten ödemeler önden ödemeler yaparak bu güveni kurduk ve devam ettirme çabasındayız lakin; insanların bize güveneceği kısımla güvenemeyeceği kısmı seçmeleri gerekmektedir. Biz tabiki bastırıyoruz ama neticede bizim lafımız bir yere kadar geçecektir üst bayi olmadığımızdan ötürü maalesef. Kesinlikle insanları mağdur etme niyetinde değiliz ve hala elimizden gelen herşey ile çabalamaya devam ediyoruz. Sizin de dediğiniz gibi insanların şu saatten sonra bize güvenleri kırılabilir ama aslında biz eskiden olduğumuz kişilerle aynı kişileriz ve kendimizi kanıtladığımızı düşünüyorum açıkçası. Güvenlerini boşa çıkaracak birşey yaptığımızı da düşünmüyorum Multicolor Network olarak. Elbette üst bayi konusunda sıkıntılar mevcut fakat biz hala elimizden gelen desteği özelde müşterilerimize göstermeye gayret ediyoruz açık açık söylemesek de bazı yaptıklarımızı bilenler vardır illa ki. Farklı bir bayi bulsak insanların bizimle çalışmak isteyeceklerine de şüphem yok 3 yıldır bu forumdayım 1 tek kişiye zararımız dokundu ise buradan yazabilirler. Olumlu eleştiriniz için çok teşekkür ederim düşüncenize saygı duyuyorum. Yukarıda kesinlikle müşterileri suçlamaya yönelik değil; biraz espri biraz şakayla karışık bir cevap verildiğini düşünüyorum ama yazılı iletişimde tabiki bu tarz sıkıntılar olabilir.
Bu günlerde Allahın izni ile geçecek diye umup bunun için çalışıyoruz başka yapılacak birşey yok şu aşamada benim görüşüme göre.
Teşekkürler.
Normalde artık foruma maalesef cevap yazmaktan kaçınıyorum. Bu sebepten destek sisteminden ulaşmanızı rica ediyorum herhangi bir yorum,istek,şikayet ve öneri halinde. İkili tartışmaları önlemek amacı ile. Bu konu ile buradan alakalı son cevabımdır tartışmalara kapı aralamak istemiyorum.
Saygılarımla;
Hüseyin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.