- Web sitesi
- www.multicolornetwork.com
Kolay gelsin hocam başarılar![]()
Allah razi olsun
Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kolay gelsin hocam başarılar![]()
Ödeme gelmiş anca bakabildim teşekkürler kolay gelsin
ödeme gelmiş teşekkürler
[MENTION=18764]Jeito[/MENTION]
hocam ödemeler ile ilgili bir karışıklık var sanırım görüşelim.
Benim ödeme henüz gelmedi halen beklemedeyim
Bende bekliyorum...
baya az ödeme geldi , yanlışlık var ödemede , ayrıntıları skype'dan ilettim. Acil çözüm bekliyorum .
analytics ten ocak ayını seçince zaten ocak kazancı çıkıyor. Zaten kazanç partnere bağlandıkdan sonra var ondan onceki kazanç sıfır gözüküyor . analytics doğru tabiki ocak ayında partnere bağlı kazancı gösteriyor. Hatalı ödeme yapılmış bu partnerden az göndermişler hemde baya az .
evet ocakta genelde herkes şubat sanıyor.Hocam baktın mı kanallarına ben ocak tam sanıyordum ama Partnere 18-26 ocak arası bağlamışım. tam 30 günlük para değil yani. Zaten Arkadaşta boş olunca mutlaka ilgilenir. Dün aynı sorun benimde başıma geldiği için yazıyorum.
Ocak kazancı 10-12 günlük. Şubat tam gelecek inş.
ben ödemeyi daha fazla bekliyordum,az gelmiş dedim sonra kanala girip baktım ki aklımdaki para son 30 güne ait paraymış bu para ocak ayına aitbenim ocak kazancıda gelmiş dün,teşekkürler
![]()
abi bize analytic görüntülerini mail atarmısın partnere ileteceğim. [email protected] 1-31 ocak analytic görüntüsünü.
evet ocakta genelde herkes şubat sanıyor.
genelde herkes şubat sandığı için sıkıntı çıkıyor OCAK ödemesi bu arkadaşlarrica ederiz bu arada
![]()
ben şubata degil,marta bakmışım üstelik hocamneyse,gelecek ayın ödemesi umarım uzamaz bu ay oldugu gibi,ortalık bayagı karıştı yaşanan sorundan dolayı ödeme gecikince.biçok kişi karıştırdı haliyle bu ay
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.