Yani ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yani ?
ne zaman başlar ödemeler hocam?
[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] sizi de sürekli rahatsız ediyoruz hocam ama ne durumda ödemeler
link kırık
[MENTION=23925]muhaberat[/MENTION]
Arkadaşlar para bankaya geldigi icin öncelik banka ödemeleri arkadaşım icin daha rahat oluyordur he zaten eski mesajlarini okursan banka hesabini vermek istemeyen icinde banka hesap kismina yok yazip paypal adresini ve wepmoney forumda yaziyorsa doldurman yeterli olacaktır ama banka hesap numaranizi vermeniz sizin icinde arkadaslar icinde en hizli sekilde paranizi almaniz ve yollamaları demek oluyor insallah ödemeler geldiginde ödemeler başlayacaktır. Quiz sizin dilinizden anlamiyordu Bu adamlar size her konuda yardımcı olmaya çalısıyor
banka odeme limiti bile yok Quizde 100 dolar limiti vardi hatirlarsaniz kiymet bilmek lazim
Zaman ayırıp, açıklama yaptığın için öncelikle teşekkür ederim. Kıymet bilme konusun da, kimin düşüncesi ne orandadır bilemem. Ama ben şahsım adına ne diyebilirim ki?
Benim öğrenmek istediğim işin doğru olan kısmı. Yani ilk kanalları partnere bağlarken, form şeklindeki bilgiler de paypal alternatifi vardı. Ama sanırım şu an öncelik $ hesabı cinsinden banka hesabı oldu gibi. WMZ den memnun olduğum için özellikle wmz ödeme alternatifi var mı diye sorduğumu anımsıyorum. Olmadığı için zaten ödeme sistemi olarak paypal girişi yapıldı.
Ödemeler bugün gelir umarım
[MENTION=18764]Jeito[/MENTION]
Hocam, ilgili formdan tekrardan dün gece tüm bilgileri doldurdum. Artık sizin için hangisi uygun ise onu, değerlendirirsiniz.
Banka İban (TL)
Paypal
WMZ
bu 3 ödeme yönteminin bilgisini de formda bildirdim.
Formu doldurdum. 2 aydır ödeme bekliyorum, umarım bu ay alırız.
aynen bu gün ödeme gelebilseydi çok iyi olurdu. [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam ödemeler bu gün olacak mı? yani Çarşamba bir ödeme işlemim var da ona göre işlem yapacağım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.