Multicolor şubat mart kesinleşmeleri - mayıs ödemeleri

• Kullanıcı Oppon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
merhabalar nisan ödemelerı ne durumda hocam ne zaman alırız ödemelerı

Hocam subnetworklerle ilgili güncel durum biraz karışık ve muallakta. Onun dısında suana kadar ödemeleri biz yapıyorduk sizlere; artık onların yapması gerekecek gibi duruyor. Bunları ayarlamak biraz zaman alıyor. Gecikmelerin sebebi bu iki maddedir genel olarak. Tam bir tarih yok WM mi payoneer mi yapacakları tam belli değil ama muhtemelen payoneer olarak yapacaklar bu ayı.

Herkese hayırlı geceler.

Nisan ödemeleri önümüzdeki hafta yapılırmı acaba?

Hocam subnetworklerle ilgili güncel durum biraz karışık ve muallakta. Onun dısında suana kadar ödemeleri biz yapıyorduk sizlere; artık onların yapması gerekecek gibi duruyor. Bunları ayarlamak biraz zaman alıyor. Gecikmelerin sebebi bu iki maddedir genel olarak. Tam bir tarih yok WM mi payoneer mi yapacakları tam belli değil ama muhtemelen payoneer olarak yapacaklar bu ayı.

Herkese hayırlı geceler.

Bizim payoner hesabımız yok wm yapsınlar

hocam baya uğraşıyoruz şu prosedür için partnerden haber bekliyoruz. ödemeleri neye göre yapacakları belli olsun ödeme bilgileri güncellenecek daha tekrar.

bende öyle dedim hocam ama payoneer i nedense daha bi tercih ediyorlar.

payoneer hesabı olmayanları size yollasınlar sizde bize yollayın

Hocam valla skype tan yazdım ama cevap gelmedi sanırım yoğunsunuz ama durumlar iyice kötüleşti dört gözle ödeme bekliyorum.Payooner lede uğraşmak istemiyor kimse ben dahil.Ne güzel bankaya geliyordu:(

Hocam valla skype tan yazdım ama cevap gelmedi sanırım yoğunsunuz ama durumlar iyice kötüleşti dört gözle ödeme bekliyorum.Payooner lede uğraşmak istemiyor kimse ben dahil.Ne güzel bankaya geliyordu:(

Banka olayi bu saatten sonra tek tek biraz zor abi. Bence de oyle daha iyiydi ama emin okun biz de kosullara gore en iyisini seciyoruz sizin icin. Daha iyi bir yontemi olsa onu secerim yani emin olun. Skype a bakamiyorum pazartesi sinavim oldugu icin; ancak partnerle yazisabiliyorum. İsleri arka planda devam ettiriyoruz yani merak etmeyin. Eğer cok acil bir durumsa pm atabilirsen cok sevinirim mustafa hocam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ödemeler için payoneer hesabı mı olması gerekiyor acaba? Bankaya ödeme olmayacak mı artık biraz uzak kaldım konuya kusura bakmayın.

konu güncellenmişken bende bir soru sorayım :) payoneer karta ödeme alabilecekmiyiz peki ?!

ödemelerin payoneer'a yapılmasında bence bir sakınca yok çünkü hesap oluştururken nasıl oluşturduğumu net hatırlamasamda zorlanmadan oluşturmuştum ve 4 hane dolar ödemeyi sorunsuzca kartımla çektim. Dahası, ödemeleri banka hesabına komisyonsuz payoneer'dan çekebiliyormuşuz böylede güzel bir yanı var yani bence payoneer olsa iyi olurdu.

ödemelerin payoneer'a yapılmasında bence bir sakınca yok çünkü hesap oluştururken nasıl oluşturduğumu net hatırlamasamda zorlanmadan oluşturmuştum ve 4 hane dolar ödemeyi sorunsuzca kartımla çektim. Dahası, ödemeleri banka hesabına komisyonsuz payoneer'dan çekebiliyormuşuz böylede güzel bir yanı var yani bence payoneer olsa iyi olurdu.

Valla bakicaz cem hocam su nisani bi atlatalim da insallah :) mayis odemelerine kadar biraz zamanimiz ilur. Partner henuz donus saglamadi konuyla ilgili

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bugün yarın yatar herhalde?

Cuma günü bütün ödemeler gerçekleşecek diye ümit ediyorum. Onun dışında eksik veya yatmayan kanal olursa partnere iletilecek her zamanki gibi işleyecek süreç. Dashboard tamamen aktif hale geldiğinde inşallah bunlardan kurtulmuş olacağız arkadaşlar.

Cuma günü bütün ödemeler gerçekleşecek diye ümit ediyorum. Onun dışında eksik veya yatmayan kanal olursa partnere iletilecek her zamanki gibi işleyecek süreç. Dashboard tamamen aktif hale geldiğinde inşallah bunlardan kurtulmuş olacağız arkadaşlar.

O zaman cuma günü ödemeyi webmoneye bekliyorum Hüseyin :) Biliyorsun tek kanal var :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri