MultiDigitalNetwork Nisan & Mayıs Ödemeleri

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Gelen mailde ödemeler ayın 15 inde yapılacak yazıyordu. Ama bu partner ödemeyi ayın 17-18 i gibi yapıyor. Muhtemelen pazartesi günü yapılır.

Bu saatten sonra da gelmez zaten artık. Eğer cidden göndereceklerse p.tesi ye kaldı ha o da muamma. Ben artık bu işlerde hiçbir partnere güvenmiyorum kimse yanlış anlamasın. :) Herkes içinde bulundugumuz bu kaostan faydalanıyor ötesi yok.

Tabi canım sonuna kadar katılıyorum dedıklerıne , bu saatten sonra sokulacak tek yer ADSENSE , hiç olmazsa zoruma gitmez öderse ÖDEDİ derim , ödemezse politikalarına ters geldim , spam yaptım , banlattım ÖDEMEDİ derim.

Hiç olmazsa bu şekilde kanalı yaptım , kazandım , paraları partner cebıne ındırdı demem :D

Heriflerın keyfini beklıyoruz kac aydır , hee öderse pazartesi yada salı ödemezse ne olacak? ''HİÇ'' birşey olmayacak. Bu da Quiz gibi geçirdi gitti dicez ... (İnşAllah öder)

Tabi canım sonuna kadar katılıyorum dedıklerıne , bu saatten sonra sokulacak tek yer ADSENSE , hiç olmazsa zoruma gitmez öderse ÖDEDİ derim , ödemezse politikalarına ters geldim , spam yaptım , banlattım ÖDEMEDİ derim.

Hiç olmazsa bu şekilde kanalı yaptım , kazandım , paraları partner cebıne ındırdı demem :D

Heriflerın keyfini beklıyoruz kac aydır , hee öderse pazartesi yada salı ödemezse ne olacak? ''HİÇ'' birşey olmayacak. Bu da Quiz gibi geçirdi gitti dicez ... (İnşAllah öder)

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] içimi daralttın la gardas. :D.. sen biraz konuya yazma Allah Aşkına

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] içimi daralttın la gardas. :D.. sen biraz konuya yazma Allah Aşkına

Gerçekler acıdır :D Quız zamanı da yazdık yazdık sonunu görduk , sonunu düşünen kahraman olamaz oldugunu da görduk :D Butun Forum ailesi olarak :D
1.000.000$ mı ne tokatlandık :D Hadi Bismillah salıya kadar sustum :D

Hadi olumsuzluğu bırakalım. Ne derlerdi ona. Evrene hani böyle olumlu sinyaller gönderelim. Yuvarlak bir daire oluşturup el ele tutuşalım. Hmmm demeye başlayalım. Pazartesi ödeyecek, ödeyecek... Hmmmm böyle düşünelim...

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam benim acik kanalin mayis odemesi görünmüyordu, partnerle konuşacaktiniz. Herhangi bir cevap alabildiniz mi? parner dashboardında mayıs ödemesi kısmında "Threshold not met yazıyor."

Son düzenleme:
Yurt dışı Wire trasnsfer kaç saatte Türkiye'ye gelir?
Rusya ile Tr saat farkı olmamasına rağmen Quiz ödeme yapınca ancak akşam saatlerinde banka hesaplarına düşüyordu.
Türkiye Amerika dan 7 saat ileride. Yani Bizde öğleden sonra saat 15:00 gibi amerika da 18 temmuz pazartesi sabah oluyor.
Bu verilere göre benim tahminim ödemeler bugün yetişmez.

Bilgi amaçlı yazıyorum sadece merakeden vardır belki...
Şimdi direkt StemDigital le konustum , çalışıyoruz dedi.
3 aydır çalışıyorsunuz ne zaman ödeyeceksınız dedım..
Aldıgım cevap : TODAY ...

İNŞALLAH Bakalım ...

Yine bişiler demiş anlamadım.

Burda ne demek istiyor :

gonna give you a payer link soon to fill ur bank info ok look for an email....

Son düzenleme:
Alan eden yok sanırım? Hani bazıları alsa dicez basladılar da kimse almıyor arkadas. Demek ki gönderilmiyor.

Gelen giden yok bence ödeme yapılmamıştır. Başka bir partnerin 15 inde yapılan ödemesini bugün aldım.

Son düzenleme:
[MENTION=12033]daralll[/MENTION]

Hocam alternatifler düşünüyor insan ister istemez. Sizin hubluğunuzda 50 kişimi var kanal sahibi. Her kişi başına misal 20$ ücretle tüm ödemeleri alsa toplu olarak gönderilse. Sonra kişilerin ödeme miktarı kadar pay edilse nasıl olur? Yada buradaki arkadaşlar böylesi bir alternatif yol sunacak tanışınız var ise yardımcı olsun bizlere.

50 kişi olsa 20 $ dan iyi para yapıyor o kişi içinde.

[MENTION=12033]daralll[/MENTION]

Hocam alternatifler düşünüyor insan ister istemez. Sizin hubluğunuzda 50 kişimi var kanal sahibi. Her kişi başına misal 20$ ücretle tüm ödemeleri alsa toplu olarak gönderilse. Sonra kişilerin ödeme miktarı kadar pay edilse nasıl olur? Yada buradaki arkadaşlar böylesi bir alternatif yol sunacak tanışınız var ise yardımcı olsun bizlere.

50 kişi olsa 20 $ dan iyi para yapıyor o kişi içinde.

web moneye baskı yapın ...
istedikleri her belge sağlanmış.
webmoney merkezin stemle çalışmak için bir banka hesabı açmasına kalmış işlemler,açılmıyor.bu yüzden bu rezilliği çekiyoruz.neymiş webmoney merkezin daha büyük projesi varmış şu anda da o yüzden bekliyormuşuz.

web moneye baskı yapın ...
istedikleri her belge sağlanmış.
webmoney merkezin stemle çalışmak için bir banka hesabı açmasına kalmış işlemler,açılmıyor.bu yüzden bu rezilliği çekiyoruz.neymiş webmoney merkezin daha büyük projesi varmış şu anda da o yüzden bekliyormuşuz.

Hocam peki adamlara sordunuz mu bugun ödeme yapıldı mı yapılmayacak mı diye? Yoksa bunlarda oyalıyor mu bunca insanı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri