Mümkün mü ?

C3LL0C4N

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Aklıma takılan bi durum var eğer ki mümkünse herkese faydalı olacağını düşünüyorum.
Aynı anda excel, word ya da not defterinden 2 ayrı kopyalama işlemi yapmak mümkün mü ?
Yani mail ve şifreyi aynı anda kopyalayıp ayrı ayrı yerlerine yapıştırmaktan bahsediyorum.
Bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

:) excel de, iki kutucuğu seçersin, o şekil kopyalama olur tabiki. Aynı anda ikisinide, seçip koplayama tuşuna bas

:) excel de, iki kutucuğu seçersin, o şekil kopyalama olur tabiki. Aynı anda ikisinide, seçip koplayama tuşuna bas

galiba demek isteiği a noktasından kopyaladıgı seyi anda teek tusla b ve c noktasına yollamak yanlıs anlamadıysam bildiğim kadarıyla yok

Kopyala yaptiktan sonra sag tusa tiklayip özel kopyala dersen oradan degerleri kopyalayabilirsin. Yani o sekilde hepsine kopyalarsin. Yanlis anlamadim insallah..

Merhaba arkadaşlar. Aklıma takılan bi durum var eğer ki mümkünse herkese faydalı olacağını düşünüyorum.
Aynı anda excel, word ya da not defterinden 2 ayrı kopyalama işlemi yapmak mümkün mü ?
Yani mail ve şifreyi aynı anda kopyalayıp ayrı ayrı yerlerine yapıştırmaktan bahsediyorum.
Bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Acikcasi neden bahsettigini anlamadim. Neden boyle bisi yapacaksinki. Notepad++ in macro bolumu isine yarayabilir. Karmasik Kopyala yapistir konusunda notepad her isimi goruyor. İsine yarayabilir dene istersen

4 farklı yorum gördüm :) ben dahil 4 ümüzde farklı anlamışız :) Güzel arkadaşım, daha açıklayıcı anlatırmısın şunu, hepimiz farklı anlıyoruz.

Sen açıklayıcı anlatamazsan, forum ahalisi olarak hepimiz farklı bir şeyler anlayıp yazıcaz

4 farklı yorum gördüm :) ben dahil 4 ümüzde farklı anlamışız :) Güzel arkadaşım, daha açıklayıcı anlatırmısın şunu, hepimiz farklı anlıyoruz.

Sen açıklayıcı anlatamazsan, forum ahalisi olarak hepimiz farklı bir şeyler anlayıp yazıcaz

Guzel tespit :)

Ortalık karışmış ya :) 4-5 kez daha okudum ama neyse daha da ayrıntılı anlatayım arkadaşlar.

Mesela excel dosyasında kanallarımız kayıtlı. Bu kanallara giriş yaparken maili kopyaladınız tarayıcıya geçip yapıştırdınız sonra tekrar döndünüz şifreyi kopyaladınız tekrar tarayıcıya geçip yapıştırdınız. Üstüne birde kurtarma maili isterse tekrar tekrar bi kopyalama yapıştırma işi çıktı. Benim demek istediğim bu tek seferde hepsini ayrı ayrı kopyalayıp ayrı ayrı yapıştırmak..geçişlerden kurtulmak için istiyorum bunu . umarım derdimi anlatabilmişimdir..

Son düzenleme:
Sabit bilgileri sürekli elle girmek istemiyorsanız lastpass eklentisini kullanabilirsiniz.

Macro programları ile halledebilirsin. Ama arada adım değişirse, mantıksal bir durum olursa macro sıçabilir. Mesela loginde her seferinde kurtarma maili istenmiyorsa olmaz. Sürekli aynı işlemler tekrarlanıyorsa olur o iş.

Arkadaşlar anlattığım olayı ditto isimli programla yapabildim. İsteyen olursa yardımcı olabilirim.

o kadar yazdım vbulletin3 yüzünden silindi aaa...
şimdi arkadaşın istedigi olay şu sanırım yanlışsa düzelt lütfen; sen şimdi not defterindeki id+pass ları tek seferde kopyalayıp tek seferde tarayıcıyıa youtube hesabına giriş yapmak için yapıştırmak istiyorsun sanırım, yani 2 hamleyi tek hamleye düşürüp hızlanmak istiyorsun, sanırım spam yapıyorsun çok google hesabın var o yüzden, ama bu zor^^

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri