Murat Boz - Ben Özledim Ses Kaydım :)))

• Kullanıcı Braddleyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Braddleyy

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.teknokips.com
Selam dostlar yeni bir kayıtla daha karşınızdayım :) Önerilerinizi yorumlarınızı almak istiyorum ve videolarımı hangi platformlarda paylaşabilirim nasıl hit kazanabilirim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum üstadlar hepinize saygılarımla buyrun yeni ses kaydım :))
https://www.youtube.com/watch?v=wPzbp-Mm38M

hem sesine gitmemiş hemde duyulmuyor zaten birdaha çek bence

Benim laptop bun ses kartimi uctu, yoksa videonun sesimi ucmus ???

benden baska sesi duyamayan var mi ?

Video ismi "Murat Boz - Ben Özledim ( Kılıncarslan Cover ) "olursa bence daha cok hit alir

Eğer mixer ve ya ses kartı üzerinde ses' gücü fazla açıksa leptop ya da genel ses çıkışına göre ayarlamamışsındır doğal olarak sana yüksek gelen ses başkasına düşük gelebilir. ki ses power'ı çok düşük kalmış malesef, ama ses kartıyla açınca çok iyi geliyor güzel çalışma.

arkadaşım içinden mi söyledin şarkıyı? anlaşılmıyor :)

doslar düzenleyip tekrar yükedim videoyu ilginiz için çok teşekür ederim . videolarımı paylaşabileceğim önerebileceğiniz bir site platform varmıdır üstadlar ??

güzel olmuş kardeşim yüreğine sağlık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri