Music Nation Ağustos Ayı Ödemeleri

• Kullanıcı zazax33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
resmi olarak yazdıgı yer yok bulamadım 2-3 ödemedir [4,500Tl+] benden alinan kesinti ücretleri % 10

işlem ücretleri sayfasına baktım çarşaf gibi sayfa ama yazmıyor okadar çok
bana da bu değil geçen ay geldi okadar ama kesinti olmamıştı

eğer sana diğer networklerdende %10 keserek geliyorsa doğrudur ozaman
ama sadece musicnationsa yine belirsiz durum

para önemli değilde ne kadar pislik olduklarını bildiğimden :D

işlem ücretleri sayfasına baktım çarşaf gibi sayfa ama yazmıyor okadar çok
bana da bu değil geçen ay geldi okadar ama kesinti olmamıştı

eğer sana diğer networklerdende %10 keserek geliyorsa doğrudur ozaman
ama sadece musicnationsa yine belirsiz durum

para önemli değilde ne kadar pislik olduklarını bildiğimden :D

bende işkillendim valla yarın arayacam paypalı ama % 10 kestiginden eminim.belki miktar arttikca komisyonda artiyordur ama 1500 tl+ kesinti+kur farkı cıktı bu paraya 1 ay calısan adamlar var.boyle kesinti olmaz.

şunu demek istiyorum 20 kanal varsa hepsi not paid ama 15 tanesi ödenmişse 5 tane ödenmemiş 300 tl gibi rakamlar çokda fazla değiller bloke atılcak kanalda değil 3 aydır sağlam

---------- Spam Engelliyici 00:57 ---------- Önceki Mesaj 00:56 ----------

bende işkillendim valla yarın arayacam paypalı ama % 10 kestiginden eminim.belki miktar arttikca komisyonda artiyordur ama 1500 tl+ kesinti+kur farkı cıktı bu paraya 1 ay calısan adamlar var.boyle kesinti olmaz.
92$ yatmış 102$ kanaldan %5 kesinti yapıyordu ufak paraya neden okadar kesinti yapmışki herkesde böyle sanırsam

Çok fazla kesinti olmuş her kanaldan, dashboard da yazan paradan yüzde 10 civarı falan kesilmiş görünüyor. Paypal mı kesiyor yoksa MN bir şeyler mi döndürüyor?

Çok fazla kesinti olmuş her kanaldan, dashboard da yazan paradan yüzde 10 civarı falan kesilmiş görünüyor. Paypal mı kesiyor yoksa MN bir şeyler mi döndürüyor?

hocam mahsuru yoksa ne kadar di odemeniz ? 4500tl üstündemiydi

60 dolar silinmiş panelde gözükenden ama adamlarda paramız kalmadı en azından tek kanaldı zaten

ödemesi gelmeyen kanalları olanlar varmı tek bendemi bu durum var

1 kanalımda 5 $ vardı o gelmiş diğerleri bekleniyor...varmı benim gibi yarım ödemesi yarım kalan !

Dün gece bana da gelmiş ödemeler. Panelleri kontrol etmedim yanız buna da şükür :)

[MENTION=9107]RiverStyx[/MENTION] [MENTION=7818]beyto33[/MENTION] [MENTION=11726]BY_TURKER[/MENTION] hocalarım music nations kapalı kanallarınızın ödemelerini yaptı mı size?

[MENTION=9107]RiverStyx[/MENTION] [MENTION=7818]beyto33[/MENTION] [MENTION=11726]BY_TURKER[/MENTION] hocalarım music nations kapalı kanallarınızın ödemelerini yaptı mı size?

Kapanan kanallara ödeme yapmaz(isnisnalı durumlar hariç)

edit:Banada 2 dolar yollamışlar ben bu adamlarla çalışmayı bırakalı çok oldu :D

daha hiç görmedim kardşeim....

1 kanalımda 5 $ vardı o gelmiş diğerleri bekleniyor...varmı benim gibi yarım ödemesi yarım kalan !

oo beyto reyis nabıyon ya 5 dolar aldın o zaman diğerleri 5 dolardan az büyükten küçüğe doğru atıyolar :D

şükredelimde ali cengiz oyunu olmasın önceden söylese %50 ye bile razıyım ben :)

düşük ödeme alanlara kesinleşenden %10 az gönderildiğine göre music nation yapmış gibi
neyse paypalı arayacakmış arkadaş doğrusu neymiş öğrenir

şükredelimde ali cengiz oyunu olmasın önceden söylese %50 ye bile razıyım ben :)

düşük ödeme alanlara kesinleşenden %10 az gönderildiğine göre music nation yapmış gibi
neyse paypalı arayacakmış arkadaş doğrusu neymiş öğrenir

aynen music nation yapmış kesintiyi. ing bilen varsa bi mail atın şu adamlara neymiş işin aslı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri