Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şükredin arkadaşlar![]()
Music Nations Network Limited size şunu gönderdi: $71,52 USD
Arkadaşlar bi sorum olacak ekim ayından beri analiytkde rapor yok acaba bi sorunmu war ?
Benden de 700 dolar kesilmiş.Toplam bekledigim 6200 dolardi 5500 dolar civarinda para gelmiş partner degil paypal kesiyor.
4,500 tl yi aşan işlemlerde extra komisyon alınır paypalda. Paypalı kullanıpda detaylı olarak inceleyen kimse yok sanırım.Güzel yoluyor paypal bizi.
bazı kanallarımın ödemesi yapılmamış not paid ve sorunsuz 3 aydır ödeme aldığım kanallar zaten 150$ öyle fazla miktarda değil ödenmeyen varmı tek benmi bu sorunu yaşıyorum
yine de okadar yapmıyor ki nerede yazıyor tam olarak
https://www.paypal.com/tr/cgi-bin/w...63663d3faee8dbd0a2170b502f343d92a90377a9956d7
tek tek hesapladım hocam mesajımı editlemiştim 4500 tl aşan işlemlerde komisyon % 10
işte o %10 nerede yazıyor işlem ücretlerine bakıyorum en yüksek bile %4.9 + sabit ücret
hepsi not paidde o kanal 2-3 kanal ödemeside gelmemiş duruyordashboard da not paid yazan ama paypala parası ödenmiş kanalım ar benim sizinde öyle olabilir hocam paypala bakın bi
hepsi not paidde o kanal 2-3 kanal ödemeside gelmemiş duruyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.