Music Nation Ağustos Ayı Ödemeleri

• Kullanıcı zazax33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Music Nations Network Limited size şunu gönderdi: $71,52 USD

Arkadaşlar bi sorum olacak ekim ayından beri analiytkde rapor yok acaba bi sorunmu war ?

oha :D 99 dollardan yatan para 67 dollar :D kanal 2 telifli olmazsa nah dururdum bu partnerde

Belli bir pay kestiler sanirim odemelerden garip olmuş

[MENTION=13170]UgurSeyma[/MENTION] durum ? :D

Benden de 700 dolar kesilmiş.Toplam bekledigim 6200 dolardi 5500 dolar civarinda para gelmiş partner degil paypal kesiyor.

4,500 tl yi aşan işlemlerde extra komisyon alınır paypalda. Paypalı kullanıpda detaylı olarak inceleyen kimse yok sanırım.Güzel yoluyor paypal bizi.

üşenmedim hesapladım 4,500 tl yi aşan aktarimlarda paypalın komisyon oranı %10

5843 dolarlık ödemeden 584 dolar kesinti ile 5259 dolar olarak ödenmiş.

Son düzenleme:
bazı kanallarımın ödemesi yapılmamış not paid ve sorunsuz 3 aydır ödeme aldığım kanallar zaten 150$ öyle fazla miktarda değil ödenmeyen varmı tek benmi bu sorunu yaşıyorum

bazı kanallarımın ödemesi yapılmamış not paid ve sorunsuz 3 aydır ödeme aldığım kanallar zaten 150$ öyle fazla miktarda değil ödenmeyen varmı tek benmi bu sorunu yaşıyorum

dashboard da not paid yazan ama paypala parası ödenmiş kanalım ar benim sizinde öyle olabilir hocam paypala bakın bi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri