Music Nation Ağustos Ayı Ödemeleri

• Kullanıcı zazax33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
benim 18 gün oldu hala yapılamdıda ondan sordum
bıc i yanlış girdim ondan olabilirmi acaba
ıban doğruydu?

bu adrese ingilizce odemelerim ne icin gelmiyor yaz cevap yazacaklar. [email protected]
bende ilk kez gec geldi mesaj yazdim ingilizce cevap olarak

Hello,

Thank you for contacting the Music Nations Network.

Upon checking here your payment was already sent and can take up some time to show on your bank account as it was sent via international bank transfer which take some time.

If you have any more questions or queries please do not hesitate to contact us.

Thank you,

Music Nations Network Support

Bu partnerde banka hesabına ödeme alan varmı ? alıyorsanız dolar hesabımı açıyorsunuz ödeme almak için. ayrıca banka ödemeleri geçmi yapılıyor ?

Bu partnerde banka hesabına ödeme alan varmı ? alıyorsanız dolar hesabımı açıyorsunuz ödeme almak için. ayrıca banka ödemeleri geçmi yapılıyor ?

bende pp kesintisi yüzünden bank transfer alayım dedim 1 aydan beri paranın hesabıma geçmesini bekliyorum.
hesabın tl dolar olması farketmez.
tl ise otomatik doları çevirir...

bende pp kesintisi yüzünden bank transfer alayım dedim 1 aydan beri paranın hesabıma geçmesini bekliyorum.
hesabın tl dolar olması farketmez.
tl ise otomatik doları çevirir...

ödemeler geçmi yatıyor bank transfer olunca ? bide bin tl ye yakın kur farkı alınca paypal mecbur bankaya yönelecez artık.

Gelen Giden yokmu arkadaşlar...geçen ay 6 sında ödemeişler bana bu ay daha bişi yok !!!

ödemeler başladı arkadaşlar hayırlı olsun herkese :)

haydi music haydi music haydiiiii....tam zamanı tam zamanı şimdiiiii

arkadaşlar dashboardda 680 doalr yazarken 500 dolar civarı yolladı nedeni nedir ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri