Telif gelirse bloke yok 3 aydır 2 telifli kanaldan ödeme alıyorum. Ama kapanan kanalın paraını ödemiyorlarç
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Telif gelirse bloke yok 3 aydır 2 telifli kanaldan ödeme alıyorum. Ama kapanan kanalın paraını ödemiyorlarç
bi anda dedim yanlış konu mu okuyorum diyemusic nations arkadaşlar bu music nations içerde 8kya yakın param kaldı ve hala kalıyor... aman dikkat !!!
kanalınmı kapandı nasıl oldu ?
kapanıyorsa o parayı unutuyorsun ama telifi tam bilmiyorum bende oyle bir kaçal var içinde 4 haneli var bekliyorum bakalım ne olacak
aynen hocam kapanırsa unutucam parayı MN de zatende telif geldimi öderlermi acaba onu merak ediyorum
2 Teliflide bende ödeme aldım hocam.Sadece kapanan kanalların parasına bloke geliyor.
peki hocam 2 telif geldi ama partnerden attılar ancak kanal açık durum ne olur ?
aynen bu arkadaşın durumu nasıl olur bunuda cok merak ediyorum sonucta telif gelince bunlar partnerden atıcak bizi o zaman ödüceklermi
aynı durumdayım valla kardeş umarım sorunsuz gelir
inş alırsın paranı hocam
hocam telif gelirse bloke yok demişinizde peki telif geldimi MN partnerden atmıyormu kanalı ?
Benım kanal iceride atmadı 3 ay oldu
2 telifli bir kanalım var, aylık ortalama 3k bırakıyor, kanalım atılmadı ama her ay bloke geliyor
her ay 3 k getiriyor diyorsunuz hocam o kanalı atarlarmı hiç partnerden + bloke koyuyolar üstüne yatıyorlar yani paranın
aynen hocam konuyu görünce music nations her ay ödeme yapıyor sorunsuz gibi bir izlenim çıkıyorda o yüzden yazdım.. belki 100 doları falan öder ama miktar arttıkça kesinlikle ödeme oranı düşüyor maalesef..
aynen hocam konuyu görünce music nations her ay ödeme yapıyor sorunsuz gibi bir izlenim çıkıyorda o yüzden yazdım.. belki 100 doları falan öder ama miktar arttıkça kesinlikle ödeme oranı düşüyor maalesef..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.