Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kapanmış mıydı kanal![]()
not paidten blokeye dönme ihtimali var mı
kesinleşti kazançlar not paid.
not paid ten donuyormu sence blokeye ?
10 dolar low saldo
kanal mı kapandı
sanki kesinti çok gibi anlamadım valla 2-3 $ alan kanal enaz günlük 1 $ görmemiş kesinleşme 26$ bunlar çaktırmadan kesintiyi fazlamı yapıyolar
direk kendi mn dashbord bakıyorum oda günlük veriyor 30 gün yaklaşık hesaplama ya kanal girip bakcaz yada doğru deyip geçicez ne bileyim beklediğimden az geldi bu aydashboard analitikte ne kadar gözüküyor oradaki değeri %70 ile çarpıyorlar
kanalın analitiğe girin sadece ağustos ayını seçecek şekilde çucukları kaydırın oradaki değer ile dashboard analitik tutması lazım
ben anlamadım bu işi kanal kapanmış olsa para gelmez 3 aydır para geliyor kanal sağlam telifli diyemi parayı vermiyolar sebebi ne geçmiş olsun bu arada adsense gene en iyisi
direk kendi mn dashbord bakıyorum oda günlük veriyor 30 gün yaklaşık hesaplama ya kanal girip bakcaz yada doğru deyip geçicez ne bileyim beklediğimden az geldi bu ay
---------- Spam Engelliyici 19:00 ---------- Önceki Mesaj 18:59 ----------
ben anlamadım bu işi kanal kapanmış olsa para gelmez 3 aydır para geliyor kanal sağlam telifli diyemi parayı vermiyolar sebebi ne geçmiş olsun bu arada adsense gene en iyisi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.