Music Nation Ağustos Ayı Ödemeleri

• Kullanıcı zazax33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
şükür bi kanalım 3 aydır ödeniyor da hep fazladan fazladan kesinti oluyor bunun nedeni nedir ki?

ilk engeli atlattık 2. yi de atlatırsak birdahaki aya kadar rahatız :)

arkadaslar 1 telif bir topluluklu kanal not paid atmıslar ilerde bloke gelebilir mi ?

sanki kesinti çok gibi anlamadım valla 2-3 $ alan kanal enaz günlük 1 $ görmemiş kesinleşme 26$ bunlar çaktırmadan kesintiyi fazlamı yapıyolar

sanki kesinti çok gibi anlamadım valla 2-3 $ alan kanal enaz günlük 1 $ görmemiş kesinleşme 26$ bunlar çaktırmadan kesintiyi fazlamı yapıyolar

dashboard analitikte ne kadar gözüküyor oradaki değeri %70 ile çarpıyorlar
kanalın analitiğe girin sadece ağustos ayını seçecek şekilde çucukları kaydırın oradaki değer ile dashboard analitik tutması lazım

dashboard analitikte ne kadar gözüküyor oradaki değeri %70 ile çarpıyorlar
kanalın analitiğe girin sadece ağustos ayını seçecek şekilde çucukları kaydırın oradaki değer ile dashboard analitik tutması lazım
direk kendi mn dashbord bakıyorum oda günlük veriyor 30 gün yaklaşık hesaplama ya kanal girip bakcaz yada doğru deyip geçicez ne bileyim beklediğimden az geldi bu ay

---------- Spam Engelliyici 19:00 ---------- Önceki Mesaj 18:59 ----------

ben anlamadım bu işi kanal kapanmış olsa para gelmez 3 aydır para geliyor kanal sağlam telifli diyemi parayı vermiyolar sebebi ne geçmiş olsun bu arada adsense gene en iyisi

direk kendi mn dashbord bakıyorum oda günlük veriyor 30 gün yaklaşık hesaplama ya kanal girip bakcaz yada doğru deyip geçicez ne bileyim beklediğimden az geldi bu ay

---------- Spam Engelliyici 19:00 ---------- Önceki Mesaj 18:59 ----------

ben anlamadım bu işi kanal kapanmış olsa para gelmez 3 aydır para geliyor kanal sağlam telifli diyemi parayı vermiyolar sebebi ne geçmiş olsun bu arada adsense gene en iyisi

evet şüphen varsa dashboardun aylık gösterimi ile kanalın içinden ağustos ayını karşılaştır
[MENTION=13170]UgurSeyma[/MENTION] geçmiş olsun 2 ay bloke ve son ayda kanal mı kapandı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri